- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #4.121
Burdayım bacım herkes beni merak etmiş noldu kiiiiArkadaslar THey diye bir arkadaş vardı o nerde haberi olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdayım bacım herkes beni merak etmiş noldu kiiiiArkadaslar THey diye bir arkadaş vardı o nerde haberi olan var mı
Canım benim ciddimisin ya , senin yazmanı bekliyordum bende , gece hiç uyuyamadım seni düşündümMalesef bebgimin kalbi durmus. Au an hastaneye yatisim yapıldı. Ilacla düşürecekler
Allah sabır versin tekrarını yaşatmasın. İnşallah bundan sonraki gebelik sağlıklı olur çok geçmiş olsun canım.Malesef bebgimin kalbi durmus. Au an hastaneye yatisim yapıldı. Ilacla düşürecekler
Aynı sende benım gibi olmuşsun valla :) İlaç yazdılarmı sana , ben onu çok zor buldum valla ilacın firmasını aradım çok işe yarıyor :)THEY sesin çıkmıyor buaralar.Gaz problemini nasıl halledebildinmi.Bugün beni dahiliyeye sevk ettiler.Bağırsaklarım artık konuşmaya başkadı resmen.Gurul gurul ve çok sancı yapıyor.Dün gecede bebeği gazdan rahat göremediler.İlacın işe yaradımı?bide aynı neydi.
Günaydın canım :) Biz kızımda almıştık. Çok da işimize yaramıştı açıkçası. Bazen aklıma takıldığında, bazen hareketlerini hissedemedigimde dinliyorduk hemen. Hatta benim doğuma gitmeme sebeptir kendisi. Şöyle ki doğumdan önceki son kontrollerimde kızımın kalp atışları çok yüksek çıkıyordu tasikardi diye yazmışlardı rapora. Ve benim karnım çok kasiliyodu ama bildiğin yamuluyodu ve o sırada kalp atışlarını dinlediğimizde çok yüksek oluyordu 190 falan. Doğumdan bi gün önce de yine öyle oldu kalp atisina baktık yüksekti hadi bi gidelim baksınlar dedik herhangi bi devlet hastanesine gittik. Baktılar her an doğuma alabiliriz dediler sancı falan yok ama çocuk sıkıntıda yani. Ordan kağıt imzalayıp çıktık doğum yapacağım özel hastaneye gittik. O gece takip ettiler. Sabah doktor gelir gelmez beni sezeryana aldı. Hatta bi de şöyle bi sey oldu. Ben doğuma gidiyorum asansörün kapısında bi hemşire koşa koşa geldi. Elinde bu el dopplerinden var. Orada kalp atisina baktı. Ben çok korkmuştum bi sey mi oldu diye. Biz baya kullandık yani zararlı falan diye net te okumuştum ama uzun uzun dinlemiyorduk biz ve çok sık da yapmiyorduk.Kizlar gunaydin:) su bebegin kalp atislarini evde dinleyebildigimiz cihazlar var duyan goren bilen almayi dusunen varmi icinizde?
Son bir haftadır var canım. Cikarmiyorum ama kizimda ne yesem kusuyordum. Yine çok şükür diyorum artmaz inşallah.Daha önce bulantın yoktu, yeni mi başladı canım?
Oldu canım dün gece hatta bebek hareketine benzettim. Yok artık dedim ne bebeği :)Benim sacma sapan ara sira bulantim oluyor surekli degil bu sabah kotu bir mideyle uyandim mesela. Nadiren kasik agrisi yasiyorum ama sanirim gaz o. Onun disinda cogu kez hamile oldugumu bile unutuyorum...
Yalniz bisi dicem sizde de oluyor mu? Ozellikle soluma yattigimda tam kasigimda bir pir pir kan akisi oldugunu hissediyorum yani orda bebek hareketi gibi degil ama bir kan akisi boyle oldugu belli sanki surekli titriyor gibi... sizde de oluyor mu dikkat rttiniz mi hic?
Arkadaşım çok geçmiş olsun. Rabbim acini hemen hafifletsin. Sana sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah..Malesef bebgimin kalbi durmus. Au an hastaneye yatisim yapıldı. Ilacla düşürecekler
Hoşgeldin cnmTHEY- teşekkür ederim
Merhabalar
Ben de ekim annesi olucam nasipse.
2. Gebeliğim.
29 yaşındayım.
Hoş buldum
Bir anda sessizleşme giderken haber ver paranoyak olduk hepimizBurdayım bacım herkes beni merak etmiş noldu kiiii
Canım bu aralar sıkıntı zamanlardayım , ev arıyorum taşıncam , işten çıkıcam eleman arıyoruz , bi yandan bebişim evim işim :) Uğramaya çalışıyorum işte siz napıyosunuzBir anda sessizleşme giderken haber ver paranoyak olduk hepimiz
Yok azalma oldu bendeDaha siyah çıkmıyormu?
Biz de aynı işte 1 nisanı bekliyorum kontrol içinCanım bu aralar sıkıntı zamanlardayım , ev arıyorum taşıncam , işten çıkıcam eleman arıyoruz , bi yandan bebişim evim işim :) Uğramaya çalışıyorum işte siz napıyosunuz
Himm ay kararsız kaldm valla . brde az önce okudm erkek de bebek testesteron hormonu olduğundan kıllanma çok olurmuş dahada cogalack yani hamilelk boyunca eğer erkekse ve daha kalın çıkacakYok azalma oldu bende
Bende öyle valla sabırsızlanıyorum napim :) tarama testini isticek tahminim benimBiz de aynı işte 1 nisanı bekliyorum kontrol için
Bebeğe ısı gidiyormuş. Gelişim döneminde olduğu için de zararlı tabi canımBen de ben de. Ama doktorum sagolsun 2'dir 3 saniyeyi geçirmiyor dinletmekte. Neden acaba sesi biraz daha uzun süre açsa bebege zararı mı olur?
Benim normalde de kıllanma sorunu var polikistikover var bende. Hamilelik öncesi de devam ediyordum almayaHimm ay kararsız kaldm valla . brde az önce okudm erkek de bebek testesteron hormonu olduğundan kıllanma çok olurmuş dahada cogalack yani hamilelk boyunca eğer erkekse ve daha kalın çıkacak
Benimde isteyecek ay inşallah cinsiyeti de öğrenirimBende öyle valla sabırsızlanıyorum napim :) tarama testini isticek tahminim benim
Ben gittiğimde 10 11 haftalık olacak öğrenemeyiz çok erken çünkiBenimde isteyecek ay inşallah cinsiyeti de öğrenirim
Çok iyi yaptın, THEY sağolasınHoşgeldin cnm
Böyle konularda gezerken bakıyorum ekim annesi olanları çağırıyorum :)
Nasıl gidiyor hamilelik :)
8 haftalikti gecen hf sali kurtaj oldumCanim sen de mi kaybettin bebegini? Ne zaman? Kac haftalikti?