2017 EKİM Anne adayları

Yoktu canm 20mm geçince gözükür bebek dedi eski doktor ama boş gebelikmis . Ama 16mmde yolk saç vardı geri 2 hafta sonra 27mm olmuş kese bebekte yolk saçta yoktu kurtaj oldum. Sanırm 2cm olunca gözüküyor bebis.

Bide boş gebelik riskimizde mi var yani kalp atısı duyana kadar rahat yok desene

Canım yanlış hesaplıyor olabilir misin. Muhtemel Doğum tarihinle aramızda 1 gün var. Bizimki 09.10.2017.
Sata göre 5+4 benimki. Ultrasonunkini sormadım doktora. Bence seninki de sata göre 5+5 tir. İkisi de uyuşuyor yani

Yok cnm m sat 21 aralık ultrason da ölçğmde 5+5 cıktı bugün

Canm devlet hastaneleride çok gelişti artk normal devlet çok iyi ama kadın doğum hastanesindeki doktorlar ve özellikle hemşireler cadı gbiler.. umursamaz böyle sinir oluyorum. Tıp fakültesi de çok iyi ama ordada çok inceliyorlar 3 4 kişi birden prof doktor stajyer asistan hepsi br bakıyo çok utanıyorum gene de en iyisi özel bnm gittign hastane ücreti çok değil 35 tl muayenesi normal doğum 250 sezeryan 600 muş kan tahlillerine para alıyor bn o yüzden sağlık ocağında yaptiracagim kalpatışlarını alınca yapacakmis zatn aile hekimi iki yerde nedn yaptiraym.
Hangi ildesin canım sen

B Biravucmutluluk . Cnm boş grbiliğin farkı anlatır mısın
İnan hiç bir farkı yok . Hani derler ya migde bulantısi sağlıklı gebelikte olr oda yalan valla öyle bir bulantm vardı ki anlatamam normal adetm 3 gün geçince gittim kese olusuyo dedi doktor kalınlaşan kısmı gosterdi br kere kan testi yaptı 750 kusur çıktı 2 hafta sonra gel dedi ama 2 hafta olmadn 6+3 de falan çok aşırı bulantidan hastaneye gittim 16mm kese çok iyi gelişimi dedi doktor 2 hafta sonra gel kalp atışı duyalm dedi serumlar faln verdi evde serumla durdum öyle koca br kilolk serum akşama kadr takılı dururdu öyle sonra bulantilarm hafifledi 2 gün içinde anlamistm zatn doktora gittim 8+2 de ne bebek ne kese bise görünmedi kese aşağıya inmiş idrara sıkışık görduler keseyi ve kurtaj oldum. Belirtiler aynı yani hc bir farkı yok döllenen yumurtada veya spermde kromozom eksikliği vardr sadece buna özgüdür dediler . Tekrarlamaz dediler ama bn genede bütün testleri yaptırdım öncede dusuk yapmıştım çünkü.

Ayy bende allah nasip ederse ekimde anne olcaam bugün tam 5 hafta doldu. Rabbim hepimize bebislerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin. Güzel annişler bisey sorcam konu forumda eskiydi ankarada doğum icin ozel hastane tavsiyeniz varmi. Ben hic bilmiyorum buralari:KK43:

X