- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.558
- 598
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #5.541
:):) ne guzel hastane keske benim olsa:)
Ay çok tatlısın yaa. Çok güldüm. Hay Allah :)):) ne guzel hastane keske benim olsa:)
Haha buraya göre pahalı bile geliyor bize canım:) ne guzel hastane keske benim olsa:)
Aman ne iyiymiş. Topluca Hatay'a mı taşınsak?Haha buraya göre pahalı bile geliyor bize canım
Olur gelin hep beraber gideriz doktoraAman ne iyiymiş. Topluca Hatay'a mı taşınsak?
Bende bugün kustum kusmak sayılmazdı pek 11 haftada bu kadarcık.gün boyu sürekli kusan yemek yapamayan arkadaşlarım vardı benim sabah oluyor allahtan :)Su bulantilari en hafif ben atlatiyorum sanirim:) enfeksiyon olabilir mi sende de bak benim de okeanos ta enfeksiyondan sonra bulanti mulanti kalmadi
Benim ara sira bi karisiyo gibi oluyo hemen geciyo sonra:)Bende bugün kustum kusmak sayılmazdı pek 11 haftada bu kadarcık.gün boyu sürekli kusan yemek yapamayan arkadaşlarım vardı benim sabah oluyor allahtan :)
Bulantı başladığında kusmak istemiyorum diyorum geciyordu bugün dinlemediBenim ara sira bi karisiyo gibi oluyo hemen geciyo sonra:)
Hangi ildesin?Birisi sormuş mesajı bulamadım alıntı yapmak içinben memorial hastanesine gidiyorum 95 tl ödedim sanırım
Al bendende o kadar koşarak kuaföre gitmek istiyorumKizceler
Size birsey danisicam:)
Teeee bir sene once imaj degistirmek istiyordum sac bas filan kestiricek renginj degistiricektim yaz gecsin dedim yazin deniz felan kotu oluyor. Yaz gecti tatilden donduk hamiel oldugumu ogrendim,tabi erteledim sonra bebegimi kaybettim benim icin buyuk tramvaydi 2 ay kadar kendime gelemedim sac bas gormedi gozum tabi.
Sonra evimizi sattik evi degisitirnce sacimi basimi da degistiricem yeni bi hayata baslicam diyodum aha tasinma udu yine hamile oldugumu ogrndim:) bildiginiz 1 senedir sac kestirmeye firsat bulamadim yani:)
Tamam boya yapmam da, en azindan sacimi kestirsem mi yaw yarin gidip? Cok telef oldum vala iyice amele gibiyim. Bebegin omru kisalir felan gibi sacma sapan hurafeler var, gerci kestirmedim de noldu gene kaybettim bebegimi bak kestirsem ondan mi dicektim... napsam?
Kizceler
Teeee bir sene once imaj degistirmek istiyordum sac bas filan kestiricek renginj degistiricektim yaz gecsin dedim yazin deniz felan kotu oluyor. Yaz gecti tatilden donduk hamiel oldugumu ogrendim,tabi erteledim sonra bebegimi kaybettim benim icin buyuk tramvaydi 2 ay kadar kendime gelemedim sac bas gormedi gozum tabi.
Sonra evimizi sattik evi degisitirnce sacimi basimi da degistiricem yeni bi hayata baslicam diyodum aha tasinma udu yine hamile oldugumu ogrndim:) bildiginiz 1 senedir sac kestirmeye firsat bulamadim yani:)
Tamam boya yapmam da, en azindan sacimi kestirsem mi yaw yarin gidip? Cok telef oldum vala iyice amele gibiyim. Bebegin omru kisalir felan gibi sacma sapan hurafeler var, gerci kestirmedim de noldu gene kaybettim bebegimi bak kestirsem ondan mi dicektim... napsam?
Oturdum googla da arastirdim ay diyanete sorulan komik sorularin icinde cikti:) karisinin sacini kestirmesininistemeyen biri cikartmis bunu diyo:)Dedigin gibi onlar saadece hurafe canim kestir bence bisey olmaz :) sacmalik yani mantikli bi tarafi bile yok. Boya da 3 aydan snra bitkisel boyayla boyatilabilirmis ama guven olmaz tabi benim de dibim geldi azcik ama kapaliyim zaten esim de idare etsin artik :):))
Hurafe bunlar inanma. Saç boyatmak 3 aya kadar yasak ama 3. Aydan sonra bitkisel serbestmiş. Bana kalırsa boyatma derim ama saç kestirmenin daha faydası bile var.Kizceler
Bu millet ne kadar cok seviyor boyle moral bozmayi. Hic bulantim olmadi benim aksine istahim acildi felan...Rahat rahat kuafore gidelim o zaman peki kızlar bende 10 haftalik hamileyim. Arada sırada midem bulanıyor ama istifra vb olmuyor. 2 kez cok siddetli bulantı yaşadım digerleri dayanilmiycak gibi değildi. Şimdi bazı insanlar der ki; bu kadar rahat olman normal değil bebegin gelişmiyor olabilir. 1Nisanda gidicem doktora aslında tüm sorularimim cevabını alicam ama çok zor ulaştım bebegime cok korkuyorum o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?