2017 EKİM Anne adayları

Glifora mi devam ediyorsun? Bende glukofen kullaniyordum cift cizgiyi gordugum anda biraktim doktorum da birak dedi zaten hemen. Ben hamile kalmayla pco nun alakasi olmadigini dusunuyorum acikcasi doktorum bana dedi ki bir kadinin dogurganligi degismez kolay hamile kalabilen kadin ve zor hamile kalabien kadin vardir kimisi hic sorun yokken bile uzun sure hamile kalamaz kimisi ise bir suru probleme ragmen zirt diye hamile kalir. Bu tamamen yumurtalik yapisiyla alakali bence ve doktorlar bunu ultrasonda bakarak goremiyor anca deneme yanilma sonrasi goruyorlar.

Bak hapi biraktim bir kac ay kondom kullandik afedersin sonra yaz geldi tatile gitmistik hazirliksiz gitmisiz:) aman yahu zaten pco luyum hamile kalamam ki kolay kolay dedim (3 aydir adet olmuyordum bu arada dusun) sadece bir kac gun tatil suresince korunmasiz iliski oldu tatilden donduk hamile oldugumu ogrendim. O bebegimi kaybettim kalp atisi durmustu.

Sonrasinda kurtaj felan doktorum iki adet donemi korun dedi dedim korunmasam da olur ben adet olmuyorum ki hamile kalayim sen korun yine de dedi. 2 adet donemi bende 45'er gunden 3 ayi buldu, ikinci adetten sonra korunmayi biraktim ama o ay ev tasinma durumumuz vardi hic gorusmuyoruz esimle, sadece bir defa oldu 15 gun felan gecti uzerinden cift cizgi yine sok oldum. Yani ben korunmasiz iliskiye girdigimde hep hamile kaldim:) tesaduf mudur yoksa cidden yapim geregi hamile kalmak benim icin kolay midir bilmiyorum ama allahima binlerce sukur rabbim nasip etti 10 yil onceki doktora kalsa cocugum olmuyordu

Kızlar gunaydın ya sabah idrarında asiri yanma oluyo benim boyle bi sey yasayan var mi dayanilmaz bisey

aynen canım bende dün sonunda kustum işten izin aldım eve gittim berbattım dün bugün de çok iyi değilim kusunca da çok kötü oluyor boğazım acıdı kasıklarıma sancı girdi zorlanmaktan geberdim resmen bende zorla azıcık yemeye çalışıyorum 2 ayda 1 kilo almışım sadece

günaydın şeker nasılsın nasıl oldu bulantılar
Ben iyiyim canım bulantılar geçti benim şişkinlik ve yorgunluk var sadece. Sen nasılsın?

Kızlar gunaydın ya sabah idrarında asiri yanma oluyo benim boyle bi sey yasayan var mi dayanilmaz bisey
Bu söylediğin enfeksiyon belirtisi biran önce idrar tahlili yaptırmalısın.

Günaydınn gerçi öğlen oldu ama
Kızlar hiç doktora gideniniz varmı ya
Ben 3 nde gideceğim hiç zaman geçmiyor

Bana da yaşın 30 olmuş pco da var tüp bebek yapmadan olmaz dediler bunu diyen bütün doktorları değiştirdim en son gittiğim doktor öyle birşey yok dedi klomen verdi üstüne çatlatma iğnesi ohh mis gibi hamilelik

Günaydin güzel hatunlar bende dünden beri bulantı yok ama acayip bir gaz mevcut. Patlayacak gibiyim yaw ne yesem şişiriyo ayrıca halsizlik ve isteksizlik de cabası. Burdaki muhabbet acayip sarıdı beni de Allah nazarlardan korusun hem muhabbeti hem bebişlerimizi ayrıca benim kontrolüm 28inde. Geçmiyo günler gerçekten de beee napcaz bööle

valla canım bende öyleyim sürekli midem ağzımda ama kusamıyorum bir dün kustum işte sürekli bulanıyor kusamadığım için

Ben iyiyim canım bulantılar geçti benim şişkinlik ve yorgunluk var sadece. Sen nasılsın?

Bu söylediğin enfeksiyon belirtisi biran önce idrar tahlili yaptırmalısın.

ben berbatım canım dün işten izin aldım öğlen eve gittim kustum boğazım falan çok acıdı kasıklarıma sancı girdi çok zorlandım galiba ondan bugünde idare etmeye çalışıyorum midem hala fena iki gram yemeği Kabul etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…