- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.560
- 598
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #4.841
Sorma videoya bakinca kalbim oyle atiyor ki :)Daha yuzunu gormedigimiz kokusunu duymadigimiz sadece varliginin ihtimali olan seye nasil baglandik degil mi?
Ben calismiyorum ogretmenim ama evdeyim kpss ye hazirlaniyorum :)Mali analiz uzmanıyim canim. Yari özel yarı devlet bir kurumda. Sen çalışıyor musun?
Dondun ya o yeter :) ben diger hafta herhangi bigun gidecem hem merak ediyorum durumunu hemde ozledim kuzugucumu:)))He o anlamda :) birazcık banlandmda :)))). Kontrolüm haftaya cumartesi canm 25inde senin ne zamn. Merk ediyorum bebegm ne kadr büyüms..
Git canm . Bu kez ben çok inat yapıyorum ayın 2 sinde gitmistim 22sine geri çağırdı 3 günde ben koydm 25inde gidecem tam 12+0 da sabetmeye çalışıyorum :)Dondun ya o yeter :) ben diger hafta herhangi bigun gidecem hem merak ediyorum durumunu hemde ozledim kuzugucumu:)))
Aynı durumdaydım sonra baktım evde olmak güzelmiş ev hanımı oldumBen calismiyorum ogretmenim ama evdeyim kpss ye hazirlaniyorum :)
İnşallah canım ya valla sürekli meyve yiyorum ve yatıyorum:)benimkide bir anda oldu neden oldu hiç anlamadım gün içinde birden yanmaya başladı. gargara biraz rahatlatıyo. çok sıcak şeylerde tüketmemeye çalış daha çok tahriş ediyormuş. geçsin gitsin inşallah
Valla canım işten izin aldım akşama kadar yattım ve bol bol meyve yedim bakım şimdi de nezleye çevirecek gibiAynı durumdayım. Bogazlarim çok aciyo. Yutkunamiyorum. Ben ballı limonlu ılık su içiyorum. Sen ne yaptın?
Al bndende o kadar :)Aynı durumdaydım sonra baktım evde olmak güzelmiş ev hanımı oldum
Bnde 8-5 olduk artık :)Kızlar Merhaba 8+4 günlük hamileyim. Keseyi bebeği kalbini gördük ancak nedense hep içimde ya kalbi durursa diye bir korku var nedenini inanin bilmiyorum ama çok korkuyorum. Sizlerde böyle korkular yaşıyor musunuz yoksa ben Çok mu evham yapıyorum.
Günaydın Cnm :) normaldir içini ferah tut fazla sürmez akşama devam eder rahat ol ve keyfini çıkarGunaydin kizlar:) bugun bi enerjigim ama ay cok fenayim normal insana donmek bile beni korkutuyor:) hersey yolundadir dimi:)
Beyaz değil işte sarı ama yoğun değilOluyor Cnm şu sıralar beyaz yoğun kokusuz akıntım var
Canım doktora sordunmu , genelde hep şey derler bol su için diye ama soramadım ben henüzBende oluyo
Bana sor sen o sarilarj:) doktora sordum muayene etti enfeksiyon gorunmuyor dedi olabilir kirmizi olmadigi surece akintilar normaldir dediBeyaz değil işte sarı ama yoğun değil
Canım doktora sordunmu , genelde hep şey derler bol su için diye ama soramadım ben henüz
Ufak tefekde olsa soralım ama yinede içimde ukte kalıyor cnm , yazmıyorsun özelden hiçBana sor sen o sarilarj:) doktora sordum muayene etti enfeksiyon gorunmuyor dedi olabilir kirmizi olmadigi surece akintilar normaldir dedi
Sende yazmiyon:)Ufak tefekde olsa soralım ama yinede içimde ukte kalıyor cnm , yazmıyorsun özelden hiç
İnşallah canım ya valla sürekli meyve yiyorum ve yatıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?