2017 EKİM Anne adayları

En buyuk belirti meme reddiydi bizde, hemde ne reddetmek. Kucagimdan kendini atiyordu emmek istemedigi icin morarana kadar agliyordu her emzirmemde.

Kakada kan sadece bir defa gordum, ama mukus hep vardi

Kafasinda ve yuzunde donem donem birer ikiser kirmizilikkar cikiyodu. Bir kac saat icindeyok oluyodu.

Bir de doktor fark etti biz fark etmemistkj, kucuk kucuk kuru yerler varmis vucudunda yanaginda bacaginda felan egzama dedi doktor.

Kan testi yapilmadi direkt deri testi yapildi orda cikti simdi diyet yapiyorum ne meme reddimiz kaldi ne kizarikliklar, mukus ta yok.

Bu arada suphen varsa mutlaka baktir derim benim hep suphrlerim vardi ama bariz bisey olmadigi icin saholsun cevremdekiler hep cocukta kusur aradigimi dusunduler hirpalama cocugu doktorlarda dediler, ama simdi keyfi yerine geldi

Bu arada suphen varsa mutlaka baktir derim benim hep suphrlerim vardi ama bariz bisey olmadigi icin saholsun cevremdekiler hep cocukta kusur aradigimi dusunduler hirpalama cocugu doktorlarda dediler, ama simdi keyfi yerine geldi
bn doktora söyledim ama çok oralı olmadı sadece mukus olduğu için kan meme reddi cilt rahatsızlığı huzursuzluk gibi şeyler yok bizde sadece mukus var

bn doktora söyledim ama çok oralı olmadı sadece mukus olduğu için kan meme reddi cilt rahatsızlığı huzursuzluk gibi şeyler yok bizde sadece mukus var
Bizim de cocuk doktorumuz hic orali olmadi ben her soyledigimde tek basina mukusu alerjiden sayamayiz bu saydiklarinin hepsi bambaska sebeplerden olabilir dedi alerji uzmanina gittik oyle cozduk sonra

Bizim de cocuk doktorumuz hic orali olmadi ben her soyledigimde tek basina mukusu alerjiden sayamayiz bu saydiklarinin hepsi bambaska sebeplerden olabilir dedi alerji uzmanina gittik oyle cozduk sonra
ay bizde mi götürsek yaa bizde başka belirti yok gerçi sadece gidip gelen mukus var

Ne zamandir var? Bizim mukus ara ara oluyordu sonra bir kere sadece mukus yapti cocugun bezinden bir avuc jole aldim sanki cok korktuk hatta o gun. Ama 5 ay sonra bi gun sadece bir defa kan da gordum kakada, vucudu kabardi sonra aslinda hep yedigimden farkli bisey yememeistim vucut o gun tepki verdi sadece. Sonra iste pesine dustuk cikti.

Acikcasi ben bugunku aklim olsa suphelendigim gun gotururdum ama sizin mukustan baska sikayet yoksa alerji uzmanlari da onemsemeyebilir. Burun tikanikligi, oksuruk, kulak arkasi kurulugu, kulak kasima, cilt kurulugu, gaz, karin agrisi, uykuya dalamama, hickirik vs yasadiginiz baska birsey var mi onlari kontrol et

Benim kızım yoğurt yedikten sonra yüzü kızarıyor mukuslu kakada hep var zaten ara ara sonra Doktora sordum Reaksiyon yapmış dedi yoğurt kesip 2 ay sonra tekrar vereceğiz. Bu arada Kızımın dişi çıktı alt taraftan bayağı huysuzluk bu ay.

Ben telefondan sordum alerjiyi Öyle dedi acaba test yapar mı yapmamız gerekiyor mu?

Canım benim kızım gündüzleri çok güzel uyuyordu çok kötü bölündü artık 2 saat uyursa şükrediyorum. Gece uykuları saatlerw riayet ediyor Fakat çok bölünüyor Uykusu sonunda diş gördük. İnşallah bundan sonra uykuları düzenlenir.

