• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Malesef bebgimin kalbi durmus. Au an hastaneye yatisim yapıldı. Ilacla düşürecekler
Canım benim ciddimisin ya , senin yazmanı bekliyordum bende , gece hiç uyuyamadım seni düşündüm :(
Üzülme canını sıkma Rabbim bir daha verir , Çok zordur eminim Allah sabır versin :(

THEY sesin çıkmıyor buaralar.Gaz problemini nasıl halledebildinmi.Bugün beni dahiliyeye sevk ettiler.Bağırsaklarım artık konuşmaya başkadı resmen.Gurul gurul ve çok sancı yapıyor.Dün gecede bebeği gazdan rahat göremediler.İlacın işe yaradımı?bide aynı neydi.
Aynı sende benım gibi olmuşsun valla :) İlaç yazdılarmı sana , ben onu çok zor buldum valla ilacın firmasını aradım çok işe yarıyor :)

Kizlar gunaydin:) su bebegin kalp atislarini evde dinleyebildigimiz cihazlar var duyan goren bilen almayi dusunen varmi icinizde?
Günaydın canım :) Biz kızımda almıştık. Çok da işimize yaramıştı açıkçası. Bazen aklıma takıldığında, bazen hareketlerini hissedemedigimde dinliyorduk hemen. Hatta benim doğuma gitmeme sebeptir kendisi. Şöyle ki doğumdan önceki son kontrollerimde kızımın kalp atışları çok yüksek çıkıyordu tasikardi diye yazmışlardı rapora. Ve benim karnım çok kasiliyodu ama bildiğin yamuluyodu ve o sırada kalp atışlarını dinlediğimizde çok yüksek oluyordu 190 falan. Doğumdan bi gün önce de yine öyle oldu kalp atisina baktık yüksekti hadi bi gidelim baksınlar dedik herhangi bi devlet hastanesine gittik. Baktılar her an doğuma alabiliriz dediler sancı falan yok ama çocuk sıkıntıda yani. Ordan kağıt imzalayıp çıktık doğum yapacağım özel hastaneye gittik. O gece takip ettiler. Sabah doktor gelir gelmez beni sezeryana aldı. Hatta bi de şöyle bi sey oldu. Ben doğuma gidiyorum asansörün kapısında bi hemşire koşa koşa geldi. Elinde bu el dopplerinden var. Orada kalp atisina baktı. Ben çok korkmuştum bi sey mi oldu diye. Biz baya kullandık yani zararlı falan diye net te okumuştum ama uzun uzun dinlemiyorduk biz ve çok sık da yapmiyorduk.

Daha önce bulantın yoktu, yeni mi başladı canım?
Son bir haftadır var canım. Cikarmiyorum ama kizimda ne yesem kusuyordum. Yine çok şükür diyorum artmaz inşallah.

Benim sacma sapan ara sira bulantim oluyor surekli degil bu sabah kotu bir mideyle uyandim mesela. Nadiren kasik agrisi yasiyorum ama sanirim gaz o. Onun disinda cogu kez hamile oldugumu bile unutuyorum...

Yalniz bisi dicem sizde de oluyor mu? Ozellikle soluma yattigimda tam kasigimda bir pir pir kan akisi oldugunu hissediyorum yani orda bebek hareketi gibi degil ama bir kan akisi boyle oldugu belli sanki surekli titriyor gibi... sizde de oluyor mu dikkat rttiniz mi hic?
Oldu canım dün gece hatta bebek hareketine benzettim. Yok artık dedim ne bebeği :)

Malesef bebgimin kalbi durmus. Au an hastaneye yatisim yapıldı. Ilacla düşürecekler
Arkadaşım çok geçmiş olsun. Rabbim acini hemen hafifletsin. Sana sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah..

:KK3: ben geldim. Benim paylasacagim fazla bir seyim olmuyor o yüzdün de katilimim az oluyor, cenem pek laf yapmiyor :ukala:. Yarin dan itibaren 4 gün izinliyim :KK71: Persembe günü Doktor kontrolüm var insallah iyi haberler alirim. Iki haftadir grip ile pencelesiyordum. biraz öksürük kaldi ama oda gecer insallah.

Bir anda sessizleşme giderken haber ver paranoyak olduk hepimiz :KK53:
Canım bu aralar sıkıntı zamanlardayım , ev arıyorum taşıncam , işten çıkıcam eleman arıyoruz , bi yandan bebişim evim işim :) Uğramaya çalışıyorum işte siz napıyosunuz :KK68:

Ben de ben de. Ama doktorum sagolsun 2'dir 3 saniyeyi geçirmiyor dinletmekte. Neden acaba sesi biraz daha uzun süre açsa bebege zararı mı olur?
Bebeğe ısı gidiyormuş. Gelişim döneminde olduğu için de zararlı tabi canım

Himm ay kararsız kaldm valla . brde az önce okudm erkek de bebek testesteron hormonu olduğundan kıllanma çok olurmuş dahada cogalack yani hamilelk boyunca eğer erkekse ve daha kalın çıkacak :KK43:
Benim normalde de kıllanma sorunu var polikistikover var bende. Hamilelik öncesi de devam ediyordum almaya

Hoşgeldin cnm
Böyle konularda gezerken bakıyorum ekim annesi olanları çağırıyorum :)
Nasıl gidiyor hamilelik :)
Çok iyi yaptın, THEY sağolasın ;)

Hamilelik fena malesef.
Bulantım çok fazla,2 gün önce serum yedim, o sebeple bugun baya iyiyim. Zor geçecek gibi.
Malesef :(
Senin nasıl gidiyor?

Back