2017 EKİM Anne adayları

amanın dikkat edin hasta olmayın inşallah. bazen kendi kendimizde nazarımız değiyo

Canım üşütme ama bak salgın var. Grip falan olursan hapşurmak fena.

Bugün 4.resimdeki gibiyim ama hissettiğim 9

Eklentiler

• IMG_0317.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 34
Allah şifanı versin canım. Benim mide bulantılarım baya azaldı ama keyifsizlik var bugün, kalça ağrısıyla birlikte.

benimde aksine mide bulantılarım çoğaldı 3 gündür maf durumdayım kusamıyorum da öğürmekten bir hal oldum valla iki yudum yemek yiyesiye kadar canım çıkıyor resmen

benimde aksine mide bulantılarım çoğaldı 3 gündür maf durumdayım kusamıyorum da öğürmekten bir hal oldum valla iki yudum yemek yiyesiye kadar canım çıkıyor resmen
Ah canım ya niye böyle oluyorsa inşallah geçer çabucak. Yemek konusunda ben de aynı durumdayım. Zorla yiyorum sabah kahvaltıları hariç. Zaten yediğim hiçbir şeyin de tadı güzel gelmiyor. Dün annem kereviz yapmıştı tatlı tatlı yedim ondan biraz. Aman tanrım sonrası felaket. Reflü gibi içimden asit çıkıyor boğazıma kadar yandım mahvoldum. Annem kereviz yemeğine limon sıkıyormuş sanırım o yaptı.

Vala insallah olmam ama ayakkabilarim da pelus pelus bugun yorgan gibi cekti yagmuru sirilsiklam su an napsam ki

birilerinin yedek ayakkabısı yokmudur acaba benim hep bi yedeğim olur. ya da hemen gidip alabileceğiniz biyer çorap ve ayakkabı. ayaklarınızı üşütmeyin yeter bence üstünüz kururda peluş botlar çok zor.

sorma canım ya bende aynı durumdayım Sabah midemin yanmasından kavruldum resmen içim yandı arkası bulantı zaten bende yediğimden hiçbir şey anlamıyorum karnım aç ama bişey yemek istemiyor canım yemek görünce bile midem bulanıyor kendi evime bile yemek yapamıyorum yaa

Beyaz değil işte sarı ama yoğun değil

Canım doktora sordunmu , genelde hep şey derler bol su için diye ama soramadım ben henüz
.
Sarı akıntımda çok oldu bn dr. Sordum idrar testi yaptırdı temiz çıktı bu renkten korkma dedi kırmızı ve siyah gelirse gel dedi

Ben hamile kaldığımdan beri hiç yemek yapmadım yapmayı da düşünmüyorum Mide yanması bende de var şuan ne kötü bir şeymiş boğazıma doğru vuruyor resmen. Ben hamilelikten önce hiç böyle şeyler yaşamamıştım ya çok zormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…