- 30 Mayıs 2016
- 1.936
- 2.663
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #34.521
Inşallah canım çok sağol bizde iyiyiz şükür bir sıkıntımız yok..Evimizi değiştirdik iki çocuk biri bebek olunca biraz zor oldu uzadı işlerimiz ama şimdi kolayladık şükür :)Hamdolsun iyiyiz canım, siz nasılsınız. MaşaAllah paşanın dişlerine :)
Ben de sabırsızlıkla bekliyorum bakalım.
Blw sırasında iştahsız olur ve zayıflarsa da sorun olmaz bizimki için çünkü fazlası var şuan. Persentilin üstünde 2 aydır. Püre ile beslenen bebeklerin obez olma riski daha fazlaymış, blw de ise takibi zor olduğu için yetersiz beslenme riski de var tabi. Ana yüreği tabi ne kadar dayanırım öyle bir durumda bilmiyorum. Biraz verse süzüldü deriz :)
9gün oldu ve artık öğürmeden damağında ezip yuttuğu için mutlu oluyor.
İnşaAllah hepimizin bebişleri sağlıklı kiloda olurlar
Ben hem kendi yemesini tesvik edicem meyvesini sebzesini falan eline verip hemde bir ay sonra falan çorbasını yoğurdunu muhallebisini kendim yediricem şimdilik planım böyle herşeyin hayırlısı hepimiz için..Dün bizimle yemek masasında kendi sandalyesinde otururken yemeğin suyuna ekmek batırıp ağzına verdim iki üç kere, evirdi çevirdi yedi şaşırdım bende :) Maşallah hepimizin bebisine, sizin kuzuya da :) Sevgiler.