- 4 Mart 2011
- 10.375
- 11.989
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
Yok canm bn adetim bir gün gecikince gittim ayin 30unda olmam gerekti olmadm 31 i sabah evde test yaptm sonrada hastaneye gittm doktor normal demsti bna su andada gerideyz biraz kesem küçük doktor geç döllenme olmuştur dedi çok fark yok sat'la arayi kapatrsin dedi ama bilmiyorum. Önceki hamileligimde 6+2de gttim 16mm di kese bunda 5+5te gittim 8 mm arada 4 gün var ama 8mm fark var buda döllenme ile alakaliymis bakacağız umarm sağlıklı olur hc önemli değil bunlar bn kalp atışlarıni duyaym epey rahatlayacm ondan sonrada kucağımiza almayı bekleyecez..ben regl olmam gereken günde gittim betaya baktırdım , o zaman çıktı doktor 5-6 gün sonra gel 1700 olduysa keseyi görebiliriz dedi, sen çok erken gitmiş olabilirsin gününü beklememiş olabilirsin kuzum
Aynen canm onlar gayet normal oluyor sn heyecandan öyle kala kalıyorsun dinleyp çıkıyorsnKızlar bende şimdi çıktım doktordan çok şükür kese göründü ama geç döllenme olmuş daha 4 haftalık dedi ama büyüklüğünü falan söylemedi sadece bir resim verdi ki o da net değil birde özel hastaneye gitmeme rağmen tek dediğin 3 ay boyunca ilişki yok yolculuk yok ve multivitamin verdi ama nedense ben heycandan başka hiçbirsey soramadım mal gibiydim ama doktor gayet rahattı bir sıkıntı olsa söylerdi herhalde değil mi
İnş. kuzum sağlıklısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.Yok canm bn adetim bir gün gecikince gittim ayin 30unda olmam gerekti olmadm 31 i sabah evde test yaptm sonrada hastaneye gittm doktor normal demsti bna su andada gerideyz biraz kesem küçük doktor geç döllenme olmuştur dedi çok fark yok sat'la arayi kapatrsin dedi ama bilmiyorum. Önceki hamileligimde 6+2de gttim 16mm di kese bunda 5+5te gittim 8 mm arada 4 gün var ama 8mm fark var buda döllenme ile alakaliymis bakacağız umarm sağlıklı olur hc önemli değil bunlar bn kalp atışlarıni duyaym epey rahatlayacm ondan sonrada kucağımiza almayı bekleyecez..
Sagl cnm bende baslcm onu almaya dr dan izn almadan alablrm deme cnm ya zararı yoktur deme?Büşra sende folbiol folik asite başla hamile kalmaya yardımcı oluyormuş bende hamile kalmadan kullanmaya başladım , başladığım ayda hamile kaldım sence iç kuzum
zararı değil faydası var ilacın adı FOLBİOL vitamin var içinde canımSagl cnm bende baslcm onu almaya dr dan izn almadan alablrm deme cnm ya zararı yoktur deme?
O zaman ben hemen alim baslym regli bitincemi baslyrz canm ona yada smdide icebiliyormuyum?zararı değil faydası var ilacın adı FOLBİOL vitamin var içinde canım
farketmez cnm alabilirsin , ben ona başladığım ay hamile kaldımO zaman ben hemen alim baslym regli bitincemi baslyrz canm ona yada smdide icebiliyormuyum?
Canım sol taraftaki küçük yer keseymis gösterdiğine goreAynen canm onlar gayet normal oluyor sn heyecandan öyle kala kalıyorsun dinleyp çıkıyorsnresmini atsana bakaym
Bende kalrm ins aminfarketmez cnm alabilirsin , ben ona başladığım ay hamile kaldım
Amin canmİnş. kuzum sağlıklısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Ay minicik maşallah canm :) ya ne guzl gs diye neresinde yaziyo bak bakalmCanım sol taraftaki küçük yer keseymis gösterdiğine gore
İnş. cnm dediğim gibi kendini strese sokmaBende kalrm ins amin
Öle yapcm cnm birde meryem suresine baslcm ALLAH dualrmi kabul eder ins. Benimde olur :)İnş. cnm dediğim gibi kendini strese sokma
Herkesin oluyor kuzum üzülme senin de olurÖle yapcm cnm birde meryem suresine baslcm ALLAH dualrmi kabul eder ins. Benimde olur :)
Canım sol taraftaki küçük yer keseymis gösterdiğine gore
Ay minicik maşallah canm :) ya ne guzl gs diye neresinde yaziyo bak bakalm
Canım gs diye bişey yazmiyoAy minicik maşallah canm :) ya ne guzl gs diye neresinde yaziyo bak bakalm
Canım gs diye bişey yazmiyo
sen istanbuldamısın cnm hangi hastane orası öyle ya ilgilenmesi lazım seninleYa neden bilmiyorum ama için hiç rahat değil ağlamak istiyorum resmen doktor hiç ölcmedi ki sadece evet kese oluşmuş bu haftada görmek istediğimiz keseydi dedi son adet tarihine göre biraz küçük geç döllenme olmuş dedi keseyi gösterdi o kadar ne ölçtu ne başka bişey dedi