- 16 Ağustos 2016
- 1.555
- 1.663
- 63
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #5.481
kusarken aman fazla zorlama zorlama canım bence yiyeceğim illa bişeyler diyede kasma kendini ne mideni bulandırmıyorsa onu ye. benim mesela artık sebze yemekleri daha çok yapıyo kuru gıdalarda çok olmuyo bulantı. deneyerek öğrendim. 2 ayda bi kilo normal hem benimde öyle hemde normalde ilk 4 ay kilo almasak bile daha iyi. benim dr kaliteli beslen kilo alma doğum çok zor olur çok kilo alınca diyor. o yüzden avantajlı bile olabilirsin
Kıyamam geçmiş olsun canım. Bulantı berbat birşey. Hele bir de çalışıyorsan. Bende bulantı yok ama aşırı halsizlik var bugün. Ben de grip yüzunden raporluyum 2 gündür.
Kıyamam geçmiş olsun canım. Bulantı berbat birşey. Hele bir de çalışıyorsan. Bende bulantı yok ama aşırı halsizlik var bugün. Ben de grip yüzunden raporluyum 2 gündür.
Su bulantilari en hafif ben atlatiyorum sanirim:) enfeksiyon olabilir mi sende de bak benim de okeanos ta enfeksiyondan sonra bulanti mulanti kalmadiAynilarini yapiyorum hep zaten kuzum....
Amma bu sabah midem kahvalti bile yaptırmadı, arkadas bu ne ya 12 de insallah biter ;(
Bende idrar yolu icin ictim antibiyotik vala doktor zarari olsa vermezdi herhalde.Sen ne içtin canım? Ben de boğaz enfeksiyonu için içiyorum 3 gündür antibiyotik. Doktor verdi. Daha da 4 gün var bitmesine. Istemiyorum ama mecburen içiyorum.
Keşkee çook iyi olurdu valla :) benim arkadaş doğum yapacak 7-8 kilo almış 3,5 kilosu bebek:) (darısı bize) bende gastrit var o yüzden mide problemim de çok rezene iyi geliyor mu gaz problemine. zararı yoksa bende deneyeyim. birde hazır rezene çayı mı sen mi yapıyosunvalla şuan canım yemek bile görmek istemiyorum o derece yani kokuya zaten dayanamıyorum evde yemek yapamıyorum o yüzden çubuk kraker yogurt elma ekmek arası bişeyler anca yiyebildiğim şeyler öğlen işyerindede zorla çorba falan yemeye çalışıyorum mideme birazcık yemek girsin diye yoksa öyle aşırı zorlamıyorum zaten yiyebileceğim şeyleri alıyorum akşam yatmadan rezene içmeye çalışıyorum gazım için hem midemi de rahatlatır diye. aynen kilo çok almamalıyız bana yasak zaten belimden dolayı 12 kilonun üzerine çıkmamam lazım sırf bebeğe kilo alsak ne güzel olur valla
Canım ilk zaman bende de sabahları oluyordu, geceleri uyanıp su içmeye ve tuvalete gitmeye alıştırdım kendimi. 24saatte 2,5-3lt su bitiriyorum güne yayarak. Çok şükür o sıkıntım kalmadı. Kontrole gitmeden sağlık ocağında bir idrar tahlili yaptır istersen, doktora gidince de tahlil isteyecek çünkü. Zaman kaybetmemiş olursun
Keşkee çook iyi olurdu valla :) benim arkadaş doğum yapacak 7-8 kilo almış 3,5 kilosu bebek:) (darısı bize) bende gastrit var o yüzden mide problemim de çok rezene iyi geliyor mu gaz problemine. zararı yoksa bende deneyeyim. birde hazır rezene çayı mı sen mi yapıyosun
Kızlar şu rezene olayinı bilen biri varsa bana da anlatsın lütfen... gecen hafta yine gazım varken kimyon yedim 1 çay kaşıgı ardindan da hemen ılık su içtim. Ama şu an midem bulanmasa da kaldırmıyo icemiyorum. Rezeneyi nasıl kullaniyosunuz???
sağol canımbenimcanım valla şöyle söyliyim bana doktorum dedi gaz için rezene diye hatta kimyonla karıştırıp iç dedi de benim mide kötü olduğu için sadece rezene içiyorum poşet şeklinde olanlardan değil tomurcuk şeklinde yani bitki şeklinde almış eşim süzgecim var onun içine 1 tatlı kaşığı koyup üstüne kaynamış suyu döküyorum bir 5 dakika kadar demlenmesini bekliyorum sonar da içiyorum biraz kokusu kötü ama ağzımdan nefes aldığım için duymuyorum çok fazla gaza iyi geliyor valla bende fayda etmeye başladı bir zararı da yok kuzum hatta bebeklere bile veriyorlar ya gaz problem için rahatlıkla içebilirsin
120 lira olmuş cnm bizimdekızlar size birşey soracağım Istanbul kartalda oturuyorum ben ermeni hastanesine gidiyorum doktorumun muayene ücreti 65 tl idi 135 tl olmuş ve doktorumdan da çok memnunum doğumu bile orda yapmayı düşünüyorum. sizzler hangi hastaneye gidiyorsunuz ve muayane ücretleriniz nedir acaba öğrenebilir miyim?
Valla doktoruma da güveniyorum aslında ama şu ilaçlarda "hamilelikte kullanımı hakkında kesin güvenirliği yoktur" gibi seyler yazıyor ya insanın içine kurt düşüyor. Sen ne kullandın canım? Allahım bebişlerimizi korusun.Bende idrar yolu icin ictim antibiyotik vala doktor zarari olsa vermezdi herhalde.
Yok kusum yaa yokmuş:))Su bulantilari en hafif ben atlatiyorum sanirim:) enfeksiyon olabilir mi sende de bak benim de okeanos ta enfeksiyondan sonra bulanti mulanti kalmadi
Aksef mi neydi benim kullandigim antibiyotigin adi. İcini hic okumadim bile biliyorum okursam kullanmam cunkuValla doktoruma da güveniyorum aslında ama şu ilaçlarda "hamilelikte kullanımı hakkında kesin güvenirliği yoktur" gibi seyler yazıyor ya insanın içine kurt düşüyor. Sen ne kullandın canım? Allahım bebişlerimizi korusun.
Tansiyonunu ölçtür canımKizlar bu arada gecen gun biri diyordu da bulamadim mesaji. İki gundur bende de bi carpinti hali bi vucut kesikligi felan oluyor. Neden ki acaba tansiyon mu? Uyuyorum mesela uykumdan boyle tansiyon gibi kalp carpintisi gibi gi halde uyaniyorum, butun vucudum kesik kesik boyle sanki cok korkunc bir ruya gormusum de felan gibi... dun aksam oldu bi isten gelince bi de bugun oglenden sonra uzandim biraz o zaman oldu iki kere.varmi boyle bisey yasayan
Benim oluyor çarpıntımKizlar bu arada gecen gun biri diyordu da bulamadim mesaji. İki gundur bende de bi carpinti hali bi vucut kesikligi felan oluyor. Neden ki acaba tansiyon mu? Uyuyorum mesela uykumdan boyle tansiyon gibi kalp carpintisi gibi gi halde uyaniyorum, butun vucudum kesik kesik boyle sanki cok korkunc bir ruya gormusum de felan gibi... dun aksam oldu bi isten gelince bi de bugun oglenden sonra uzandim biraz o zaman oldu iki kere.varmi boyle bisey yasayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?