- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #5.461
Rekor kırmızıgitar ile bendeydi en son bende mauyeneye 110 tl veriyorumkızlar size birşey soracağım Istanbul kartalda oturuyorum ben ermeni hastanesine gidiyorum doktorumun muayene ücreti 65 tl idi 135 tl olmuş ve doktorumdan da çok memnunum doğumu bile orda yapmayı düşünüyorum. sizzler hangi hastaneye gidiyorsunuz ve muayane ücretleriniz nedir acaba öğrenebilir miyim?
Karnimin icinde acima derken? Ozellikle bastirdigimda oluyor bende seninki de oyle mi?
Kizlar bu arada kendinizi dinlemissinizdir diye dusunuyorum surekli olarak ozellikle yan yattigimda kasigimda bir titresim fark ediyorum hamilelik onlecsi oldugunu sanmiyorum fark ederdim olsaydi ama, boyle seyirme gibi ama daha hafif surekli birseyler akiyor sanki oraya sizde de oluyor mu allah askinA
Canim o acima gazdan oluyor bende de oluyor cunku evet oturup kalkarken de oluyor acima bastirinca da oluyor hatta ben korkmustum ama baktim gazdanmis sabahlari gaz sorunum olmuyor pogaca gibi karnim:) o zaman yok o durum mesela. Aksam ustu yedigim ictigimden gaz birikiyor vucutta sisiyor ksrnim o zaman bakiyorum aciyor iciBastırdıgımda da oluyor tatlım ama oturup kalkarken de yürürken de hissediyorum. Gerilmeden kaynaklı sanırim. Bi de pazar günü kötü bir gaz yaşadım ve sabaha kadar kustum. Kusmanin etkisi de olabilir sanırim. Ama baya bi rahatsiz ediyor bu şişlik gerginlik ve acıma beni
Bak iyi dinle bence fark edersin yaglarla alakasi yok icerde cunku... bende sola yatiyorum surekli o zaman duyuyorum sagda denemedim hic cunku hic saga yatmadim:)Bastırdıgımda da oluyor tatlım ama oturup kalkarken de yürürken de hissediyorum. Gerilmeden kaynaklı sanırim. Bi de pazar günü kötü bir gaz yaşadım ve sabaha kadar kustum. Kusmanin etkisi de olabilir sanırim. Ama baya bi rahatsiz ediyor bu şişlik gerginlik ve acıma beni
Ay sacmalamaaaaa ben onu hamilenkaldigim andan beri hissediyorum belki benimki bebekle alakali degil hic:) dune kadar hissediyor bugun hissedemiyor olsan panikle ama hic hissetmemissin zaten aacmalama:) yok yawYaw Allah Allah ben hiç hissedemedim. Bu aksam eve gidince tekrar deniicem bakalim çok heveslendim şimdiyoksa bebişe bisey oldu da mı hissedemiyorum ben ya? ahanda paranoyak oldum birden
Ben de gece kalkip kalkip su iciyorum, su icip yattikca da midem bulaniyo ama yemekten sonra geciyoAcayip mide bulantisiyla uyandim
Aynilarini yapiyorum hep zaten kuzum....Ben de gece kalkip kalkip su iciyorum, su icip yattikca da midem bulaniyo ama yemekten sonra geciyo
Öyle deme canım ya çok şiş resimden anlaşılmıyor olabilir. Benim karnım dümdüzdü :)) Su içiyorum ama daha yeni 1.5 litre oldu ondan değil bence.:) ben de bisey sandim yaw :)
Saka bi yana benim sislik te indi epey, aksam cok yiyip icince filan oluyo ama gunduzleri iyiyim.
