2017 EKİM Anne adayları

Bende çalışmıyorum THEY-
Çalışanlar için daha zor atlatılacak dönem ama yinde şanslısınız Anladığıma göre hepiniz kamuda çalışıyorsunuz. Ben bebek Plan'ı Yüzünden iş bile bakamadım.

Canm bnada dedi aynısını takma kafana hiic bebiside görürz inslh

Özel sektördeyim ben , dediğim gibi sabah 7 kalk , akşam anca 7 de eve var , en azından ayakta değilim yoksa bitmiştim ben

Yok hayır ben çalışmıyorum. Eşim bile bu durumda çalışanın Allah yardımcısı olsun diyor. Çok zor gerçekten. Yarım saatte bir tuvalete gidiyorum hep bir huzursuzluk hali bende.
Rabbim hepimize ve Bebişlerimize güç kuvvet versin kızlar

Bende öyle cnm işte memurda değilim özel sektör zor bu işler ya

Ya normalmi bu karın ağrısı bel ağrısı , çok fazla ayaktada duramıyorum , bugün otobüste mahfoldum ya oturmaya yerde bulamadım , gözüm karardı bayılıyodum nerdeyse.
Canım idrar tahlillerini yaptırdın mı. Korkutmak istemem hemen kötü düşünme tabi ama enfeksiyon karın ağrısı yaparmış. Bol su iç

Sagl cnm bende baslcm onu almaya dr dan izn almadan alablrm deme cnm ya zararı yoktur deme?
Zararı olmaz canım korkma. Ben gebelik öncesi 2kutu folic1 bitirmiştim. İnfertiliteden doktor önermişti. Saç dökülmesine de iyi geliyormuş hem. Akşam yemeğiyle beraber almaya çalış

Zararı olmaz canım korkma. Ben gebelik öncesi 2kutu folic1 bitirmiştim. İnfertiliteden doktor önermişti. Saç dökülmesine de iyi geliyormuş hem. Akşam yemeğiyle beraber almaya çalış
Tesekkr ederim canm dikkat et ederim aksam icerim o zaman bende aranza katlrm ins canm ya :) o günleri sabırzlıkla beklyrm :)

ister istemez çok üşüyorum cnm ya , 2 çorap 1 patik 1 terlik giyiyorum yinede buz gibi ayaklarım , niye böyle oluyor anlamıyorum , tabi işe gelirken mecburen çıkartıyorum herşeyi

Pamuk oranı yüksek olan çoraplardan iki tane üst üste giyinsen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…