- 17 Kasım 2016
- 10.268
- 25.712
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #34.561
KizKız nekonun kangurusunu kullanan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kanguru alacağım. solomombaby kanguruda karar kıldım. Çevremde bir çok kişi aldı memnun kaldılar. Bir arkadaşımda mamadusbaby önerdi.KizKız nekonun kangurusunu kullanan var mı?
Günde iki kez ek gıda veriyorumMaşaallah çok güzel gelişimi günlük ne veriyorsun şimdi ek gıda olarak 1 gün boyunca
Bizim aşımız 18 ndeBenim 5.ayda kilo 8700gr boy 69cm di. Yarın 6.ay doluyor perşembe aşı yaptırırken tartılacak. 9000-9200 olmuştur sanırım
Sagol canim önerilerin için bende korkuyorum midesini yormaktan bizimki çok merakli yemeyeGünde iki kez ek gıda veriyorum
Çok yüklenmiyorum bağırsakları miğdesi henüz yeni alışıyor diye
Canım sabah peynir yumurta sarısı veriyorum
Akşam ya haşlanmış sebze (havuç patates brokoli)
Ya yoğurt
Ya meyve püresi(elma şeftali(bu hazır) armut)
Yada çorba yapıyorum
Çorbada bebek tarhanası, brokoli-havuç çorbası yada balkabağı çorbası)
Günde bir çay kaşığıda kefir veriyorum
Sagol canim hiç sorma geçen sene konuşulanları yadediyorum ikinciyle hayırlısı allah tan hayırdır sen niye zor zamanlar geçirdin kötü bir şey yoktuk inşaallah ikiniz için deKizlar ben dogumdan sonra hic giremedim cok zor zamanlar gecirdim. Insallah hepiniz iyisinizdir cok ozlemisim sizi. Biraz bakabildigim kadariyla bazi arkadaslar ikinci bebisleri bekliyor saglikla gelsinler insallah ne guzel ve tuhaf. Gecen yıl bu zamanlar hepimiz bu kadar kilo aldim dr soyle dedi boyle dedi derken bu yil bambaska seyler konusuyoruz cok sukur Allah ' a. Artik elimden geldigince burada olucam kacırmak istemiyorum sizleri
Ya solomom icin çok kullanışsız diyenler var nette izledim. Cocukla bel kısmı falan zorluyormus. Mamadus da oneren var ama en iyi ergo boba love and carry ve neko denildi. Benmde su ara ucuk fiyatlar vercek halim yok bur kanguruya neko begendim tunikoda dis pedi falanda var. Fiyatida iyi 209 ₺Bende kanguru alacağım. solomombaby kanguruda karar kıldım. Çevremde bir çok kişi aldı memnun kaldılar. Bir arkadaşımda mamadusbaby önerdi.
Erken dogmustu bebegim sonrasinda sarilik kan degerleri emzirme gelisimi vs buyumeSagol canim hiç sorma geçen sene konuşulanları yadediyorum ikinciyle hayırlısı allah tan hayırdır sen niye zor zamanlar geçirdin kötü bir şey yoktuk inşaallah ikiniz için de
bende çok fazla veremem. zaten 6 ay sonra yürüyecekler sanmıyorum kanguruda dursunlarYa solomom icin çok kullanışsız diyenler var nette izledim. Cocukla bel kısmı falan zorluyormus. Mamadus da oneren var ama en iyi ergo boba love and carry ve neko denildi. Benmde su ara ucuk fiyatlar vercek halim yok bur kanguruya neko begendim tunikoda dis pedi falanda var. Fiyatida iyi 209 ₺
Çok şükür iyi olunda zaten bizmi onları onlarmi bizi büyütüyor belli değil :))Erken dogmustu bebegim sonrasinda sarilik kan degerleri emzirme gelisimi vs buyume
asamasindaki zorluklar. Simdi sagligi yerinde cok sukur birlikte buyuyoruz:)
:)) aynen canimÇok şükür iyi olunda zaten bizmi onları onlarmi bizi büyütüyor belli değil :))
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşaallah biz çok erken yaptırdığımız için çok şükür bir sıkıntı yaşamadık geçer sen sakın olki onu rahatlatasin her alt degistirmemde yikadim altını doktor öyle dedi iglesme süresi için iyimisOğlu olan srkadaşlar bugun oglumu sunnet ettirdim ve anestezi etkisi gectiginden beri cok agliyor. 3 saatte bir fitil vermek zorunda kaldik esimle. Operasyondan sonra da pipisinin basi gomulu kaldi ve bolgesel de morluklar var normal mi ? Sizin sunnetleriniz nasil gecti? İyilesmeleriniz ne kadar surdu?
