2017 EKİM Anne adayları

30 ekim benim dogumumda ben lohusalik bitimi oldum sonra bir daha olmadim boyle daha iyi yaa kafa rahat agri yok sizi yok resmen 1 senedir regli olmuyoruz hamilelikle beraber lohusalik olmasa unuttum regli olmayi diycem :KK70:
Valla aynen bir seneden fazla oldu regl olmayalı unuttuk bende yokluğunu hicccc aramiyorum ama işte ister istemez de akla baska soru isareti geliyor arada

Şimdi annemlerdeyim pazartesi günü gitcem artık inşaallah çıkmaz ya oğlum emiyor onu ne yapicam bilmiyorum
hayırlısı olsun herşeyden önce. oğlun emiyorsa bile tandem emzirme yaparsın canım gerçi senin için biyolojik olarak zor olur ama benim arkadaşım emziriyordu. zaten ek gıdayada geçiyorlar yavaştan çok yoğun emmez sanırım.

wuuuu bomba haberr merakla bekliyorum regl olmuşmuydn bnmde çok uykum gelio eşime hamleykn böyle uykuluodum die takılıorum saçmalama dio :)
Ben hep oldum ki regl bende hep öyle uykudan kalmıyordu başım ve baçaklarim çok ağrıyordu ben öyle dedim eşime de sen iki sene de 1 taneyi zor doğurdun daha neler diyordu

Ben hep oldum ki regl bende hep öyle uykudan kalmıyordu başım ve baçaklarim çok ağrıyordu ben öyle dedim eşime de sen iki sene de 1 taneyi zor doğurdun daha neler diyordu
anammm bnmde bacaklarm çok ağrıo ve bizimde ilki 2 yılda oldu :KK70: bn regl olmadm ama 1 kg daha almışım yemekten die düşünüodum bi testte ben mi patlatsam diosun

Eneeee nick degistirmissin:)

Kuzu ise dondum ben cok yogun geciyo bakamiyorum hic:) kuzu iyi ya buyuyo hizla:) sen napiyosun senin minnos nasi
Aynen :)
Adıyla üyelik alan tek saf bendim :KK53:
Benim kuzuda iyi
Biraz huysuz
Uyku problemimiz var
İşler yoğun tabi
Sezonda açıldı artık sen kendini klonla:-)

Aynen :)
Adıyla üyelik alan tek saf bendim :KK53:
Benim kuzuda iyi
Biraz huysuz
Uyku problemimiz var
İşler yoğun tabi
Sezonda açıldı artık sen kendini klonla:-)
Uyku sorunu bi bizde yokmus demekki oh icim rahatladi:KK48:

Sabaha kadar ayakta bu cocuk:) bi de alerjilerimiz cikti, ana ogul diyetteyiz. Vala aynen dedigin gibi benden bir kac klon lazim:) sen dondunmu ise?

Sabaha kadar ayakta bu cocuk:) bi de alerjilerimiz cikti, ana ogul diyetteyiz. Vala aynen dedigin gibi benden bir kac klon lazim:) sen dondunmu ise?
Yok kuzu dönmedim
Üniversitede sıkıntı bu işler
Doktorayıda dondurdum
Napıcam bilmiyorum
Biz uyku içi doktora gittik
Gece gündüz max uyuduğu toplam saat 8
Doğduğundan beri uyumuyor
Yarasa tip deniyormuş buna :KK53:

aaa süt proteini alerjisi mi nasl anlaşıldı bizde de bol mukuslu kaka var ama diğer belirtiler yok testte istemedi doktor

aaa süt proteini alerjisi mi nasl anlaşıldı bizde de bol mukuslu kaka var ama diğer belirtiler yok testte istemedi doktor
Sadece sut olsa iyi, sut, domates, cilek, kakao... deri testi yapildi orda cikti hepsi, 15 aylik olana kadar hicbirini vermicez bende diyetteyim tabiki, sonra ufak ufak baslicaz bakalim.
Yok kuzu dönmedim
Üniversitede sıkıntı bu işler
Doktorayıda dondurdum
Napıcam bilmiyorum
Biz uyku içi doktora gittik
Gece gündüz max uyuduğu toplam saat 8
Doğduğundan beri uyumuyor
Yarasa tip deniyormuş buna :KK53:
Benimki de gunduz uyuyo:) biz gunduz iste oldugumuz icin gece ozellikle babayi gorunce diriliyo cocuk, gerci gunduz uyumasa da gece uyumuyo:) yarasa he:) vay minik yarasalar:)

b
Sadece sut olsa iyi, sut, domates, cilek, kakao... deri testi yapildi orda cikti hepsi, 15 aylik olana kadar hicbirini vermicez bende diyetteyim tabiki, sonra ufak ufak baslicaz bakalim.

Benimki de gunduz uyuyo:) biz gunduz iste oldugumuz icin gece ozellikle babayi gorunce diriliyo cocuk, gerci gunduz uyumasa da gece uyumuyo:) yarasa he:) vay minik yarasalar:)
belirtiler neydi de deri testi yaptılar cqnım bu alerji bnde de muamma da kaldı kaka da kan görmüyorum die oralı olmamaya çalışıyorum ama içimde içimi yiyo bnde yer fıstığını kendim farketmiştim çocuk sabahtan akşama kusmuştu ztn bnmkide reflülü 6 aylık oldu hala foşur foşue kusuo

güzel uyuyan bebekler var mı acaba :) gerçi bnmki yarasa diil ama 12 den çnce uyumuo 12 de uyuyo gece 4 te 1 kere emio sabah 8de uyanıo ama şu 12den önce bi türlü uyutmayı başaramıyorum gündüzde 2 3 saat kdr uyuyo parça parça

X