2017 EKİM Anne adayları

Kizlar el doplerim geldi:) tabiki henuz kalp atisini duyamadik, yani ritmik bri ses duydum ama bebegin kalp atisi oldugunu sankiyorum benim damar sesim filandir. Ama resmen kesenin icindeki sesi duydum:) ayni seyi esimin karnina tuttugumuzda oyle sesler gelmiyor ama benden sanki biri legene su doldurmus ta onun icinde cipir cipir oynuyomus gibi sesler geliyodu:)

Nerden aldın kaça aldın

Ucretli ogretmenlik filan deneyebilirdin aslinda ama pek niyetine girmemissin sanirim:) ben haftada uc gun ders veriyorum cok ta memnunum saatlerimden filan. Hem evime vakit kaliyor hem is hayatim oluyor...
Denedim ama ihtiyaç yoktu sanırım ilerde belki tekrar denerim şansımı şimdi bebeğime yoğunlaşmak istiyorum

Gunaydin annecikler:) gece bulantiyla uyandim zorla tekrar uyuttum kendimi. Sanirim benim bulantilar gec basliyor:) ama yuppi:)
Günaydın bayanlar.Birden kendimi tanıtasım geldi içimdenGerçi bir kaç defa lekelenmem var diye yazmıştım hatırlarsanız.İçinizde en yaşlınız benim sanırım40 yaşındayımRabbim nasip nasip ederse bu ikinci çocuğum olacsk.Bir kızım var 9 buçuk yaşında.Evlenirevlenmez hamile kalmıştım o zaman.O 2 buçuk yaşındayken küretaş oldum Meğerse orda rahime zarar vermişler.Kıxım 5 yaşına geldi 2. Yi düşündük çooook tedavilerden geçitim çoook yoruldum.Neyseki şükür .Şimdide lekelenmelerim var.Zir. mühendisyim izinliyim şuan 12. Haftamızın hayırlısıyla dolmasını bekliyoruzRabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nadip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…