• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Bu millet ne kadar cok seviyor boyle moral bozmayi. Hic bulantim olmadi benim aksine istahim acildi felan...

Bir cogumuz burda hic hir belirtimiz yok oylr laylaylom takiliyoruz...
Bulantı olsa bi dert olmasa bi dert. Bize de yaranılmıyor. Bulantı olana diyorlar ki bebeğin sagliklı gelisiyor işte. (Teselli mi acaba bilmiyorum). Bulantı olmayınca da illa bi belirti olması gerekmiyor. Daha iyi ya işte ne istiyorsun. İyice kafamız karıştı. Ama aslına bakarsan hamilelerin %70'inde olur, %30'unda olmazmış. İkisi de normal yani. Keyfinize bakın kızlar.

Ben de bugunku bu enfeksiyon olayindan cok korkuyorum sanki bebege bisey olmus gibi hissediyorum ama doktora da gitmek istemiyorum acaba saglik ocaginda tahlil yaptirsam enfeksiyon cikarsa da monurol saşe mi alsam saglik ocagndaki doktor da anlar sonucta enfeksiyondan dimiii
Canım kafana göre ilaç alma bence. Doktoruna git. O sana uygun ilacı verecektir. Sağlık ocağına güvenmiyorum ben. Benim düşüncem bu ama sen bilirsin yine de.

Bulantı olsa bi dert olmasa bi dert. Bize de yaranılmıyor. Bulantı olana diyorlar ki bebeğin sagliklı gelisiyor işte. (Teselli mi acaba bilmiyorum). Bulantı olmayınca da illa bi belirti olması gerekmiyor. Daha iyi ya işte ne istiyorsun. İyice kafamız karıştı. Ama aslına bakarsan hamilelerin %70'inde olur, %30'unda olmazmış. İkisi de normal yani. Keyfinize bakın kızlar.
Bulantisi olanlarin %50 si hafif %50 si agir atlatirmis. Dolayisiyla bulanti yasayanlarin da az yasamasi yada cok yasamasi normal...

Bence de aslinda bunlarin hicbiri bulgu degil. Biriyle tanistim burda muayene gittigim gun sabah kusup cikmistim agrilarim vardi kontrolde 2 hafta once kalbi durmus dedi doktor diyor. Demekki hicbiri bulgu degil. Rabbime emabet rvlatlarimiz allahim bize bagislasin

Ben de bugunku bu enfeksiyon olayindan cok korkuyorum sanki bebege bisey olmus gibi hissediyorum ama doktora da gitmek istemiyorum acaba saglik ocaginda tahlil yaptirsam enfeksiyon cikarsa da monurol saşe mi alsam saglik ocagndaki doktor da anlar sonucta enfeksiyondan dimiii
Canim bebege kolay kolay bisey olmaz bozma aklini bulandirma bos yere. Ama saglik ocagina git idrar testi yaptir eger enfeksiyon varsa ordaki doktorlarda verir ilac korkma bu ilaclar guvenli ilaclar gebelikte kullanilabiliyor o yuzden saglik ocagindaki doktor gerekd uyarsa yazar sende kullanirsin korkma

Bu millet ne kadar cok seviyor boyle moral bozmayi. Hic bulantim olmadi benim aksine istahim acildi felan...

Bir cogumuz burda hic hir belirtimiz yok oylr laylaylom takiliyoruz...
Anlamıyorum acaba kendileri hamileyken nasillardi. Hic düşünmüyorlar zaten ilk hamileligim yeterince endiseliyim rahatlatmak yerine sürekli çomak sokuyorlar. Insallah hepimiz saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza.

Canim bebege kolay kolay bisey olmaz bozma aklini bulandirma bos yere. Ama saglik ocagina git idrar testi yaptir eger enfeksiyon varsa ordaki doktorlarda verir ilac korkma bu ilaclar guvenli ilaclar gebelikte kullanilabiliyor o yuzden saglik ocagindaki doktor gerekd uyarsa yazar sende kullanirsin korkma

Ay valla icim sıkılıyo ya bisey olcak diye. Ben yarin oyle yapiyim o zaman sonucta enfeksiyonun caresi belli kendi doktoruma da gitsem o da antibiyotk yazcak

Ay valla icim sıkılıyo ya bisey olcak diye. Ben yarin oyle yapiyim o zaman sonucta enfeksiyonun caresi belli kendi doktoruma da gitsem o da antibiyotk yazcak
Git kuzum git onemli enfeksiyon. Gerci birsey cikmaz belki ama olsun sen her halukarda yaptir test. Benim idrarda lokosit 42 cikti, idrar kulturunde de 75000 ureme cikti, doktor antibiyotik yazdi bunu ic tekrar test yapmaya bilr gerek yok dedi. İlaca basladigim gun cok fazla akintim oldu ki o gune kdar da sari sari iltihap seklinde akintim oluyordu cok sukur hepsi bitti

Git kuzum git onemli enfeksiyon. Gerci birsey cikmaz belki ama olsun sen her halukarda yaptir test. Benim idrarda lokosit 42 cikti, idrar kulturunde de 75000 ureme cikti, doktor antibiyotik yazdi bunu ic tekrar test yapmaya bilr gerek yok dedi. İlaca basladigim gun cok fazla akintim oldu ki o gune kdar da sari sari iltihap seklinde akintim oluyordu cok sukur hepsi bitti

Tamam canim cok sagol Hoppa 1 litre limonlu su yaptim sabahtan beri icmeye calisiyorm o da iyi geliyomus :)

Bacak kalca sirt ve bel agrisi zaman zaman oluyor, ama kasik agrisi kalmadi bende nerdeyse hic yani en son ne zaman kasiklarim agridi hatirlamiyorum

Senin ne zamandi kontrol kendim kadar senin ve B Biravucmutluluk un bebegini de merak ediyorum artik o kadar okuya okuya burda :)

Eklentiler

• IMG_20170320_123845.webp
    IMG_20170320_123845.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 53
Back