- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #4.861
Sen misin sabah enerjik uyanan:) evden ciktim ise gitmek icin otobus duragina geldigimde otobus hareket etmisti kosmayinca binemedim o arada basladi bir yagmur sonraki otobus dolu geldi almadi taksi bulamadim 45 dk yagmurun altinda canim cikti neyse otobus geldi bi tane zor bela bindim ka benim hic bulanmayan mide basladimi bulanmaya.heh dedim kizim senmisin enerjik uyanan... su an donuma kadar sirilsiklam buz gibiyim ve midem bulaniyo 8 daat ders anlaticam bu halde bi de hadi bakalim gazamiz mubsrek ola:)
Vala insallah olmam ama ayakkabilarim da pelus pelus bugun yorgan gibi cekti yagmuru sirilsiklam su an napsam kiamanın dikkat edin hasta olmayın inşallah. bazen kendi kendimizde nazarımız değiyo
Gunaydin cancagiz gectimi bulantilar:)Günaydın kızlar hayırlı cumalar...
Canım üşütme ama bak salgın var. Grip falan olursan hapşurmak fena.Sen misin sabah enerjik uyanan:) evden ciktim ise gitmek icin otobus duragina geldigimde otobus hareket etmisti kosmayinca binemedim o arada basladi bir yagmur sonraki otobus dolu geldi almadi taksi bulamadim 45 dk yagmurun altinda canim cikti neyse otobus geldi bi tane zor bela bindim ka benim hic bulanmayan mide basladimi bulanmaya.heh dedim kizim senmisin enerjik uyanan... su an donuma kadar sirilsiklam buz gibiyim ve midem bulaniyo 8 daat ders anlaticam bu halde bi de hadi bakalim gazamiz mubsrek ola:)
Aha ben zaten alerji yuzunden gunde 10 kere hapsiririm bu sabah 3 kere hapsirdim otobuste kendimi salamadim da soyle allah korusun bebisimiCanım üşütme ama bak salgın var. Grip falan olursan hapşurmak fena.
Günaydın canım. Hafiften var ama idare ediyoruz çok şükür eskisi gibi değil. Sen de ıslanmışsın dikkat et hasta olma.Gunaydin cancagiz gectimi bulantilar:)
Hahahahhaha:) ay ben aksam pijama alti var ustunu daha giymemisim aynada kendime bakiyorum esim geldi oha nolmussun sen dedi bildigin 9 aylik gibiyim laBugün 4.resimdeki gibiyim ama hissettiğim 9
Sorma cano ya, nasi dikkat edilir ki bu kaaa islakken bilemiyom:) dua etcez artikGünaydın canım. Hafiften var ama idare ediyoruz çok şükür eskisi gibi değil. Sen de ıslanmışsın dikkat et hasta olma.
Allah şifanı versin canım. Benim mide bulantılarım baya azaldı ama keyifsizlik var bugün, kalça ağrısıyla birlikte.
Kurulan ve kaloriferle bir müddet sevgili modunda takıl bence :)))Sorma cano ya, nasi dikkat edilir ki bu kaaa islakken bilemiyom:) dua etcez artik
Ah canım ya niye böyle oluyorsa inşallah geçer çabucak. Yemek konusunda ben de aynı durumdayım. Zorla yiyorum sabah kahvaltıları hariç. Zaten yediğim hiçbir şeyin de tadı güzel gelmiyor. Dün annem kereviz yapmıştı tatlı tatlı yedim ondan biraz. Aman tanrım sonrası felaket. Reflü gibi içimden asit çıkıyor boğazıma kadar yandım mahvoldum. Annem kereviz yemeğine limon sıkıyormuş sanırım o yaptı.benimde aksine mide bulantılarım çoğaldı 3 gündür maf durumdayım kusamıyorum da öğürmekten bir hal oldum valla iki yudum yemek yiyesiye kadar canım çıkıyor resmen
Ne kadar tatlış arkadaşlarım oldu burada benimgünaydın canım benim
Vala insallah olmam ama ayakkabilarim da pelus pelus bugun yorgan gibi cekti yagmuru sirilsiklam su an napsam ki
Ah canım ya niye böyle oluyorsa inşallah geçer çabucak. Yemek konusunda ben de aynı durumdayım. Zorla yiyorum sabah kahvaltıları hariç. Zaten yediğim hiçbir şeyin de tadı güzel gelmiyor. Dün annem kereviz yapmıştı tatlı tatlı yedim ondan biraz. Aman tanrım sonrası felaket. Reflü gibi içimden asit çıkıyor boğazıma kadar yandım mahvoldum. Annem kereviz yemeğine limon sıkıyormuş sanırım o yaptı.
.Beyaz değil işte sarı ama yoğun değil
Canım doktora sordunmu , genelde hep şey derler bol su için diye ama soramadım ben henüz
Ne kadar tatlış arkadaşlarım oldu burada benim
Ben hamile kaldığımdan beri hiç yemek yapmadım yapmayı da düşünmüyorumsorma canım ya bende aynı durumdayım Sabah midemin yanmasından kavruldum resmen içim yandı arkası bulantı zaten bende yediğimden hiçbir şey anlamıyorum karnım aç ama bişey yemek istemiyor canım yemek görünce bile midem bulanıyor kendi evime bile yemek yapamıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?