• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

kusarken aman fazla zorlama zorlama canım bence yiyeceğim illa bişeyler diyede kasma kendini ne mideni bulandırmıyorsa onu ye. benim mesela artık sebze yemekleri daha çok yapıyo kuru gıdalarda çok olmuyo bulantı. deneyerek öğrendim. 2 ayda bi kilo normal hem benimde öyle hemde normalde ilk 4 ay kilo almasak bile daha iyi. benim dr kaliteli beslen kilo alma doğum çok zor olur çok kilo alınca diyor. o yüzden avantajlı bile olabilirsin :halay:

valla şuan canım yemek bile görmek istemiyorum o derece yani kokuya zaten dayanamıyorum evde yemek yapamıyorum o yüzden çubuk kraker yogurt elma ekmek arası bişeyler anca yiyebildiğim şeyler öğlen işyerindede zorla çorba falan yemeye çalışıyorum mideme birazcık yemek girsin diye yoksa öyle aşırı zorlamıyorum zaten yiyebileceğim şeyleri alıyorum akşam yatmadan rezene içmeye çalışıyorum gazım için hem midemi de rahatlatır diye. aynen kilo çok almamalıyız bana yasak zaten belimden dolayı 12 kilonun üzerine çıkmamam lazım sırf bebeğe kilo alsak ne güzel olur valla :KK51::KK51:

Kıyamam geçmiş olsun canım. Bulantı berbat birşey. Hele bir de çalışıyorsan. Bende bulantı yok ama aşırı halsizlik var bugün. Ben de grip yüzunden raporluyum 2 gündür.

ay sorma canım yaa birde kusamayan biri için iyice berbat sürekli bulanıyor çünkü hiç geçme hissi yok :KK43::KK43: halsizlik uyku hali bende de var ama akşamları da az uyuyorum şu bulantılar başladığından beri ondan da olabilir :uykucu::uykucu:

Kıyamam geçmiş olsun canım. Bulantı berbat birşey. Hele bir de çalışıyorsan. Bende bulantı yok ama aşırı halsizlik var bugün. Ben de grip yüzunden raporluyum 2 gündür.

ay sorma canım yaa birde kusamayan biri için iyice berbat sürekli bulanıyor çünkü hiç geçme hissi yok :KK43::KK43: halsizlik uyku hali bende de var ama akşamları da az uyuyorum şu bulantılar başladığından beri ondan da olabilir :uykucu::uykucu:

kızlar merhaba

bulantı ve kusmadan mahvoldum 1 ayı geçti hala aynıyım 2 kilo verdim bebeğimi düzgün besleyemiyorum ya çok üzülüyorum, ne duyuyosam yapıyorum ama geçmiyor 11.haftam bitiyo acaba ne kadar daha sürecek :(

Slm ...
Benimde dün gece bulantı zirvedeydi ve kendimi nasıl kasmışsam bulantıdan başım çok kötü ağrıdı.:(Ensemden geldi ağrı bulantı baş ağrısıyla birleşince sabaha kadar uyuyamadım.:(
Ne zaman bitecek bu bulantı,yokmu bunun bir çözümü:(
Zofer ilaç kullanıyorum banamısın demiyor

valla şuan canım yemek bile görmek istemiyorum o derece yani kokuya zaten dayanamıyorum evde yemek yapamıyorum o yüzden çubuk kraker yogurt elma ekmek arası bişeyler anca yiyebildiğim şeyler öğlen işyerindede zorla çorba falan yemeye çalışıyorum mideme birazcık yemek girsin diye yoksa öyle aşırı zorlamıyorum zaten yiyebileceğim şeyleri alıyorum akşam yatmadan rezene içmeye çalışıyorum gazım için hem midemi de rahatlatır diye. aynen kilo çok almamalıyız bana yasak zaten belimden dolayı 12 kilonun üzerine çıkmamam lazım sırf bebeğe kilo alsak ne güzel olur valla :KK51::KK51:
Keşkee çook iyi olurdu valla :) benim arkadaş doğum yapacak 7-8 kilo almış 3,5 kilosu bebek:) (darısı bize) bende gastrit var o yüzden mide problemim de çok rezene iyi geliyor mu gaz problemine. zararı yoksa bende deneyeyim. birde hazır rezene çayı mı sen mi yapıyosun

Canım ilk zaman bende de sabahları oluyordu, geceleri uyanıp su içmeye ve tuvalete gitmeye alıştırdım kendimi. 24saatte 2,5-3lt su bitiriyorum güne yayarak. Çok şükür o sıkıntım kalmadı. Kontrole gitmeden sağlık ocağında bir idrar tahlili yaptır istersen, doktora gidince de tahlil isteyecek çünkü. Zaman kaybetmemiş olursun

Yaa ben de her gece kalkip su iciyodum bugun icmedim onsan mi oldu acaba

Kızlar şu rezene olayinı bilen biri varsa bana da anlatsın lütfen... gecen hafta yine gazım varken kimyon yedim 1 çay kaşıgı ardindan da hemen ılık su içtim. Çok iyi geldi ama şu an midem bulanmasa da kaldırmıyo icemiyorum. Rezeneyi nasıl kullaniyosunuz???

