- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #5.421
Glifora mi devam ediyorsun? Bende glukofen kullaniyordum cift cizgiyi gordugum anda biraktim doktorum da birak dedi zaten hemen. Ben hamile kalmayla pco nun alakasi olmadigini dusunuyorum acikcasi doktorum bana dedi ki bir kadinin dogurganligi degismez kolay hamile kalabilen kadin ve zor hamile kalabien kadin vardir kimisi hic sorun yokken bile uzun sure hamile kalamaz kimisi ise bir suru probleme ragmen zirt diye hamile kalir. Bu tamamen yumurtalik yapisiyla alakali bence ve doktorlar bunu ultrasonda bakarak goremiyor anca deneme yanilma sonrasi goruyorlar.Bana da pco dediler. Evlenince dogum kontrol hapı tavsiyesi ve genel muayene icin doktora gittim. Neden korunuyorsun bi an önce dogur dedi bismillah. Ben hapı birakınca hemen hamile kalamadim ama. Glifor falan verdi doktor insülin direnci için. Bunye alısıncaya kadar 10 gün hayattan soğudum. Hamile gibi midem bulandı. Sonra alıştı. Şimdi doktor 3 aya kadar düşük riskine karşı devam ettiriyor.
Gunaydin janim:)Günaydın kızlar :)
Saklamasa keşke çok merak ediyoruz
Günaydın kızlar :)
Acikcasi bebek benim suan yedigimden beslenmeyip depolari kullandigi icin kusmayi tercih ediyorum boyle cok kotu yasamdan sogudum zaten yedigimden bisey anlamiyrm ve mide bulantisindan azcik zorla yiyorum. Diger turlu hem kusarim hem yerim gibi geliyo
Ben iyiyim canım bulantılar geçti benim şişkinlik ve yorgunluk var sadece. Sen nasılsın?günaydın şeker nasılsın nasıl oldu bulantılar
Bu söylediğin enfeksiyon belirtisi biran önce idrar tahlili yaptırmalısın.Kızlar gunaydın ya sabah idrarında asiri yanma oluyo benim boyle bi sey yasayan var mi dayanilmaz bisey
Al benden de o kadar geçmiyor günlerGünaydınn gerçi öğlen oldu ama
Kızlar hiç doktora gideniniz varmı ya
Ben 3 nde gideceğim hiç zaman geçmiyor
Bana da yaşın 30 olmuş pco da var tüp bebek yapmadan olmaz dediler bunu diyen bütün doktorları değiştirdim en son gittiğim doktor öyle birşey yok dedi klomen verdi üstüne çatlatma iğnesi ohh mis gibi hamilelikGlifora mi devam ediyorsun? Bende glukofen kullaniyordum cift cizgiyi gordugum anda biraktim doktorum da birak dedi zaten hemen. Ben hamile kalmayla pco nun alakasi olmadigini dusunuyorum acikcasi doktorum bana dedi ki bir kadinin dogurganligi degismez kolay hamile kalabilen kadin ve zor hamile kalabien kadin vardir kimisi hic sorun yokken bile uzun sure hamile kalamaz kimisi ise bir suru probleme ragmen zirt diye hamile kalir. Bu tamamen yumurtalik yapisiyla alakali bence ve doktorlar bunu ultrasonda bakarak goremiyor anca deneme yanilma sonrasi goruyorlar.
Bak hapi biraktim bir kac ay kondom kullandik afedersin sonra yaz geldi tatile gitmistik hazirliksiz gitmisiz:) aman yahu zaten pco luyum hamile kalamam ki kolay kolay dedim (3 aydir adet olmuyordum bu arada dusun) sadece bir kac gun tatil suresince korunmasiz iliski oldu tatilden donduk hamile oldugumu ogrendim. O bebegimi kaybettim kalp atisi durmustu.
Sonrasinda kurtaj felan doktorum iki adet donemi korun dedi dedim korunmasam da olur ben adet olmuyorum ki hamile kalayim sen korun yine de dedi. 2 adet donemi bende 45'er gunden 3 ayi buldu, ikinci adetten sonra korunmayi biraktim ama o ay ev tasinma durumumuz vardi hic gorusmuyoruz esimle, sadece bir defa oldu 15 gun felan gecti uzerinden cift cizgi yine sok oldum. Yani ben korunmasiz iliskiye girdigimde hep hamile kaldim:) tesaduf mudur yoksa cidden yapim geregi hamile kalmak benim icin kolay midir bilmiyorum ama allahima binlerce sukur rabbim nasip etti 10 yil onceki doktora kalsa cocugum olmuyordu
Canlarım slm.Ben bundan 10 yıl önce yani ilk gebeliğimde sürekli ama sütekli kusuyordum sabahları tam 2 saat klosetin önünde oturup kusuyordum.Sonrasında canım bişey yemek istemiyor,su içmek istemiyo ve böyle oluncada sanki dünya başıma yıkılıyo hayattan nefret ediyordum hiç birşeyden anlamıyordum.Bunda ise kusmuyorum ama hep kusacak gibiyim yani midem çok rahat değil ama birşeylere dalınca unutuyom falan.yani öbürüne göre çok daha iyiyim.
Ben iyiyim canım bulantılar geçti benim şişkinlik ve yorgunluk var sadece. Sen nasılsın?
Bu söylediğin enfeksiyon belirtisi biran önce idrar tahlili yaptırmalısın.
Ben iyiyim canım bulantılar geçti benim şişkinlik ve yorgunluk var sadece. Sen nasılsın?
Bu söylediğin enfeksiyon belirtisi biran önce idrar tahlili yaptırmalısın.
İnş canım işte vesvese yapıyoruz kendi kendimize bu cumartesi yi iple çekicem hemen gelsin göreyim kuzumu ya
Evet geliyor pofff oluyorumKızlar ağzınıza metal gibi kan gibi farklı bir tad ve koku geliyor mu
Cok abartacak birseyim yok ama sabah uyandigimda evet aksam bisey yemisim de dokunmus gibi karisiyor icim... ama cok sukur dayanilmayacsk gibi degil ve kusma boyutuna gelmez...
Aynn canım da ben de yapmayim diyorum illa oluyor az kaldı ama inş iyidir bebislerimizben kötüyü düşünmemeye çalışıyorum canım rahat ol biraz stress iyi değilbenimde haftaya muayenem geçmiyor haftalat resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?