- 4 Mart 2011
- 10.375
- 11.989
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #34.541
Eneee hayirdir emily dusunmuyorum ikinciyi diyodunhayırlı olsun. istiyormuydun? yakında bende hamileyim dersem şaşırmayın. sana yoldaş olurum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eneee hayirdir emily dusunmuyorum ikinciyi diyodunhayırlı olsun. istiyormuydun? yakında bende hamileyim dersem şaşırmayın. sana yoldaş olurum :)
düşünmüyorum kalmamak için elimden geleni yapıyorum :) yanlız eşim korunmayı bıraktı ondan dedim :)Eneee hayirdir emily dusunmuyorum ikinciyi diyodun
Bosver yahu nasipte varsa gelir zaten:) ama istersen spiral filan taktir risk almak istemiyosandüşünmüyorum kalmamak için elimden geleni yapıyorum :) yanlız eşim korunmayı bıraktı ondan dedim :)
bizim ilki tüp bebek olduğu için çok huzursuz değilim. Ama doktor bir sıkıntımız olmadığı için doğal yollarlada hamile kalabilirsin dedi. eşim korunayalım olursa olsun olmazsa olmaz diyo. bende sesimi çıkarmadım nasipde varsa olur.Bosver yahu nasipte varsa gelir zaten:) ama istersen spiral filan taktir risk almak istemiyosan
Sagol canim istiyordum ama bukadar erken değildi tabiki bizimde normal ama ilki 2 senede zor oldu diye bizimki umursamadı nasipte de varmış hamdolsun veren rabbimehayırlı olsun. istiyormuydun? yakında bende hamileyim dersem şaşırmayın. sana yoldaş olurum :)
Tabiki öyle canım hayırlısını versin mevlam arkamdan gelin arayı çok açmayın sizde; )Hic korkma veren Allah
Hehehe arkadaş 3. Ye spiralle kaldı hemde taktırdıgi ilk ay :)Bosver yahu nasipte varsa gelir zaten:) ama istersen spiral filan taktir risk almak istemiyosan
Senin uyku duzeni yalan mi oldu yoksa:)Hehehe arkadaş 3. Ye spiralle kaldı hemde taktırdıgi ilk ay :)
emily07 teyzem de tup bebek yapti ikinci ucuncu oyle geldi. Nasipse hakkinda hayirlisiysa insallah olur
B Bende Burdayim ben istiyordum taaakiii kizin dis olayi cikana dek aman Allahım. Şimdilik Rabbim olmayana versin biz az daha bekleyelim .
hayırlı olsun. benimde eşim korunmayı bıraktı umarım olmaz diye dua ediyorum benim kızım biraz zor bi bebek olduğu için yoksa hazır annem bizimleyken 2.yide yapabilirdim birlikte büyürler hem seninde bilgiler tazeyken. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Evet gözüm aydın kocaman 6 haftalık bir bebegin var :)
Benimle kiz kardesim arasinda 15 ay falan var ben 6 aylikken hamile kalmis annem cok yakin olunca yaslar bana abla bile demedi hasbam birde biz cok kavga ettik cook hatta ben okula baslayinca oda gepmek istedi durmadi beraber okuduk tum okulu ikiz gibiydik vallahi bayramlarda bile ayni kiyafetler alinirdi ama buyuyunce cok baska oluyor yakin arkadas dost hersey oluyor :))))Sağolun kızlar hayırlısı olsun artik bizim için rabbim bir kolaylık verir inşaallah bende yaşın dan önce istemezdim ama oldu artık en azından oglumu emzire bilcem ondan çok korkuyordum
Aa aynı biz ablamla aramda tam 11 ay varBenimle kiz kardesim arasinda 15 ay falan var ben 6 aylikken hamile kalmis annem cok yakin olunca yaslar bana abla bile demedi hasbam birde biz cok kavga ettik cook hatta ben okula baslayinca oda gepmek istedi durmadi beraber okuduk tum okulu ikiz gibiydik vallahi bayramlarda bile ayni kiyafetler alinirdi ama buyuyunce cok baska oluyor yakin arkadas dost hersey oluyor :))))
Valahi kardesimde bana cektirdi kucuk yasta abla olmak cok zor fakat o benden hep buyukmus gibi davrandigi icin birde sizde de sen ablandan buyuk mu duruyorsun? Cunku bizde oyle ve hep kardesimi ablam sanirlardi :)))Aa aynı biz ablamla aramda tam 11 ay var
İşime gelirse abla diyorum :)
Bizdede ben yapıştığım için birlikte okula gittik :)
Üniversiteye kadar aynı sınıftaydık
Ayy şimdi düşünüyorum az çektirmedim :)
Büyüyünce çok güzel oluyor ama yegane bir dost hemde en mükemmelinden :)
Biz aynı yaşta gibi duruyoruzValahi kardesimde bana cektirdi kucuk yasta abla olmak cok zor fakat o benden hep buyukmus gibi davrandigi icin birde sizde de sen ablandan buyuk mu duruyorsun? Cunku bizde oyle ve hep kardesimi ablam sanirlardi :)))
Bizimki 8100 67 boy sen mama veriyor muydun6.aynı dolduran kuzularınızın boyu kilosu kaç hatunlar
Ben iki aydır ölçüm yaptırmıyordum
Bugün baktık 9 kg 70 cm
Bir kez uyumadan önce kaşık mama veriyorum canımBizimki 8100 67 boy sen mama veriyor muydun
Maşaallah çok güzel gelişimi günlük ne veriyorsun şimdi ek gıda olarak 1 gün boyuncaBir kez uyumadan önce kaşık mama veriyorum canım
Edit;ek gıdayada başladım
Benim 5.ayda kilo 8700gr boy 69cm di. Yarın 6.ay doluyor perşembe aşı yaptırırken tartılacak. 9000-9200 olmuştur sanırım6.aynı dolduran kuzularınızın boyu kilosu kaç hatunlar
Ben iki aydır ölçüm yaptırmıyordum
Bugün baktık 9 kg 70 cm