- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #5.201
Ben surekli geyirme istegi duyuyorum, ama geyirmeye kalktigimda da agzima su geliyo mideden... afedersin cok cirkin bi konu ama:) bi de pirtlarim meshur:) karnimin sisligi epey indi ama 3 yillik evliyim oncesinde 7 yillik sevgililik donemimiz oldu adamla yaninda bir defa pirtlamamisimdir, simdi vala bebek bahanesiyle catir kutur gidiyorum adamin yaninda:)Benim hala mide fena daha yiyemedim bileGaz yapmış içim çok fena yahuu :)
Apla hosgeldin:) rabbim hepimize once 12. Haftayi gormeyi sonra da saglik sihatle kokusunu duymayi nasip etsin insallah... lekelenmeler icin birsey kullaniyormusun? Burda bir cogumuz gecirdik lekeleri, cok sukur hepimizin bitti tekrarlamaz insallahGünaydın bayanlar.Birden kendimi tanıtasım geldi içimdenGerçi bir kaç defa lekelenmem var diye yazmıştım hatırlarsanız.İçinizde en yaşlınız benim sanırım 40 yaşındayım Rabbim nasip nasip ederse bu ikinci çocuğum olacsk.Bir kızım var 9 buçuk yaşında.Evlenirevlenmez hamile kalmıştım o zaman.O 2 buçuk yaşındayken küretaş oldum Meğerse orda rahime zarar vermişler.Kıxım 5 yaşına geldi 2. Yi düşündük çooook tedavilerden geçitim çoook yoruldum.Neyseki şükür .Şimdide lekelenmelerim var.Zir. mühendisyim izinliyim şuan 12. Haftamızın hayırlısıyla dolmasını bekliyoruz Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nadip etsin inşallah
Kullanıyorum ablacığımApla hosgeldin:) rabbim hepimize once 12. Haftayi gormeyi sonra da saglik sihatle kokusunu duymayi nasip etsin insallah... lekelenmeler icin birsey kullaniyormusun? Burda bir cogumuz gecirdik lekeleri, cok sukur hepimizin bitti tekrarlamaz insallah
Kiz benimki gegirmeme laf ediyor beBen surekli geyirme istegi duyuyorum, ama geyirmeye kalktigimda da agzima su geliyo mideden... afedersin cok cirkin bi konu ama:) bi de pirtlarim meshur:) karnimin sisligi epey indi ama 3 yillik evliyim oncesinde 7 yillik sevgililik donemimiz oldu adamla yaninda bir defa pirtlamamisimdir, simdi vala bebek bahanesiyle catir kutur gidiyorum adamin yaninda:)
Kocacim sagolsun gik demiyor gelme gelme buraya pirt yaptim kotu kokuyo diyorum oh misler gibi degip opucuk aliyor ay benimki tam manyak:)Kiz benimki gegirmeme laf ediyor beagzini kapat bari diye :) bende mide sisligi var gorsen geriliyor zavalli midem ;(
Benim ki yengeç burcu romantik ama bu kadar şeye gelemezKocacim sagolsun gik demiyor gelme gelme buraya pirt yaptim kotu kokuyo diyorum oh misler gibi degip opucuk aliyor ay benimki tam manyak:)
Hadi be:) benimki de yengec:) 23 haziran:) adamcagiz napsin bakti hatun catir kutur gidiyo:) onu da romantizme cevirmeye calsiiyoBenim ki yengeç burcu romantik ama bu kadar şeye gelemez
24 Haziran benimkide :)Hadi be:) benimki de yengec:) 23 haziran:) adamcagiz napsin bakti hatun catir kutur gidiyo:) onu da romantizme cevirmeye calsiiyo
Ben de 22 Haziran doğumluyum yengecler basmis etrafinizi :))Hadi be:) benimki de yengec:) 23 haziran:) adamcagiz napsin bakti hatun catir kutur gidiyo:) onu da romantizme cevirmeye calsiiyo
Kuzum sende reflu faln varmı. O bende hamilelkten önce olurdu reflu den kaynaklı olur o geyirme hissi ama su gelir . Hamile kaldigimdan beri yok çok şükür çok saskinim yani :) ama ileri haftalarda bebegn tırnak ve saçları çıkmaya başladıkça o yanmalr olacakmis ki bndeki reflude azarsa bttim demktr.Ben surekli geyirme istegi duyuyorum, ama geyirmeye kalktigimda da agzima su geliyo mideden... afedersin cok cirkin bi konu ama:) bi de pirtlarim meshur:) karnimin sisligi epey indi ama 3 yillik evliyim oncesinde 7 yillik sevgililik donemimiz oldu adamla yaninda bir defa pirtlamamisimdir, simdi vala bebek bahanesiyle catir kutur gidiyorum adamin yaninda:)
Pişiyor sonuçta ya neden yenmezmis ki ? Bn günlük et sucuğu yiyorum o zamn oda mi sakincaliKizlar gunlerdir canim iskembe cekiyodu ama bizim evde hic yapilmaz:) annem aradi bugun aksama kelle corbasi yapicam gelin icmeye dedi ay nasil mutlu oldum anlatamam o da iskembeye benziyo nihayetinde:) ama bi goz attim kelle paca yenmemeli diyo hamilelikte. Benimki sadece kelle corbasi gerci ama:) cok ta canim cekti napsam ki bilemedim
Yavru bende endoskopi bile yapildi daha oncesinde demedi doktorlar birsey zaten enaz 4-5 yildir mide sikayeti yasamiyorum garip sekilde.Kuzum sende reflu faln varmı. O bende hamilelkten önce olurdu reflu den kaynaklı olur o geyirme hissi ama su gelir . Hamile kaldigimdan beri yok çok şükür çok saskinim yani :) ama ileri haftalarda bebegn tırnak ve saçları çıkmaya başladıkça o yanmalr olacakmis ki bndeki reflude azarsa bttim demktr.
Sucuk yemeyin diyorlar ama kendi yaptigin gunluk sucuk filan yenir herhalde ne bileyim. Ben yemiyorum hadi tercih etmiyorum da... doktorlar sakatat cesitlerini onermiyor yaPişiyor sonuçta ya neden yenmezmis ki ? Bn günlük et sucuğu yiyorum o zamn oda mi sakincali
Yavru bende endoskopi bile yapildi daha oncesinde demedi doktorlar birsey zaten enaz 4-5 yildir mide sikayeti yasamiyorum garip sekilde.
O zamn senin migdenin bulanma şekli öyleSucuk yemeyin diyorlar ama kendi yaptigin gunluk sucuk filan yenir herhalde ne bileyim. Ben yemiyorum hadi tercih etmiyorum da... doktorlar sakatat cesitlerini onermiyor ya
Heheheh vala nefsini korleyecek kadar ye ama cok abartma benceO zamn senin migdenin bulanma şekli öylesucukta burnuma kokup duruyo korkuyorum da yerken o yüzden kap kara pisiriyorm hevesm gecmistr ya yemeym bari artk
Aynen smdilk yeter 3 gündür yiyorumHeheheh vala nefsini korleyecek kadar ye ama cok abartma bence
Sucuj neyse de pacanga yiyememek cidden cok zorluyo:)Bana acik acik sucuk,pastirma yeme dedi doktor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?