- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #5.441
Enfeksiyon riskli canım. Erkenden doğumdan tut tedavi edilmezse bebeğe zararı olan bir şey. Ben de içtim enfeksiyon için korkma bir şey olmaz. Muhakkak doktora gitmelisin.Ya hic ilac felan icmek istemiyorum ama
Kızlar gunaydın ya sabah idrarında asiri yanma oluyo benim boyle bi sey yasayan var mi dayanilmaz bisey
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah senin de geçer biran önceben berbatım canım dün işten izin aldım öğlen eve gittim kustum boğazım falan çok acıdı kasıklarıma sancı girdi çok zorlandım galiba ondan bugünde idare etmeye çalışıyorum midem hala fena iki gram yemeği Kabul etmiyor
Günaydınn gerçi öğlen oldu ama
Kızlar hiç doktora gideniniz varmı ya
Ben 3 nde gideceğim hiç zaman geçmiyor
Kızlar maşallah zerre bulantım yok iki gündür. Yalnız iki gündür alt karnım şişiyor (rahimin olduğu kısım) Patlayacak gibi şiş ve gergin. Bu gerginlik ağrı yapıyor o kısımda. Normal mi sizce korkmaya başladım. Sisligi de görmeniz acisindan koyuyorum pek beceremedim galiba ama :))
Yok canım kabızlık yeni tuvalete çıktım daha ama neden olduğunu anlayamadım. Eğilemiyorum böyle rahatsız ediyor yacanım kabızlık var mı çünkü bende kabızlık ve gaz var o yüzden karnım çok şişiyor ve sancı oluyor bazen kasıklarımda
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah senin de geçer biran önce
Yok canım kabızlık yeni tuvalete çıktım daha ama neden olduğunu anlayamadım. Eğilemiyorum böyle rahatsız ediyor ya
Enfeksiyon riskli canım. Erkenden doğumdan tut tedavi edilmezse bebeğe zararı olan bir şey. Ben de içtim enfeksiyon için korkma bir şey olmaz. Muhakkak doktora gitmelisin.
Kızlar pimpirikli anne adayından size bir soru: Şimdi sizinle burda sohbet güzel. Ama ben bu kulübün bağımlısı oldum ve devamlı açıp kim ne yazmış, ne olmuş, ne cevap gelmiş diye bakıp duruyorum. Ve cep telefonlarının bu kadar sık kullanımının da bebişe zarar vermesinden korkuyorum. İnternette 1 saatten fazla telefon kullanmayın diyor. Ne diyorsunuz?
Heheheheh:) ben bebisin de disinda esimle kapiscam vala:) gecen aksam bozuktuk tripli bana bende isyerinde mi bisey oldu frlan diyorum en sonunda durdu isten geldiginden beri gozunun icine bakiyorum kafani kaldirip suratima bile bakmadin biktim su kadinlar kulubunden resmen bagimlisin farkinda misin diye adamcagiz isyan etti:) hemn koydum telefonu kenara ama yine de rahat edemedim ishal olmusum diye zirt pirt tuvalete gidip ordan takipettim forumu:)
Bu is tehlikeli bir hal almaya basliyor yaw:)
Günaydınn gerçi öğlen oldu ama
Kızlar hiç doktora gideniniz varmı ya
Ben 3 nde gideceğim hiç zaman geçmiyor
Kızlar maşallah zerre bulantım yok iki gündür. Yalnız iki gündür alt karnım şişiyor (rahimin olduğu kısım) Patlayacak gibi şiş ve gergin. Bu gerginlik ağrı yapıyor o kısımda. Normal mi sizce korkmaya başladım. Sisligi de görmeniz acisindan koyuyorum pek beceremedim galiba ama :))
Canım ilk zaman bende de sabahları oluyordu, geceleri uyanıp su içmeye ve tuvalete gitmeye alıştırdım kendimi. 24saatte 2,5-3lt su bitiriyorum güne yayarak. Çok şükür o sıkıntım kalmadı. Kontrole gitmeden sağlık ocağında bir idrar tahlili yaptır istersen, doktora gidince de tahlil isteyecek çünkü. Zaman kaybetmemiş olursunHaftaya gitcem kontrole o zaman soylesem bisey olmaz heralde cok su icim o zamana kadar . Sadece bu sabah oldu ya baya acili bisey
Canim benim doktorumun da 60 tl di daha 3-4 ay once ama simdi 90 tl olmus doc icin ugrasiyor yardimci mi oldu nedir:) yukseldiyse demekki sormadim da, ama memnunum bir sekilde gidiyorum bende o yuzden. Hastanemin fiyatlari da cok fena aslinda. Herkesin 30-40 liraya yaptirdigi gebelik rutinlerine 700 lira verdim. Neyse cani sagolsun bebisimin diyorum nabayimkızlar size birşey soracağım Istanbul kartalda oturuyorum ben ermeni hastanesine gidiyorum doktorumun muayene ücreti 65 tl idi 135 tl olmuş ve doktorumdan da çok memnunum doğumu bile orda yapmayı düşünüyorum. sizzler hangi hastaneye gidiyorsunuz ve muayane ücretleriniz nedir acaba öğrenebilir miyim?
:) ben de bisey sandim yaw :)Kızlar maşallah zerre bulantım yok iki gündür. Yalnız iki gündür alt karnım şişiyor (rahimin olduğu kısım) Patlayacak gibi şiş ve gergin. Bu gerginlik ağrı yapıyor o kısımda. Normal mi sizce korkmaya başladım. Sisligi de görmeniz acisindan koyuyorum pek beceremedim galiba ama :))
Karnimin icinde acima derken? Ozellikle bastirdigimda oluyor bende seninki de oyle mi?Ben bu telefondan foto ekleme işini bir türlü beceremedim ya. Canim benim derdim de aynı seninle. Hatta karnım daha şiş bile diyebilirim. Benim de ağrı değil de karnımın içinde acıma var çok fena. 9. Ayda yuvarlanarak yüriicem ben sanirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?