- 9 Aralık 2014
- 384
- 499
- 103
- 37
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #4.801
Dün gittim doktora biseyim yoktu akşam işten gelince oldu birden olmadı gideceğim doktora geçmezsetantum verde diye bir gargara var ben onu kullanıyorum doktorum önerdi anca onunla rahatlıyorum. sende doktoruna danışıp deneyebilirsin.
Dün gittim doktora biseyim yoktu akşam işten gelince oldu birden olmadı gideceğim doktora geçmezse
Banada dr. çok zorlarsa iç demişti ama bn içmek istemiyorumBende var başagrısı. Parol içtim
Valla anlamadi. Offside gibi bisiy bucinsiyeti tamamen erkek belirliyor. bilimsel olarak da şu şekildeymiş :) arkadaşım özellikle bunu deneyip kız doğurdu tabiki nasiptir ama banada mantıklı geldi. ama yinede denemezdim bu gebeliğimde ilki gibi süpriz korunduğumuz halde hamile kaldım
y kromozomları hızlı hareket edip çabuk ölüyorlarmış x kromozomları ise yavaş hareket edip geç ölüyorlarmış yani bu durumda pozisyonun önemi oluyormuş. bizim ilki süpriz olduğu için kızdı bu da süpriz ve bununda kız olacağını düşünüyorum :) erkek olursada 3. yü hemen doğurmayı düşünüyorum kızımın bir kız kardeşi olur umuduyla :) 4 e kadar yolu var
Valla anlamadi. Offside gibi bisiy bu
benim kv erkek torun istiyor kızım doğdu hastanede bile söyledi küçük altın taktı oğlan doğur bilezik takıcam dedi daha 40 ımız çıkmadan ablasının kızını getirdi bana erkek çocuk nasıl yapılır anlattırdı. tabi ben lohusa psikolojisi sinirden köpürdüğüm için dinlemedim bile. yok tek gün yok çift gün ıbıdık zıbıdık şeyler. ama arkadaşın söylediği bilimsel bişeymiş. hatta o arkadaşım yine burdandı kasım 2013 annelerinden :) ilki erkekti ikinciyi kız doğurdu. tabi nasip hayırlısı ama ben yinede denemezdim :)
Ben e de benim de oyle, bende 9+3 oldum ama yok anam yok yani bu millet neyi elliyo buluyo bilmiyom:) neyse yalniz degilmisimKız bacım ne bileyim insan imreniyor vallahi :) zaten ne kadar yoklasam da hissedemiyorum. Puf böreği gibi karnım maşallah10. haftadayım 2 hafta daha bekleyeyim ama o zaman da çıkmaz bende sanırım zaten göbüşüm var benim yahu
Ben de hic ugrasmam bile cunku ille erkek cocuk diye tutturan dayimin 4 kizi oldu erkekler en fazla 3 ay duruyo sonra düsüyo biseyi cok istememek lazim :) kiz olsa digerini erkek isticez erkek olsa kiz isticez cunku. Biz erkek istioruz simdi ama nasip yani onun icin cabalamakla ugrasamam Allah hangisini nasip ederse o olsn :):)
cinsiyeti tamamen erkek belirliyor. bilimsel olarak da şu şekildeymiş :) arkadaşım özellikle bunu deneyip kız doğurdu tabiki nasiptir ama banada mantıklı geldi. ama yinede denemezdim bu gebeliğimde ilki gibi süpriz korunduğumuz halde hamile kaldım
y kromozomları hızlı hareket edip çabuk ölüyorlarmış x kromozomları ise yavaş hareket edip geç ölüyorlarmış yani bu durumda pozisyonun önemi oluyormuş. bizim ilki süpriz olduğu için kızdı bu da süpriz ve bununda kız olacağını düşünüyorum :) erkek olursada 3. yü hemen doğurmayı düşünüyorum kızımın bir kız kardeşi olur umuduyla :) 4 e kadar yolu var
Ben de hic ugrasmam bile cunku ille erkek cocuk diye tutturan dayimin 4 kizi oldu erkekler en fazla 3 ay duruyo sonra düsüyo biseyi cok istememek lazim :) kiz olsa digerini erkek isticez erkek olsa kiz isticez cunku. Biz erkek istioruz simdi ama nasip yani onun icin cabalamakla ugrasamam Allah hangisini nasip ederse o olsn :):)
Aynı durumdayım. Bogazlarim çok aciyo. Yutkunamiyorum. Ben ballı limonlu ılık su içiyorum. Sen ne yaptın?Kızlar dün akşam birden bademciklerim şişti şuan yutkunamıyorum ne yapacağım üstelik çalışıyorum ve ilaç da kullannamayacagim önerisi olan var mı
Nasip :)) ne is yapiyosun canim?
Evet canm :) ya dümdüzdu eskidn buna şükür :)Hahahahha kuzum ya kiyamam:) ama sen cok zayifsin zaten
He o anlamda :) birazcık banlandmda :)))). Kontrolüm haftaya cumartesi canm 25inde senin ne zamn. Merk ediyorum bebegm ne kadr büyüms..Profilde uzgun yziyordu da kuzu blok oldu sandim:)
Hahaha sen cok yasa emi :) hayirli olsun darisi basimaTebrik edin beniii sonnda kustum
Hayırlısı ama usutme kusmasi gibi agiz burun çıkmıyor daha sakin :)Hahaha sen cok yasa emi :) hayirli olsun darisi basima
Bilmiyorum ki? Ona sorun :)10.haftada nasıl başardı
Hosgeldin canım ayni gruptayiz :)Kızlar Merhaba 8+4 günlük hamileyim. Keseyi bebeği kalbini gördük ancak nedense hep içimde ya kalbi durursa diye bir korku var nedenini inanin bilmiyorum ama çok korkuyorum. Sizlerde böyle korkular yaşıyor musunuz yoksa ben Çok mu evham yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?