2017 EKİM Anne adayları

Kızlar ya 1 saat once kadar lavaboda cok uçuk pembe akintim oldu. Cok korktum uzandim hic kalkmadim az once baktim bisey yoktu. Yerlesme mi acaba. Cok korkuyorum
Gecikmenin kaçıncı günü canm olabilir tabi bnmde oldu kahverengi 1 gün boyunca ama devam ederse sabah doktora git progestan verir belki

Canim benim regl gunu 4 damka geldi birde dun okulda cok yoruldum tam doktora giderken bir damla denemez bile akintiyla karışık geldi doktora sordum sorun degil keseyi gormeden ilac veremem dis gebelikse tetikler dedi dusuk once kahve sonra kirmizi sonra daha koyu kirmizi ve parcaya donusur dedi ikinci sonuc iki kattn fazla artinca pazartesi gel dedi demekki akinti cok ta onemli degil

Gecikmenin 4. Günü. Belimde cok agri var. Yarin hemen gidicem.. Senin kacinci gunde geldi leke
İkinci günü geldi bnm canm gece ye kadr geldi bir sonraki gün gittim bn düşecek sandm ama değer artmış doktor yerlesiyo daha yenice kesesi oluşuyor kanama ondan dedi progestan yazdı yolladı canm..

Ben de bugun yoruldum onda oldu sanirim. Haftaya rapor alirim boyle olursa. Tesekkur ederim rahatlattin beni canim

İkinci günü geldi bnm canm gece ye kadr geldi bir sonraki gün gittim bn düşecek sandm ama değer artmış doktor yerlesiyo daha yenice kesesi oluşuyor kanama ondan dedi progestan yazdı yolladı canm..
Icim rahatladi tatlim. Tesekkur ederim. Biraz daha bekleyip kontrol edicem kendimi. Yarin ilk is doktora gitmek olucak. Dusukten sonra insan herseye korkuyor

Icim rahatladi tatlim. Tesekkur ederim. Biraz daha bekleyip kontrol edicem kendimi. Yarin ilk is doktora gitmek olucak. Dusukten sonra insan herseye korkuyor
Çok haklisin bnmde var iki tane düşügum çok tedirginim o yüzden anlıyorum seni dinlen bugün iyice kalan işlerde boşver

Ben pazartesi ye kadar nasil dayancam yaaa :)) her gun kendimi inceliyorum dediginiz gibi dusukten sonra bi kanadi kirik oluyo insan mesela diyolar ben hamileyken perde bile astim falan oysa ki biz de basimizi kasirken bile dikkat ediyoruz ahhh ahh Rabbim yüzümüze baksinn

Yarin aksam ben de ilk kontrolume gidicem. Benim doktor pek vajinal ultrasondan bakmayi tercih etmiyor. E degerim karindan gorunmek icin de dusuktur muhtemelen. Neden cagirdi ki bu adam beni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…