2017 EKİM Anne adayları

Kuzum yememelisin onu doktorum kesin bir şekilde uyarmıştı beni
Bence sadece tadımlık iç hevesin kalmasın ama abartma

Sucuk yemeyin diyorlar ama kendi yaptigin gunluk sucuk filan yenir herhalde ne bileyim. Ben yemiyorum hadi tercih etmiyorum da... doktorlar sakatat cesitlerini onermiyor ya

Valla kızlar ben bir sakatat hastasıyım ve doktoruma özellikle sordum. Doktor da sakatat hamileler için protein deposu olduğundan çok önemli ve yenmesi gerekli dedi. Yalnızca iyi piştiğine emin olun dedi. Bence takılmayın o kadar da. Piştiği sürece etten daha faydalò. Özellikle kelle paça. İçinde kemik suyu var yahu daha ne olsun :)

Bende öyle düşünüyorum . Hatta benm annem sna kemik haslayaym deyip duruyor .. iyi gelir hamilelere diyor anne doktorlar şöyle şöyle diyor diyorum ya onları boşver diyo onlara kalsa ekmek bile migdeye zararlı diyo .

Aynen canım ben de senin kafadayım annem de :) hamile olduğumu ögrendiklerinde annem de kayınvaldem de kemik sularını yaptılar buzluğa attilar. Her yemek yaptigimda koyuyorum vallahi. Bebişin kemikleri güçlenir diyorlar :))

Kızlar merhaba , toksoplkazma testlerim negatif çıktı hastalığa bağışıklığım yokmuş enfekte olmamışım . Bu durumda olan var mı korunmak için bilinenlerin dışında ekstra bşy yapan doktor randvuma daha 15 gün var iletişime geçemedik malesef

Cok kotusun lina :) sen kahvaltida sosisleri lop lop gotur bana bi kelle corbasi icirme:)

Saka bi yana annemi aradim ben dedim korktum icmem o da kemik suyu corbasina cevirdi menuyu:)
Kuzum yememelisin onu doktorum kesin bir şekilde uyarmıştı beni
Bence sadece tadımlık iç hevesin kalmasın ama abartma

Bugun uyandigimdan beri bas agrim var zonkluyor resmen. Dayanamadim minoset aldim ama azcik gecti gero basladi napabilirim

Canım ben baş agrım kötü olmaya başladıgında bir fincan türk kahvesi içiyorum. Hoş bazı arkadaşlara doktorları tamamen yasaklamış ama bana yasaklamadı. Günde bir iki fincan içebilirsin dedi. Kahve baş ağrıma çok iyi geliyor benim ama dediğim gibi doktorun bisey demediyse içebilirsin sanırim :)

Cok kotusun lina :) sen kahvaltida sosisleri lop lop gotur bana bi kelle corbasi icirme:)

Saka bi yana annemi aradim ben dedim korktum icmem o da kemik suyu corbasina cevirdi menuyu:)
Ayy hemen ifşa
Bir kez yedim ama hem iyide pişmişti dahada yemiycem
Afiyet olsun kuzum benim anne 600 km uzakta darısı bana

Sagol canim internettede okudum sekersiz kahveye limon skip icmek gerekiyomis ilik dusu aldim kahveyi ictim bekliyorum gecsin diye. Bugun sabahtan buyana agri mide bulantisi kabus gibiydi

Aynen öyle canm. Bn zaten ciğer böbrek kelle faln yemem . Yersem haşlanmış et ve suyu bide kebab faln eti yemeklerin içinde de yemem :)

İnşallah doktora gittin mi yakın zamanda cinsiyeti ile alakalı birşey söyledi mi doktor
Yarm gidecegm canm normalde daha cumartesi gtmem gerek ama dünkü yaşadıklarımı gördünmu bilmiyorum korkuyorum brsy oldumu diye aslında sancılar devm etmedi kanamada yok ama esimde çok merk ediyor git illa diyor bakalm tahmin yapacak mı hc sanmıyorum ama daha 11+1 ım yarn 2 olacak ama br dahaki kontrolde belli olur bence. Sn ne hissediyorsun

Yok görmedim canım bazen çok yazı oluyor okuyamıyorum geçmiş olsun inşallah sorun yoktur11 haftada belli olanlar varmış belki doktorun söyler. Bende 1 nisanda gidecem de doktorun şaka yapmasından korkuyorum

Olmaz bisey yahu bugun benim de sancim vardi biraz alisveri islerimiz vardi halledelim derken fazla yoruldum sanirim kasigima agri saplandi resmen dolanamadim geldim arabaya oturdum ya la:) ama olur arada oyle seyler kanama olmadigi surece paniklememek lazim

Yok görmedim canım bazen çok yazı oluyor okuyamıyorum geçmiş olsun inşallah sorun yoktur11 haftada belli olanlar varmış belki doktorun söyler. Bende 1 nisanda gidecem de doktorun şaka yapmasından korkuyorum
Hayirlisi bakalm yarn koyarm resmi canm bakarz burda nub tahmini yaparz eğer tahmin yapmazsa. Bnde duydm 10.hagta öğrenen ama bzde nerde o şans. Sen o zamana 12 haftalk oluyorsun demi

Bence bnde yoruldum dün pazar di faln derken ondan agridi . Bugn bn rahatm ama eşim olmaz illa gidecen diyor. Boş telaş yaptm herl dün diyorum suan. Gidelm bakalm bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…