Mavikelebek0134 canım nasılsın bebek nasıl bizim Dişimiz çıktı.
Hayırlı olsun. süreç zorladı mı peki. Düzeni vs sıkıntı yaşadın mı. Biz İyiyiz canım çok şükür ek gıdaya başladık bir haftadır çok iyi gidiyoruz. Blw yapıyorum. Bizde daha diş adına hiçbir belirti yok salya dışında. Sende blw yapacaksan bu topiği takipteyim sen de gel https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/blw-yontemiyle-ek-gidaya-gecis.1045535/page-135

Yaklaşık bir aydir gece uykularimiz boluk porcuk maalesef. Surekli bir mizmizlik ama hepsi bu ates ishal falan olmadi hamdolsun. Blw icin bence erken benm kizim henuz o modda diil en azindan pure yapiyorum zaten ekbgidayla dis ayni anda geldi

Cocuk doktorlari alerjiyi onemsemedigi gibi anlamiyor da alerji uzmanina goturebilirseniz daha iyi olur cocuk doktorlarina sorarsaniz bi sorun yok

Yaklaşık bir aydir gece uykularimiz boluk porcuk maalesef. Surekli bir mizmizlik ama hepsi bu ates ishal falan olmadi hamdolsun. Blw icin bence erken benm kizim henuz o modda diil en azindan pure yapiyorum zaten ekbgidayla dis ayni anda geldi
İnşaAllah biz de kolay atlatırız. Acele etmesin, ne kadar geç çıkarsa okadae iyi benim için. Emziriyorum çünkü. Doyurma kaygısıyla vermiyorum. Bana devam ediyor. Eğer yetiyorsa Hiç ek gıda almasa bile 1yaşına kadar olurmuş. Ozamana kadar da tamamen öğrenmiş olur zaten.
Ablamlar çok koştu arkasından bebeleri yemek yesin diye. Zorla yedirirdi. Ben öyle olmak istemiyorum.

Evet kuzum haklisin ama ben az az tattiriyom nasipse 8 ayin sonu 9 gibi blw geccem kaslar iyice oturur. Zaten kizim desteksiz tam oturamiyor.Blw de dik oturmali dedi doktor. Bakalim Bnsallah istahli bebeler olur :))

Selam canım nasılsın görüşmeyeli :)

Valla bende büyük oğlumla hala çok uğraşıyorum yemek saatlerinde ablanlar koşturuyordur tabi ama inan kimse isteyerek kosturmuyor :) o tamamen bebeğin iştahlı olup olmamasıyla ilgili bir durum istediğin yöntemi kullan bebeğin yapısı bizi yönlendirecek..Yani blw yap ama bebek istahsiz bir bebekse bir iki tirtiklayip bırakıyor ve sütümüz azaldıkça bebek büyüdükçe bu ona yetmiyor bende ilk oğlumda denedim ama cook istahsizdi ve büyüdükçe o tirtiklamalar ona yetmedi kilo vermeye başladı doktorumuzun önerisiyle klasik yönteme dönmek zorunda kaldık... Inşallah senin bebeğin hep iştahlı olur ve bu yöntemle tam olarak doyup gelişir ama benimkiler doğuştan istahsiz zorla yiyorlar o yüzden ben o yöntemi uygulayamıyorum ne yediklerini ne kadar yediklerini bilmem lazım..

Bu arada bizde 6 ayımızı birkac gün geçtik ve altta 2 dişimiz bir hafta arayla çıktı öyle tatlı ki :)

Hamdolsun iyiyiz canım, siz nasılsınız. MaşaAllah paşanın dişlerine :)
Ben de sabırsızlıkla bekliyorum bakalım.

Blw sırasında iştahsız olur ve zayıflarsa da sorun olmaz bizimki için çünkü fazlası var şuan. Persentilin üstünde 2 aydır. Püre ile beslenen bebeklerin obez olma riski daha fazlaymış, blw de ise takibi zor olduğu için yetersiz beslenme riski de var tabi. Ana yüreği tabi ne kadar dayanırım öyle bir durumda bilmiyorum. Biraz verse süzüldü deriz :)
9gün oldu ve artık öğürmeden damağında ezip yuttuğu için mutlu oluyor.
İnşaAllah hepimizin bebişleri sağlıklı kiloda olurlar

Selam kızlar.bizim bebise hic birşey yediremiyorum.ağzına aliyo baya bekliyo sonra yutamiyi ögürüyo gözler falan gidiyo nefessiz kaliyo.sanrm yutmayi bilmiyo.her denemede ayni seyi yasyrz.artk vermeye korkuyorum arada bikac gün vermedim.nasıl olucak böyle karakara düşünüyorum bakalm c tesi doktor kontrol var belki dr biseyler önerir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…