2017 EKİM Anne adayları

Onceki sayfada soruma cvp verenlere teseklurler alinti yapmayi beceremedim yahu :) 9 haftaligiz insallah canim doktor keseyi gordu 8 haftalikken ole ogrendik hamile oldugumu :) cok geriden geliyoz biz ah ahh :) bu arada ben de ilk ozel hastane randewumu aldim persembeye ve 35 tl :)

Su bulantilari en hafif ben atlatiyorum sanirim:) enfeksiyon olabilir mi sende de bak benim de okeanos ta enfeksiyondan sonra bulanti mulanti kalmadi
Bende bugün kustum kusmak sayılmazdı pek 11 haftada bu kadarcık.gün boyu sürekli kusan yemek yapamayan arkadaşlarım vardı benim sabah oluyor allahtan :)

Birisi sormuş mesajı bulamadım alıntı yapmak için ben memorial hastanesine gidiyorum 95 tl ödedim sanırım

Kizceler

Size birsey danisicam:)

Teeee bir sene once imaj degistirmek istiyordum sac bas filan kestiricek renginj degistiricektim yaz gecsin dedim yazin deniz felan kotu oluyor. Yaz gecti tatilden donduk hamiel oldugumu ogrendim,tabi erteledim sonra bebegimi kaybettim benim icin buyuk tramvaydi 2 ay kadar kendime gelemedim sac bas gormedi gozum tabi.

Sonra evimizi sattik evi degisitirnce sacimi basimi da degistiricem yeni bi hayata baslicam diyodum aha tasinma udu yine hamile oldugumu ogrndim:) bildiginiz 1 senedir sac kestirmeye firsat bulamadim yani:)

Tamam boya yapmam da, en azindan sacimi kestirsem mi yaw yarin gidip? Cok telef oldum vala iyice amele gibiyim. Bebegin omru kisalir felan gibi sacma sapan hurafeler var, gerci kestirmedim de noldu gene kaybettim bebegimi bak kestirsem ondan mi dicektim... napsam?

Al bendende o kadar koşarak kuaföre gitmek istiyorum ama içimden bir ses dur yapma diyor

Dedigin gibi onlar saadece hurafe canim kestir bence bisey olmaz :) sacmalik yani mantikli bi tarafi bile yok. Boya da 3 aydan snra bitkisel boyayla boyatilabilirmis ama guven olmaz tabi benim de dibim geldi azcik ama kapaliyim zaten esim de idare etsin artik :):))

Oturdum googla da arastirdim ay diyanete sorulan komik sorularin icinde cikti:) karisinin sacini kestirmesininistemeyen biri cikartmis bunu diyo:)

Hurafe bunlar inanma. Saç boyatmak 3 aya kadar yasak ama 3. Aydan sonra bitkisel serbestmiş. Bana kalırsa boyatma derim ama saç kestirmenin daha faydası bile var.

Rahat rahat kuafore gidelim o zaman peki kızlar bende 10 haftalik hamileyim. Arada sırada midem bulanıyor ama istifra vb olmuyor. 2 kez cok siddetli bulantı yaşadım digerleri dayanilmiycak gibi değildi. Şimdi bazı insanlar der ki; bu kadar rahat olman normal değil bebegin gelişmiyor olabilir. 1Nisanda gidicem doktora aslında tüm sorularimim cevabını alicam ama çok zor ulaştım bebegime cok korkuyorum o yüzden.

Bu millet ne kadar cok seviyor boyle moral bozmayi. Hic bulantim olmadi benim aksine istahim acildi felan...

Bir cogumuz burda hic hir belirtimiz yok oylr laylaylom takiliyoruz...

Ben de bugunku bu enfeksiyon olayindan cok korkuyorum sanki bebege bisey olmus gibi hissediyorum ama doktora da gitmek istemiyorum acaba saglik ocaginda tahlil yaptirsam enfeksiyon cikarsa da monurol saşe mi alsam saglik ocagndaki doktor da anlar sonucta enfeksiyondan dimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…