Keşkee çook iyi olurdu valla :) benim arkadaş doğum yapacak 7-8 kilo almış 3,5 kilosu bebek:) (darısı bize) bende gastrit var o yüzden mide problemim de çok rezene iyi geliyor mu gaz problemine. zararı yoksa bende deneyeyim. birde hazır rezene çayı mı sen mi yapıyosun

canım valla şöyle söyliyim bana doktorum dedi gaz için rezene diye hatta kimyonla karıştırıp iç dedi de benim mide kötü olduğu için sadece rezene içiyorum poşet şeklinde olanlardan değil tomurcuk şeklinde yani bitki şeklinde almış eşim süzgecim var onun içine 1 tatlı kaşığı koyup üstüne kaynamış suyu döküyorum bir 5 dakika kadar demlenmesini bekliyorum sonar da içiyorum biraz kokusu kötü ama ağzımdan nefes aldığım için duymuyorum çok fazla gaza iyi geliyor valla bende fayda etmeye başladı bir zararı da yok kuzum hatta bebeklere bile veriyorlar ya gaz problem için rahatlıkla içebilirsin :KK15::KK15:

Kızlar şu rezene olayinı bilen biri varsa bana da anlatsın lütfen... gecen hafta yine gazım varken kimyon yedim 1 çay kaşıgı ardindan da hemen ılık su içtim. Ama şu an midem bulanmasa da kaldırmıyo icemiyorum. Rezeneyi nasıl kullaniyosunuz???

canım rezeneyi bitki şelinde tomurcuk şeklinde almış eşim bana süzgecim var hani şu bardak süzgeçleri varya 1 tatlı kaşığı içine koyup üzerine kaynamış su ilave diyorum 5 dakika kadar demlenmesini bekliyorum sonrada içiyorum fayda etmeye başladı bende :KK50::KK50:

canım valla şöyle söyliyim bana doktorum dedi gaz için rezene diye hatta kimyonla karıştırıp iç dedi de benim mide kötü olduğu için sadece rezene içiyorum poşet şeklinde olanlardan değil tomurcuk şeklinde yani bitki şeklinde almış eşim süzgecim var onun içine 1 tatlı kaşığı koyup üstüne kaynamış suyu döküyorum bir 5 dakika kadar demlenmesini bekliyorum sonar da içiyorum biraz kokusu kötü ama ağzımdan nefes aldığım için duymuyorum çok fazla gaza iyi geliyor valla bende fayda etmeye başladı bir zararı da yok kuzum hatta bebeklere bile veriyorlar ya gaz problem için rahatlıkla içebilirsin :KK15::KK15:
sağol canımbenim :KK15:. sanada banada ve gaz problemi olan herkese şifa olur inşallah. :dua:

kızlar size birşey soracağım Istanbul kartalda oturuyorum ben ermeni hastanesine gidiyorum doktorumun muayene ücreti 65 tl idi 135 tl olmuş ve doktorumdan da çok memnunum doğumu bile orda yapmayı düşünüyorum. sizzler hangi hastaneye gidiyorsunuz ve muayane ücretleriniz nedir acaba öğrenebilir miyim?
120 lira olmuş cnm bizimde

Bende idrar yolu icin ictim antibiyotik vala doktor zarari olsa vermezdi herhalde.
Valla doktoruma da güveniyorum aslında ama şu ilaçlarda "hamilelikte kullanımı hakkında kesin güvenirliği yoktur" gibi seyler yazıyor ya insanın içine kurt düşüyor. Sen ne kullandın canım? Allahım bebişlerimizi korusun.

Valla doktoruma da güveniyorum aslında ama şu ilaçlarda "hamilelikte kullanımı hakkında kesin güvenirliği yoktur" gibi seyler yazıyor ya insanın içine kurt düşüyor. Sen ne kullandın canım? Allahım bebişlerimizi korusun.
Aksef mi neydi benim kullandigim antibiyotigin adi. İcini hic okumadim bile biliyorum okursam kullanmam cunku

Kizlar bu arada gecen gun biri diyordu da bulamadim mesaji. İki gundur bende de bi carpinti hali bi vucut kesikligi felan oluyor. Neden ki acaba tansiyon mu? Uyuyorum mesela uykumdan boyle tansiyon gibi kalp carpintisi gibi gi halde uyaniyorum, butun vucudum kesik kesik boyle sanki cok korkunc bir ruya gormusum de felan gibi... dun aksam oldu bi isten gelince bi de bugun oglenden sonra uzandim biraz o zaman oldu iki kere.varmi boyle bisey yasayan

Kizlar bu arada gecen gun biri diyordu da bulamadim mesaji. İki gundur bende de bi carpinti hali bi vucut kesikligi felan oluyor. Neden ki acaba tansiyon mu? Uyuyorum mesela uykumdan boyle tansiyon gibi kalp carpintisi gibi gi halde uyaniyorum, butun vucudum kesik kesik boyle sanki cok korkunc bir ruya gormusum de felan gibi... dun aksam oldu bi isten gelince bi de bugun oglenden sonra uzandim biraz o zaman oldu iki kere.varmi boyle bisey yasayan
Tansiyonunu ölçtür canım

Benim oluyor çarpıntım
Hamilelikte kan üretimi arttığı için olabiliyormuş benimki ondan değil zaten kalp rahatsızlığım var ama belki seninki o yüzdendir

Back