2017 EKİM Anne adayları

Bende en az haftada 3 kere kiyma ekliyorum zaten artik yaptigm cogu corbayi diger gunde yediriyorum.
Kuzu kiymami dana kiymami kullaniyorsun?
Tahlillerinde eksiklik cikarsa saglik ocaginin verdigini kullanmam bende benm kizimda begenmemisdi tadini

Ben kuzu eti kullanyrm buzdolabiposetine ince sekilde yayipbuzluga attm.aralarinA da küçük boşluklar bıraktım kiymann her biri bir ceviz büyüklüğünde.simdiye kadar günlük corba yapyrdm.artk ertesi gun de yedryrm.pek istahla yemese de sureklibiseyler hazrlyrm

Oomasallah büyümüş bebis.saglkla kavus ilki sezaryen miydi?cinsiyeti ne?beraber büyüyucek kuzular

maşallah cinsiyeti belli oldumu. bende dut pekmezi veriyorum

Bende en az haftada 3 kere kiyma ekliyorum zaten artik yaptigm cogu corbayi diger gunde yediriyorum.
Kuzu kiymami dana kiymami kullaniyorsun?
Tahlillerinde eksiklik cikarsa saglik ocaginin verdigini kullanmam bende benm kizimda begenmemisdi tadini
vallah herkes kuzu diyo ama ben şuana kadar dana verdim. sağlık ocağındaki ebeye sordum fark etmez dedi. istediğini verd dedi.

Sagol canim allah razı olsun inşaallah buyucekler bakalım nasipse evet sezeryan canım tek sıkıntım o zaten hayırlısı bakalım artık göstermiyor kendini şuan artık detaylı da gösterir belki sıpa
Artk sezaryanlar eskisi gibi degil.arasi 6 ay olması yeterli diyolar .ben ilk sezaryandan 9 ay sonra gebe kaldm.her iki ameliyat arası tam 18 ay oldu.cok şükür sorun yaşamadım.ins sen de yasamazsn sıkıntı

Merhaba hanımlar nasılsınız? Bebecikleriniz çok iyidir inşallah. Benim bebeğim 8. Ayının içinde ama anne sütü dışında hiçbirşey yemiyor. Ağzını kitliyor yemem diye. Herseyi denedik onu yer mi bunu yer mi diye ama yok yemiyor. Bu durum biraz üzse de kilosu iyi diye kendimi teselli ediyorum.

Merhaba canm. Benimkininde bi gunu bi gununu tutmuyo
Bi gun cok guzel yiyor bi gun hic bisey yemiyor.
Anne sutu yok bende ama mama bile azcik iciyor.
Bende kilosu iyi diye teselli buluyorum. Herkes cok zayif dedikce sinirlerim tepeme cikiyo
Kilosu 8.800 suan. Doktor cok iyi dedi Senin bebis kac kilo?

Son düzenleme:

En son doktor tarttıgında 8850 cıkmıstı kilosu bazen evde tartıyorum kucagıma alıp 9 cıkıyor. Bizim doktorumuz da kilosu iyi zorlama sevdiği bişey cıkarsa yiyecektir Birer çay kaşığı dene dedi bugune kadar çilek dışında sevdiği bişey çıkmadı :)

bebeğin ne kadarlık şuan birde boyu kaç cm

Benim tartiyla doktor saglik ocagu hepsi farkli tartiyor zaten
Cilek veriyormusun ben alerjik diye korkumdan veremiyorum

Bizim millet istiyorki etleri lop lop olsun.Herkes cok zayiflamis diyor. Doktor cok iyi dedi diyorum
bana doktor ne anlar diyorlar
Benim oglanada öyle diyorlar süzüldü bu çocuk diyorlar yaşına kadar artık böyle giderlermiş hareket çoğaldıkça çünkü yemesi güzelse sagligida yerindeyse ne yapicaklar kiloyu

Benim oglanada öyle diyorlar süzüldü bu çocuk diyorlar yaşına kadar artık böyle giderlermiş hareket çoğaldıkça çünkü yemesi güzelse sagligida yerindeyse ne yapicaklar kiloyu
Ilk aylar her ay 1 kiloya yakin aldiklari icin sonra yavaslayinca o kadar almayinca zayifladigini dusunuyorlar.
Once gobegi vardi boya verdi inceldi aynen onemli olan saglikli olmalari:)
benimkine de kilolu diyorlar. :) hatta yoldan geçen biri iyi beslemişsin dedi şok oldum :)
Kac kilo?

Ilk aylar her ay 1 kiloya yakin aldiklari icin sonra yavaslayinca o kadar almayinca zayifladigini dusunuyorlar.
Once gobegi vardi boya verdi inceldi aynen onemli olan saglikli olmalari:)

Kac kilo?
4 gün önce 8.ayımızı doldurduk. 10.600gr. boy 77cm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…