• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

12+5 falan olacağım bilerek geciktirdim randevuyu cinsiyeti söyler belki diye :oops:
Normalde beni de salı gününe çağırmıştı zatn bn cumartesi gideym 12 haftalk cinsiyet te söyler dedm ama smdide hemen gidecem valla iyi olduğunu goreym yeter diyorum.

Günler sonra bugün bende evden çıkıp misafirliğe gittim. Yol olarak mesafede çoktu. Saatlerce oturunca kasık ağrım oldu, her 20sn de bir ani bıçak saplanmaları yaşadım. Dışardayım çok tuvalete gidemem diye suyu da az içince sinirlendi benimki galiba. Eve gelince geçti, evcimen olucak benimki belli :)

Normalde beni de salı gününe çağırmıştı zatn bn cumartesi gideym 12 haftalk cinsiyet te söyler dedm ama smdide hemen gidecem valla iyi olduğunu goreym yeter diyorum.
Bazı doktorlar gıcık oluyo tahmin bile yapmıyo. Benimki 12. Haftada ısrar edince erkeğe benziyo demişti 1 ay sonra kesin söylerim dedi. 16. Haftamda kızın olcak dedi Anlayacağın ömrün beklemekle geçiyo ben şimdi deraylı ultrasonu bekliyrm

Bazı doktorlar gıcık oluyo tahmin bile yapmıyo. Benimki 12. Haftada ısrar edince erkeğe benziyo demişti 1 ay sonra kesin söylerim dedi. 16. Haftamda kızın olcak dedi Anlayacağın ömrün beklemekle geçiyo ben şimdi deraylı ultrasonu bekliyrm
Bilmiyorum bnm doktorum nasıl bn kalp atış hızını sordum çokta önemli değil bu haftalarda değişkenlik gösterir dedi önemli olan 32.hafta sonrası kalp atışlarınin normal olması dedi. Yani uzatacak ne var şöyle bnde rahatlaym;) ama diğer konularda çok iyi doktorum çok çok memnunum cinsiyet konusuna gelince bnde tahmin yapmaz diyorum çünkü zatn birçok doktor 16.hafta öncesi yapmazms tahmin.

Günaydınlar bu arada :)

Kızlar yaaa benim derdime bir çare söyleyin kafayı yemek üzereyim. Bende alerjik burun eti büyümesi var. Otrivine den başkası açmıyor. Şu anda da gribim daha beter oldu. Hamilelikten önce doktorum demişti ki seninki gripteki mikroba karşı bir takım alerjik reaksiyon demişti. Gerçekten de öyle. Tamam yine tıkanıyordum ama grip olunca burun içi hepten şişti hiç nefes alamıyorum kafayı yicem. Gece olacak diye ödüm kopuyor çünkü uyuyamıyorum :KK43: malum ilaçta vermiyorlar. Şimdi kendim tuzlu su yaptım ama açmıyor :KK43: önerileriniz var mı? Ciddi anlamda psikolojim bozuldu. Uyurken boğuluyorum sanıyorum.

Bir de mide bulantım yok 2 gündür korkmaya başladım. Kalp atışı mı durdu diye korkuyorum :KK43: oğlumda hep vardı bulantı hatta kusma. Acaba hastalığıma kafayı taktım diye mi böyle oldu bilemiyorum bi el atın nolur..
Eski mesajlara bakarken 1 ay önce yazdığınız bu mesajı gördüm. Benim doktorum burun tıkanıklıgı ve alerjik durumlar için tamamen bitkisel olan Alerperil adlı bir kapsül verdi. İlaç değil. Eczanelerde satılıyor gıda takviyesi diye geçiyor. Araştırın isterseniz.

Bilmiyorum bnm doktorum nasıl bn kalp atış hızını sordum çokta önemli değil bu haftalarda değişkenlik gösterir dedi önemli olan 32.hafta sonrası kalp atışlarınin normal olması dedi. Yani uzatacak ne var şöyle bnde rahatlaym:KK66: ama diğer konularda çok iyi doktorum çok çok memnunum cinsiyet konusuna gelince bnde tahmin yapmaz diyorum çünkü zatn birçok doktor 16.hafta öncesi yapmazms tahmin.
Hareketlerini görürsün ama ben ilk gördüm kalbim duracaktı resmen kollar ayaklar nasıl ıynuyo. Bak bu 12 haftalıkken inşallah sen de net görürsün böyle cnm benim

Eklentiler

• IMG_1536.webp
    IMG_1536.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 61
Yan duruyo sanırım doktor söylemşti ama ben onu izlemekten doktoru duymamışım :)))
Çapraz gbi ne tam arkası ne de tam yan bacağından anladm smdi:) bnm görüntü de böyle 8.haftada tam çapraz ama görüntü yu öyle vermiş normalde yan duruyordu

Kizlar gunlerdir canim iskembe cekiyodu ama bizim evde hic yapilmaz:) annem aradi bugun aksama kelle corbasi yapicam gelin icmeye dedi ay nasil mutlu oldum anlatamam o da iskembeye benziyo nihayetinde:) ama bi goz attim kelle paca yenmemeli diyo hamilelikte. Benimki sadece kelle corbasi gerci ama:) cok ta canim cekti napsam ki bilemedim

Bana doktorum sakatatların hiçbiri yenmeyecek dedi bende işkembeyi çok severim tutuyorum kendimi

Ya kızlar neredeyse 3.5 hafta olacak bebeğimi görmeyeli şükür bu cumartesi randevu günü ama çok endiseliyim ya goguslerim acırdı artık acimiyor bir belirti yok korkuyorum inş bebeğim iyidir sizinde böyle oluyor mu

Ya kızlar neredeyse 3.5 hafta olacak bebeğimi görmeyeli şükür bu cumartesi randevu günü ama çok endiseliyim ya goguslerim acırdı artık acimiyor bir belirti yok korkuyorum inş bebeğim iyidir sizinde böyle oluyor mu
Canim hepimiz boyleyiz bir suredir ne agri ne bulanti ne gogus hassasiyeti kalmadi bos bos geziyoruz iyle herkes cok endiseli ama insallah hersey yolundadir

Back