- 9 Aralık 2014
- 384
- 499
- 37
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
Ohoooo zaman senin işin biraz daha iyi ben fen bilgisi öğretmeniyim eee malum ya çocuklarla laf anlamıyorlar ya da ergenler fena haldelerMeslek edindirme kurslarinda ogretmenim ben ogrencilerim yetiskinler moda tasarim sektorune modelist yetistiriyorum:)
Gecmis olsun canim ne kadarlikti en son kan degerin hangi tarihte neydi mesela? Gorunup gorunmemesi normal mi su an onu hesaplayalimKizlar doktora gittim anlattim durumumu. Karindan ultrasonla bakti kese olusmaya baslamis dedi. Ama dusuk tehtidi olabilir dedi. Progestan verdi. Haftaya gel ama agrilarin siddetlenirse hemen gel dedi. Doktor cok icime sinmedi yarin kendi doktoruma gidicem cok uzak oldugu icin bugun ona gidemedim
Yetiskinlere bagirip cagiramiyorsun da butun sinirlerini harap ediyorlar ana sinifindan farklari yok bazen inan:)Ohoooo zaman senin işin biraz daha iyi ben fen bilgisi öğretmeniyim eee malum ya çocuklarla laf anlamıyorlar ya da ergenler fena haldeler
Canim 5 subat 164 tu 7 subat 468 di.En son beta hcg değerin kaçtı canım
Senin çalışma saatlerinin çokmuş canım ya allah yardımcın olsunsabah 7de kalkıyorum ben , akşam 6 da çıkıyorum oturunca bi sorunum olmuyo ama ayakta kalamıyorum gözüm kararıyo
Alttan bakarsa görebilir gibi geldi canım daha değerin güzel artışı ama dediğin gibi geç döllenme galibaCanim 5 subat 164 tu 7 subat 468 di.
Hadi ya o da kötü dediğin gibi suan cok şaşırdım:)Yetiskinlere bagirip cagiramiyorsun da butun sinirlerini harap ediyorlar ana sinifindan farklari yok bazen inan:)
Canım sen şimdi sakin stres yapma ve bol bol dinlen bak hiç bişey olmayacak bebisimize burda büyüyüp dünyaya gelecek yeter ki üzülüp stres yapma içine sinmediyse gidersin kendi doktoruna çünkü doktor çok önemliKizlar doktora gittim anlattim durumumu. Karindan ultrasonla bakti kese olusmaya baslamis dedi. Ama dusuk tehtidi olabilir dedi. Progestan verdi. Haftaya gel ama agrilarin siddetlenirse hemen gel dedi. Doktor cok icime sinmedi yarin kendi doktoruma gidicem cok uzak oldugu icin bugun ona gidemedim
Valla çok değişiyor o 6. Haftada da duyan var 9. Haftada duyan da var bence biraz sabırlı beklemek lazım ama diyene bak ben daha keseyi görmedim ama kalp atışını dert ediyorum :)Merhaba bende Ekim annesi olacağım inşallah 6+1 deyim keseyi gördük kalp atışları ne zaman duyulur acaba?
Gec dollenme oldugu kesin cunku ocak ayinda esimle tek iliski oldu o da 22 ocakta:)Belki
Alttan bakarsa görebilir gibi geldi canım daha değerin güzel artışı ama dediğin gibi geç döllenme galiba
Benimde ağrım oluyor , benimde düşük tehlikem var acaba ya , ilk bebek hiç hiçbişey bilmiyorum beeennnKizlar doktora gittim anlattim durumumu. Karindan ultrasonla bakti kese olusmaya baslamis dedi. Ama dusuk tehtidi olabilir dedi. Progestan verdi. Haftaya gel ama agrilarin siddetlenirse hemen gel dedi. Doktor cok icime sinmedi yarin kendi doktoruma gidicem cok uzak oldugu icin bugun ona gidemedim
Canlar agri olmasi normal adet agrisi gibi agrilar olabilir korkmayin hatta bu kesenin buyudugune ve yerlestigine isarettir genelde.Benimde ağrım oluyor , benimde düşük tehlikem var acaba ya , ilk bebek hiç hiçbişey bilmiyorum beeennn
Carsamba 3306ydi canimGecmis olsun canim ne kadarlikti en son kan degerin hangi tarihte neydi mesela? Gorunup gorunmemesi normal mi su an onu hesaplayalim
İcine sinmediyse hic canini sikma derim
Yeni yeni gorunur zaten karindan kese su an normaldir. Kanaman filan var mi?Carsamba 3306ydi canim
Kanama degil de peceteye acik kahve lekeler geliyorYeni yeni gorunur zaten karindan kese su an normaldir. Kanaman filan var mi?
Kızlar doktora gittim , 2 hafta bitmiş 3 haftalıkmışım , testler yapılcak işte.Yeni yeni gorunur zaten karindan kese su an normaldir. Kanaman filan var mi?
Agri normal ama leke olursa supheleniyirlar canimBenimde ağrım oluyor , benimde düşük tehlikem var acaba ya , ilk bebek hiç hiçbişey bilmiyorum beeennn
Bn evdeym canm :)@Zanamm174 : 04.10.2017
@Hijyenikbakteri : 05.10.2017
@candy4 : 06.10.2017
B Biravucmutluluk : 07.10.2017
@Ogrtmngelin : 12.10.2017
D dilarazeynel : 14.10.2017
Psikolojik_biri : 16.10.2017
kirmizigitar : ???
@loulou30 : 11.10.2017
@Arya Stark : 08.10.2017
@zuzu_911 :15.10.2017
@Seymadeniz : 07.10.2017