- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #4.881
bende 2 kere idrar tahlili yaptırdım temiz çıkmıştı.
Sarı akıntımda çok oldu bn dr. Sordum idrar testi yaptırdı temiz çıktı bu renkten korkma dedi kırmızı ve siyah gelirse gel dedi
benimde aksine mide bulantılarım çoğaldı 3 gündür maf durumdayım kusamıyorum da öğürmekten bir hal oldum valla iki yudum yemek yiyesiye kadar canım çıkıyor resmen
ders anlatiyorum kiiii neyse tenefuste corap alicam kendime ayakkabici yok ama bisey uydururum belki terlik merlik:)Kurulan ve kaloriferle bir müddet sevgili modunda takıl bence :)))
Hormonlar fena tetikliyor sakin ol :) Normalde kızmayacağımız şeylere atarlanıyoruz. Neden tartıştınız?ders anlatiyorum kiiii neyse tenefuste corap alicam kendime ayakkabici yok ama bisey uydururum belki terlik merlik:)
Sabah sabah iki ogrencimle atistim cok fena muhtemelen bi uyari mektubu alirim :)
Ben hamile kaldığımdan beri hiç yemek yapmadım yapmayı da düşünmüyorumMide yanması bende de var şuan ne kötü bir şeymiş boğazıma doğru vuruyor resmen. Ben hamilelikten önce hiç böyle şeyler yaşamamıştım ya çok zormuş.
Kızlar günaydın herkesedün aksamdan beri sol kalçama değişik bir ağrı giriyor ara ara. Özellikle oturup kalktıgımda ilk adimimi atarken resmen bacağım boşalır gibi oluyor. Kalçama giren ağrı gibi de değil de sanki bıçak saplanması gibi. Yatınca geçer dedim ama gece soldan sağa bile zor döndüm. Kalktıgımda da daha fena olmustu. Var mı böyle birsey yasayan kizlar ya? Baya tedirgin oldum
günaydın canımben varım. son bikaç gündür kalça ağrısı çekiyorum benimde daha çok eğilirken oluyor düzelemiyorum bacağım kitleniyor sanki
Vallahi neden olduğunu ben de anlamadim canim benim ya. Ben de yürürken düşerim falan diye korkuyorum inan. Otururken de ağrı yapıyor çok fena. Kalkınca da bıçak saplanması resmen. Doktoru arasam sorsam mı bilemedim
Derse 45 dk gec geldi konuyu tekrarlamami istedi. Ki hersaman soylerim derste olup konuyu anlamazsaniz 20 kere tekrarlarim ama burda olmayan kimseye koyu anlatmam tekrar dedim. Ozel hoca degilim ben nihayetinde. Madem oyle biz de bi daha gelmeyiz dediler carpip kapiyi ciktilar. Bakalim uyari mektubum nr zaman gelecek:)Hormonlar fena tetikliyor sakin ol :) Normalde kızmayacağımız şeylere atarlanıyoruz. Neden tartıştınız?
Derse 45 dk gec geldi konuyu tekrarlamami istedi. Ki hersaman soylerim derste olup konuyu anlamazsaniz 20 kere tekrarlarim ama burda olmayan kimseye koyu anlatmam tekrar dedim. Ozel hoca degilim ben nihayetinde. Madem oyle biz de bi daha gelmeyiz dediler carpip kapiyi ciktilar. Bakalim uyari mektubum nr zaman gelecek:)
İyi de haklısın ki sen uyarı mektubu gelse ne olacak. Sen İsmek gibi bir yerde mi öğretmenlik yapıyorsun yoksa özel kurs mu?Derse 45 dk gec geldi konuyu tekrarlamami istedi. Ki hersaman soylerim derste olup konuyu anlamazsaniz 20 kere tekrarlarim ama burda olmayan kimseye koyu anlatmam tekrar dedim. Ozel hoca degilim ben nihayetinde. Madem oyle biz de bi daha gelmeyiz dediler carpip kapiyi ciktilar. Bakalim uyari mektubum nr zaman gelecek:)
galiba Rahim büyümesinden canım o kalça ağrısı çünkü kalçaya kadar genişliyormuş Rahim şuan benim zaten belden dolayı zor geçicek hamileliğim şimdiden başladı ama benim tek zorlayan şuan mide bulantısı
Merhaba kızlar bugün de sabah 5 te kalkıp sadece sarı su istifra ettim o kadar asitli ki boğazım tahriş oldu alev alev yanıyorum(boğazım) başına gelen var mı çok kötü bir durum
Bu kalca bel hatta sirt agrisi bende de oluyor ama cok sukur bulantilar cok rahatsiz etmiyor beni azicik:)Sorma canım ya. Benim de zor geçecek belimden dolayı sanırım. Allah yardımcımız olsunmide bulantılarım benim de drvam ediyor ama eskisi kadar yoğun değil. 2 gün olursa 1 gün falan ara veriyor ama gercekten bulantı çekmek çok zor
kirmizigitar tatlım haklı olduğun bir konuda sana neden uyarı versinler ki? Sonuna kadar haklısın çünkü.
Ben reflüden şüpheleniyorum doğrusu hamile kalmadan öncede yanmalarım oluyordu ama hamileliğimden beri 2 kez sabah aynı şekilde istifra ettim. Evde gaviscon var acaba içsem sorun olur muCanım mideni üşütmüşsün sen sanırım. Ilık biseyler içip bol bol c vitamini almaya bak
Sorma canım ya. Benim de zor geçecek belimden dolayı sanırım. Allah yardımcımız olsunmide bulantılarım benim de drvam ediyor ama eskisi kadar yoğun değil. 2 gün olursa 1 gün falan ara veriyor ama gercekten bulantı çekmek .
Hahaha tam ustune bastin kuzu:) aynen dedigin kurumda calisiyorum 10 yillik ogretmenim dusun. Ama neyse idsreye durumu belirttim sikayet durumu olursa savunmamizi yazariz dedilerİyi de haklısın ki sen uyarı mektubu gelse ne olacak. Sen İsmek gibi bir yerde mi öğretmenlik yapıyorsun yoksa özel kurs mu?
Ah canım ya niye böyle oluyorsa inşallah geçer çabucak. Yemek konusunda ben de aynı durumdayım. Zorla yiyorum sabah kahvaltıları hariç. Zaten yediğim hiçbir şeyin de tadı güzel gelmiyor. Dün annem kereviz yapmıştı tatlı tatlı yedim ondan biraz. Aman tanrım sonrası felaket. Reflü gibi içimden asit çıkıyor boğazıma kadar yandım mahvoldum. Annem kereviz yemeğine limon sıkıyormuş sanırım o yaptı.
tm Cnm ozaman bunu kendine sıkıntı yapma bn hiç takmıyorum akıntıyı ablamında sarı akıntısı çok olurdu şimdi iki tane Nur topu gibi çocukları var hiçte yan etkisi olmadıbende 2 kere idrar tahlili yaptırdım temiz çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?