- 16 Ağustos 2016
- 1.555
- 1.663
- 63
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #5.481
kusarken aman fazla zorlama zorlama canım bence yiyeceğim illa bişeyler diyede kasma kendini ne mideni bulandırmıyorsa onu ye. benim mesela artık sebze yemekleri daha çok yapıyo kuru gıdalarda çok olmuyo bulantı. deneyerek öğrendim. 2 ayda bi kilo normal hem benimde öyle hemde normalde ilk 4 ay kilo almasak bile daha iyi. benim dr kaliteli beslen kilo alma doğum çok zor olur çok kilo alınca diyor. o yüzden avantajlı bile olabilirsin![]()
valla şuan canım yemek bile görmek istemiyorum o derece yani kokuya zaten dayanamıyorum evde yemek yapamıyorum o yüzden çubuk kraker yogurt elma ekmek arası bişeyler anca yiyebildiğim şeyler öğlen işyerindede zorla çorba falan yemeye çalışıyorum mideme birazcık yemek girsin diye yoksa öyle aşırı zorlamıyorum zaten yiyebileceğim şeyleri alıyorum akşam yatmadan rezene içmeye çalışıyorum gazım için hem midemi de rahatlatır diye. aynen kilo çok almamalıyız bana yasak zaten belimden dolayı 12 kilonun üzerine çıkmamam lazım sırf bebeğe kilo alsak ne güzel olur valla