2017 EKİM Anne adayları

Rekor kırmızıgitar ile bendeydi en son bende mauyeneye 110 tl veriyorum

Kizlar bu arada kendinizi dinlemissinizdir diye dusunuyorum surekli olarak ozellikle yan yattigimda kasigimda bir titresim fark ediyorum hamilelik onlecsi oldugunu sanmiyorum fark ederdim olsaydi ama, boyle seyirme gibi ama daha hafif surekli birseyler akiyor sanki oraya sizde de oluyor mu allah askinA

Karnimin icinde acima derken? Ozellikle bastirdigimda oluyor bende seninki de oyle mi?

Bastırdıgımda da oluyor tatlım ama oturup kalkarken de yürürken de hissediyorum. Gerilmeden kaynaklı sanırim. Bi de pazar günü kötü bir gaz yaşadım ve sabaha kadar kustum. Kusmanin etkisi de olabilir sanırim. Ama baya bi rahatsiz ediyor bu şişlik gerginlik ve acıma beni

Ben habire soluma yatıp dinliyorum kendimi ama henüz bisey hissedemedim. Yağlarimdan sanirim

Canim o acima gazdan oluyor bende de oluyor cunku evet oturup kalkarken de oluyor acima bastirinca da oluyor hatta ben korkmustum ama baktim gazdanmis sabahlari gaz sorunum olmuyor pogaca gibi karnim:) o zaman yok o durum mesela. Aksam ustu yedigim ictigimden gaz birikiyor vucutta sisiyor ksrnim o zaman bakiyorum aciyor ici

Bak iyi dinle bence fark edersin yaglarla alakasi yok icerde cunku... bende sola yatiyorum surekli o zaman duyuyorum sagda denemedim hic cunku hic saga yatmadim:)

Boyle icerde bisey akiyor gibi karninin ici minnacik titresimler oluyor geriliyor gibi

Yaw Allah Allah ben hiç hissedemedim. Bu aksam eve gidince tekrar deniicem bakalim çok heveslendim şimdi yoksa bebişe bisey oldu da mı hissedemiyorum ben ya? ahanda paranoyak oldum birden

Yaw Allah Allah ben hiç hissedemedim. Bu aksam eve gidince tekrar deniicem bakalim çok heveslendim şimdi yoksa bebişe bisey oldu da mı hissedemiyorum ben ya? ahanda paranoyak oldum birden
Ay sacmalamaaaaa ben onu hamilenkaldigim andan beri hissediyorum belki benimki bebekle alakali degil hic:) dune kadar hissediyor bugun hissedemiyor olsan panikle ama hic hissetmemissin zaten aacmalama:) yok yaw

Öyle deme canım ya çok şiş resimden anlaşılmıyor olabilir. Benim karnım dümdüzdü :)) Su içiyorum ama daha yeni 1.5 litre oldu ondan değil bence.

Şu aralar o kadar çok şeyi takar oldum ki zaten hep duyduğum aynı şey: Kötü düşünme kötüyü çağırırsın. Hamilelikte ilaç içmeyeceğim diyen ben, birsürü ilaç icer oldum mecburen. Hepsini de doktor verdi ayrı da. Ben düşünmeden edemiyorum acaba bebeğime istemeden zarar mı veriyorum diye. Araştıra araştıra bi hal oldum cumartesiden beri. Şu 3 ay bi bitseydi iyiydi. Bugün bi de halsiz olup yataktan kalkamayınca, ağır mı geldi ilaçlar oldum. Ailemi de paranoya ettim olumsuz düşüncelerle. Şu hamilelik nasıl bir seymis ya.

Enfeksiyon riskli canım. Erkenden doğumdan tut tedavi edilmezse bebeğe zararı olan bir şey. Ben de içtim enfeksiyon için korkma bir şey olmaz. Muhakkak doktora gitmelisin.
Sen ne içtin canım? Ben de boğaz enfeksiyonu için içiyorum 3 gündür antibiyotik. Doktor verdi. Daha da 4 gün var bitmesine. Istemiyorum ama mecburen içiyorum.

Bana klomen etki etmedi. Üstüne büyütme iğnesi 5 gün ve çatlatma ignesi. Sonrası hamileyim çok şükür.

Kıyamam geçmiş olsun canım. Bulantı berbat birşey. Hele bir de çalışıyorsan. Bende bulantı yok ama aşırı halsizlik var bugün. Ben de grip yüzunden raporluyum 2 gündür.

Sen ne içtin canım? Ben de boğaz enfeksiyonu için içiyorum 3 gündür antibiyotik. Doktor verdi. Daha da 4 gün var bitmesine. Istemiyorum ama mecburen içiyorum.
İdrar yolu enfeksiyonu için şase antibiyotik içtim canım. Doktorlar fayda zarar durumuna bakarak veriyorlar ilaçları. Lütfen içini rahat tut. Sizler ilaç içtiniz diye evham yaptıkça ben çok üzülüyorum. Radyasyon aldım çünkü ben. Bu durumda benim ölmem lazım.

bende de var o gazdan oluyor sanırım dün akşam bendede ağrı yaptı. dokunuca karnımın her yeri içten yara sanki acıyor

Allahım sen koru bebeklerimizi

kusarken aman fazla zorlama zorlama canım bence yiyeceğim illa bişeyler diyede kasma kendini ne mideni bulandırmıyorsa onu ye. benim mesela artık sebze yemekleri daha çok yapıyo kuru gıdalarda çok olmuyo bulantı. deneyerek öğrendim. 2 ayda bi kilo normal hem benimde öyle hemde normalde ilk 4 ay kilo almasak bile daha iyi. benim dr kaliteli beslen kilo alma doğum çok zor olur çok kilo alınca diyor. o yüzden avantajlı bile olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…