Alt karinda baski gibi dedigin olayi ben aksamlari yasiyorum sanki orda bir gerginlik var patlamak uzere gibi ama sanirim o icerdeki sisliklikten yine. Cok fazla su tuketiyor musun? Su ictikce karnim sisiyo benim:)
Şu aralar o kadar çok şeyi takar oldum ki zaten hep duyduğum aynı şey: Kötü düşünme kötüyü çağırırsın. Hamilelikte ilaç içmeyeceğim diyen ben, birsürü ilaç icer oldum mecburen. Hepsini de doktor verdi ayrı da. Ben düşünmeden edemiyorum acaba bebeğime istemeden zarar mı veriyorum diye. Araştıra araştıra bi hal oldum cumartesiden beri. Şu 3 ay bi bitseydi iyiydi. Bugün bi de halsiz olup yataktan kalkamayınca, ağır mı geldi ilaçlar oldum. Ailemi de paranoya ettim olumsuz düşüncelerle. Şu hamilelik nasıl bir seymis ya.valla canım ben şöyle söyliyim sana resepsiyonda çalışıyorum hem masa telefonu hem şirket hattım var onu kullanıyorum yani radyasyonun manyağı oluyorum ama yapacak bişeyim yok çalışmaka zorundayım o yüzden sakınan göze çöp batar mantığındayım ben Allah korusun bebişlerimizi kötü düşünmeyelim kötüyü çağırmayalım zaten Allah nasip etmediyse muhakkak bişey bahanesi olur ama nasip ettiyse her ne olursa olsun sağlıklı olurlar eskiden annelerimiz doktora bile gitmezmiş tarlada çalışan annelerimiz vardı gerçi onların yaşadığı şartlarla bizim şartlarımız farklı ama ne güzel hiçbişey takip etmeden çatır çatır doğuruyorlarmış maşallaho yüzden rahat olalım stress olmayalım bebişlerimizde sakin olsun sinirli olmasınlar
Sen ne içtin canım? Ben de boğaz enfeksiyonu için içiyorum 3 gündür antibiyotik. Doktor verdi. Daha da 4 gün var bitmesine. Istemiyorum ama mecburen içiyorum.Enfeksiyon riskli canım. Erkenden doğumdan tut tedavi edilmezse bebeğe zararı olan bir şey. Ben de içtim enfeksiyon için korkma bir şey olmaz. Muhakkak doktora gitmelisin.
Bana klomen etki etmedi. Üstüne büyütme iğnesi 5 gün ve çatlatma ignesi. Sonrası hamileyim çok şükür.Bana da yaşın 30 olmuş pco da var tüp bebek yapmadan olmaz dediler bunu diyen bütün doktorları değiştirdim en son gittiğim doktor öyle birşey yok dedi klomen verdi üstüne çatlatma iğnesi ohh mis gibi hamilelik
Kıyamam geçmiş olsun canım. Bulantı berbat birşey. Hele bir de çalışıyorsan. Bende bulantı yok ama aşırı halsizlik var bugün. Ben de grip yüzunden raporluyum 2 gündür.aynen canım bende dün sonunda kustum işten izin aldım eve gittim berbattım dün bugün de çok iyi değilimkusunca da çok kötü oluyor boğazım acıdı kasıklarıma sancı girdi zorlanmaktan geberdim resmen bende zorla azıcık yemeye çalışıyorum 2 ayda 1 kilo almışım sadece
İdrar yolu enfeksiyonu için şase antibiyotik içtim canım. Doktorlar fayda zarar durumuna bakarak veriyorlar ilaçları. Lütfen içini rahat tut. Sizler ilaç içtiniz diye evham yaptıkça ben çok üzülüyorum. Radyasyon aldım çünkü ben. Bu durumda benim ölmem lazım.Sen ne içtin canım? Ben de boğaz enfeksiyonu için içiyorum 3 gündür antibiyotik. Doktor verdi. Daha da 4 gün var bitmesine. Istemiyorum ama mecburen içiyorum.
bende de var o gazdan oluyor sanırım dün akşam bendede ağrı yaptı. dokunuca karnımın her yeri içten yara sanki acıyorKızlar maşallah zerre bulantım yok iki gündür. Yalnız iki gündür alt karnım şişiyor (rahimin olduğu kısım) Patlayacak gibi şiş ve gergin. Bu gerginlik ağrı yapıyor o kısımda. Normal mi sizce korkmaya başladım. Sisligi de görmeniz acisindan koyuyorum pek beceremedim galiba ama :))
Allahım sen koru bebeklerimiziİdrar yolu enfeksiyonu için şase antibiyotik içtim canım. Doktorlar fayda zarar durumuna bakarak veriyorlar ilaçları. Lütfen içini rahat tut. Sizler ilaç içtiniz diye evham yaptıkça ben çok üzülüyorum. Radyasyon aldım çünkü ben. Bu durumda benim ölmem lazım.
kusarken aman fazla zorlama zorlama canım bence yiyeceğim illa bişeyler diyede kasma kendini ne mideni bulandırmıyorsa onu ye. benim mesela artık sebze yemekleri daha çok yapıyo kuru gıdalarda çok olmuyo bulantı. deneyerek öğrendim. 2 ayda bi kilo normal hem benimde öyle hemde normalde ilk 4 ay kilo almasak bile daha iyi. benim dr kaliteli beslen kilo alma doğum çok zor olur çok kilo alınca diyor. o yüzden avantajlı bile olabilirsinaynen canım bende dün sonunda kustum işten izin aldım eve gittim berbattım dün bugün de çok iyi değilimkusunca da çok kötü oluyor boğazım acıdı kasıklarıma sancı girdi zorlanmaktan geberdim resmen bende zorla azıcık yemeye çalışıyorum 2 ayda 1 kilo almışım sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?