• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Bn ilk 8.haftaya girerken olmuştu bnce sen bir şeyden tiksindin :KK66: bulntin varmı normaldr
Herbellife shake diye bisiysi vardi ondan içtim ama istemeye istemeye sonra namaza durdum ama 20 dk. Sonra ilk rekatta klozete koştum :( sabahları var birde yanma fena :(

Herbellife shake diye bisiysi vardi ondan içtim ama istemeye istemeye sonra namaza durdum ama 20 dk. Sonra ilk rekatta klozete koştum :KK43: sabahları var birde yanma fena :KK43:
Tiksinmissin canm . Tekrar etmez sanırım yanma sebebini bilmiyorum da boş migde bulaniyor hamilelikte bnde sabahları değilde gün içinde aciktigimda bulaniyo çok farklı br şekilde. :)

Tiksinmissin canm . Tekrar etmez sanırım yanma sebebini bilmiyorum da boş migde bulaniyor hamilelikte bnde sabahları değilde gün içinde aciktigimda bulaniyo çok farklı br şekilde. :)
Ya yuh artik ona bir elimde yogurt bi elimde tuzlu cubuk aralarda bos durmuyom ....hala niye bulanir ki??? Birde son zamanlarda leblebi :)

Ya yuh artik ona bir elimde yogurt bi elimde tuzlu cubuk aralarda bos durmuyom ....hala niye bulanir ki??? Birde son zamanlarda leblebi :)
Hmm valla zor bulantı kuzum Allah yardm etsn ben guzl geçirdim buna şükür bulantm olmadı ama bn kusuyorum nasıl oluyor bilmiyorum ama aniden geliyor benm ki ama yiyorumda çok şükür . Atlatacaz inslh az kaldı 14.haftaya

Hmm valla zor bulantı kuzum Allah yardm etsn ben guzl geçirdim buna şükür bulantm olmadı ama bn kusuyorum nasıl oluyor bilmiyorum ama aniden geliyor benm ki ama yiyorumda çok şükür . Atlatacaz inslh az kaldı 14.haftaya
İnşallah canım ya sağlıklı olsunlarda çekeriz? :)

Kızlar Merhaba 8+4 günlük hamileyim. Keseyi bebeği kalbini gördük ancak nedense hep içimde ya kalbi durursa diye bir korku var nedenini inanin bilmiyorum ama çok korkuyorum. Sizlerde böyle korkular yaşıyor musunuz yoksa ben Çok mu evham yapıyorum.
Al bi tane daha bizden:) ben 12 hafta kontrolune nasil gidicem bilmiyom sabah bi tur kalp krizi gecirir oyle giderim herhalde

Kizlar arada bi gucum gidiyor gibi oluyorum , sanki fena oluyorum hissi oluyor bu tansiyon dusuklugumu olan var mı? Ya tansiyon diye hissediyom ama ne biliyim fenalasma hissi ne ?

:KK70: benim kv erkek torun istiyor kızım doğdu hastanede bile söyledi :KK70: küçük altın taktı oğlan doğur bilezik takıcam dedi :KK70: daha 40 ımız çıkmadan ablasının kızını getirdi bana erkek çocuk nasıl yapılır anlattırdı. tabi ben lohusa psikolojisi sinirden köpürdüğüm için dinlemedim bile. yok tek gün yok çift gün ıbıdık zıbıdık şeyler. ama arkadaşın söylediği bilimsel bişeymiş. hatta o arkadaşım yine burdandı kasım 2013 annelerinden :) ilki erkekti ikinciyi kız doğurdu. tabi nasip hayırlı

Cinsiyet ayrımı çok iğrenç ya hepsini allah veriyor, sağlıklı versin. Ama benim k.validem ve eşimin tüm ailesi kız istiyor, ilki erkek oldu diye üzülmüş bakalım bu ne olacak

Oy vallaha sevindim:) bi an korktum ters giden birsey mi var bu mevsimde ne batmasi diye:) sanki hep 5-6 haftaya kadar olurmus batmalar gibi geliyor:)
Ya doktor bunlar hep normal dedi canım batmalar kasik ve bel agrisi....bizim tek korkumuz bu donemde kanamadir diye söyledi;)

Evet cok sukur ilk haftalarda hep lekelenmelerim kanamam felan olmusu ama hamdolsun kalmadi insallah kalbi de guzelce atiyordur minigimizin de
Ya sorma bende aynen ona degindim... Nasıl bizim kalbimizin atması bir mucizeyse onunda kalbi öyle dedi ;) zevk almaya bak dedi :)

Insallah hayirlisiyla her kadin birgun bebegini kucagina alır... Annelik mutluyken kalbin bir yandan da pir pir atmasiymis, annemin hastalaninca, geç kalinca o yuzunde olan gerginligi simdi anliyorum. Anne hakki odenmezmis vallahi öyle :(

Ya sorma bende aynen ona degindim... Nasıl bizim kalbimizin atması bir mucizeyse onunda kalbi öyle dedi :KK66: zevk almaya bak dedi :)

Insallah hayirlisiyla her kadin birgun bebegini kucagina alır... Annelik mutluyken kalbin bir yandan da pir pir atmasiymis, annemin hastalaninca, geç kalinca o yuzunde olan gerginligi simdi anliyorum. Anne hakki odenmezmis vallahi öyle :KK43:
Daha yuzunu gormedigimiz kokusunu duymadigimiz sadece varliginin ihtimali olan seye nasil baglandik degil mi?

Back