Canim gecmis olsun bende 3aylikken lokal anestezi ile yaptirdim doktorumuz yapisikligi onlemek icin bi masaj gostermisti ve surekli yapilmasi gerekiyodu kiyamadigimdan duzgun yapamadim masaji ve yapisiklik oldu kucuk hi operasyon daha gecirdikten 10gun sonra toparladi tamamen iyilesti surec biraz zor sabirli olman lazim verdigi krem merhem vs duzenli kullanip bolgeyi nemli tutmaniz lazim agri kesici onermistir illaki insallah cok agrisi olmaz ilk yun bizimkide cok aglamisti uyuyamamisti ama 2.gun daha iyi olucaktirOğlu olan srkadaşlar bugun oglumu sunnet ettirdim ve anestezi etkisi gectiginden beri cok agliyor. 3 saatte bir fitil vermek zorunda kaldik esimle. Operasyondan sonra da pipisinin basi gomulu kaldi ve bolgesel de morluklar var normal mi ? Sizin sunnetleriniz nasil gecti? İyilesmeleriniz ne kadar surdu?
Ayy arkadas o kadar memnun kiiii simdi toodler bakıyor. Oglu yürüyor ama yine de vazgecmiyor :)bende çok fazla veremem. zaten 6 ay sonra yürüyecekler sanmıyorum kanguruda dursunlar
Kac haftalik doğdu? Benmki 34 de dogmustu.Erken dogmustu bebegim sonrasinda sarilik kan degerleri emzirme gelisimi vs buyume
asamasindaki zorluklar. Simdi sagligi yerinde cok sukur birlikte buyuyoruz:)
Tesekkur ederim canim bize de oyle dedi 2 gun sonra banyo yaptirabilirsiniz ve her bez degisiminde altini yikayin cabuk iyilesir dedi. Çok zormus bu isler vallaGeçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşaallah biz çok erken yaptırdığımız için çok şükür bir sıkıntı yaşamadık geçer sen sakın olki onu rahatlatasin her alt degistirmemde yikadim altını doktor öyle dedi iglesme süresi için iyimis
Allahim bebeklerimize saglik sihhat versin valla o agladi ben agladim insan hic kiyamiyo .Canim gecmis olsun bende 3aylikken lokal anestezi ile yaptirdim doktorumuz yapisikligi onlemek icin bi masaj gostermisti ve surekli yapilmasi gerekiyodu kiyamadigimdan duzgun yapamadim masaji ve yapisiklik oldu kucuk hi operasyon daha gecirdikten 10gun sonra toparladi tamamen iyilesti surec biraz zor sabirli olman lazim verdigi krem merhem vs duzenli kullanip bolgeyi nemli tutmaniz lazim agri kesici onermistir illaki insallah cok agrisi olmaz ilk yun bizimkide cok aglamisti uyuyamamisti ama 2.gun daha iyi olucaktir
Evet canim amin. Doktorun soylediklerini uygula insallah rahatlicak bebis pipi banyosu falan vermisti bize sabunlu suda bekletiyoduk iyilescek bi kac gune annesi sıkma caniniAllahim bebeklerimize saglik sihhat versin valla o agladi ben agladim insan hic kiyamiyo .