• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Benim hala mide fena daha yiyemedim bile :KK43: Gaz yapmış içim çok fena yahuu :)
Ben surekli geyirme istegi duyuyorum, ama geyirmeye kalktigimda da agzima su geliyo mideden... afedersin cok cirkin bi konu ama:) bi de pirtlarim meshur:) karnimin sisligi epey indi ama 3 yillik evliyim oncesinde 7 yillik sevgililik donemimiz oldu adamla yaninda bir defa pirtlamamisimdir, simdi vala bebek bahanesiyle catir kutur gidiyorum adamin yaninda:)

Günaydın bayanlar.Birden kendimi tanıtasım geldi içimden:anneadayı:Gerçi bir kaç defa lekelenmem var diye yazmıştım hatırlarsanız.İçinizde en yaşlınız benim sanırım:KK49:40 yaşındayımEn Büyük KKRabbim nasip nasip ederse bu ikinci çocuğum olacsk.Bir kızım var 9 buçuk yaşında.Evlenirevlenmez hamile kalmıştım o zaman.O 2 buçuk yaşındayken küretaş oldum Meğerse orda rahime zarar vermişler.Kıxım 5 yaşına geldi 2. Yi düşündük çooook tedavilerden geçitim çoook yoruldum.Neyseki şükür .Şimdide lekelenmelerim var.Zir. mühendisyim izinliyim şuan 12. Haftamızın hayırlısıyla dolmasını bekliyoruz:KK49:Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nadip etsin inşallah:nazar::anne:
Apla hosgeldin:) rabbim hepimize once 12. Haftayi gormeyi sonra da saglik sihatle kokusunu duymayi nasip etsin insallah... lekelenmeler icin birsey kullaniyormusun? Burda bir cogumuz gecirdik lekeleri, cok sukur hepimizin bitti tekrarlamaz insallah

Apla hosgeldin:) rabbim hepimize once 12. Haftayi gormeyi sonra da saglik sihatle kokusunu duymayi nasip etsin insallah... lekelenmeler icin birsey kullaniyormusun? Burda bir cogumuz gecirdik lekeleri, cok sukur hepimizin bitti tekrarlamaz insallah
Kullanıyorum ablacığım:KK49:Sürekli progestanın fitili ve iğnesi.Kalçam kevgir gibi oldu:p.Bakalım hayırlısı:anne::nazar::KK200:

Ben surekli geyirme istegi duyuyorum, ama geyirmeye kalktigimda da agzima su geliyo mideden... afedersin cok cirkin bi konu ama:) bi de pirtlarim meshur:) karnimin sisligi epey indi ama 3 yillik evliyim oncesinde 7 yillik sevgililik donemimiz oldu adamla yaninda bir defa pirtlamamisimdir, simdi vala bebek bahanesiyle catir kutur gidiyorum adamin yaninda:)
Kiz benimki gegirmeme laf ediyor be ;) agzini kapat bari diye :) bende mide sisligi var gorsen geriliyor zavalli midem ;(

Kizlar gunlerdir canim iskembe cekiyodu ama bizim evde hic yapilmaz:) annem aradi bugun aksama kelle corbasi yapicam gelin icmeye dedi ay nasil mutlu oldum anlatamam o da iskembeye benziyo nihayetinde:) ama bi goz attim kelle paca yenmemeli diyo hamilelikte. Benimki sadece kelle corbasi gerci ama:) cok ta canim cekti napsam ki bilemedim

Kuzum sende reflu faln varmı. O bende hamilelkten önce olurdu reflu den kaynaklı olur o geyirme hissi ama su gelir . Hamile kaldigimdan beri yok çok şükür çok saskinim yani :) ama ileri haftalarda bebegn tırnak ve saçları çıkmaya başladıkça o yanmalr olacakmis ki bndeki reflude azarsa bttim demktr.

Kizlar gunlerdir canim iskembe cekiyodu ama bizim evde hic yapilmaz:) annem aradi bugun aksama kelle corbasi yapicam gelin icmeye dedi ay nasil mutlu oldum anlatamam o da iskembeye benziyo nihayetinde:) ama bi goz attim kelle paca yenmemeli diyo hamilelikte. Benimki sadece kelle corbasi gerci ama:) cok ta canim cekti napsam ki bilemedim
Pişiyor sonuçta ya neden yenmezmis ki ? Bn günlük et sucuğu yiyorum o zamn oda mi sakincali

Kuzum sende reflu faln varmı. O bende hamilelkten önce olurdu reflu den kaynaklı olur o geyirme hissi ama su gelir . Hamile kaldigimdan beri yok çok şükür çok saskinim yani :) ama ileri haftalarda bebegn tırnak ve saçları çıkmaya başladıkça o yanmalr olacakmis ki bndeki reflude azarsa bttim demktr.
Yavru bende endoskopi bile yapildi daha oncesinde demedi doktorlar birsey zaten enaz 4-5 yildir mide sikayeti yasamiyorum garip sekilde.

Yavru bende endoskopi bile yapildi daha oncesinde demedi doktorlar birsey zaten enaz 4-5 yildir mide sikayeti yasamiyorum garip sekilde.
Sucuk yemeyin diyorlar ama kendi yaptigin gunluk sucuk filan yenir herhalde ne bileyim. Ben yemiyorum hadi tercih etmiyorum da... doktorlar sakatat cesitlerini onermiyor ya
O zamn senin migdenin bulanma şekli öyle :KK53: sucukta burnuma kokup duruyo korkuyorum da yerken o yüzden kap kara pisiriyorm :rapci: hevesm gecmistr ya yemeym bari artk :spor:

Back