- 4 Mart 2011
- 10.375
- 11.989
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #34.501
En buyuk belirti meme reddiydi bizde, hemde ne reddetmek. Kucagimdan kendini atiyordu emmek istemedigi icin morarana kadar agliyordu her emzirmemde.b
belirtiler neydi de deri testi yaptılar cqnım bu alerji bnde de muamma da kaldı kaka da kan görmüyorum die oralı olmamaya çalışıyorum ama içimde içimi yiyo bnde yer fıstığını kendim farketmiştim çocuk sabahtan akşama kusmuştu ztn bnmkide reflülü 6 aylık oldu hala foşur foşue kusuo
Bu arada suphen varsa mutlaka baktir derim benim hep suphrlerim vardi ama bariz bisey olmadigi icin saholsun cevremdekiler hep cocukta kusur aradigimi dusunduler hirpalama cocugu doktorlarda dediler, ama simdi keyfi yerine geldib
belirtiler neydi de deri testi yaptılar cqnım bu alerji bnde de muamma da kaldı kaka da kan görmüyorum die oralı olmamaya çalışıyorum ama içimde içimi yiyo bnde yer fıstığını kendim farketmiştim çocuk sabahtan akşama kusmuştu ztn bnmkide reflülü 6 aylık oldu hala foşur foşue kusuo
bn doktora söyledim ama çok oralı olmadı sadece mukus olduğu için kan meme reddi cilt rahatsızlığı huzursuzluk gibi şeyler yok bizde sadece mukus varBu arada suphen varsa mutlaka baktir derim benim hep suphrlerim vardi ama bariz bisey olmadigi icin saholsun cevremdekiler hep cocukta kusur aradigimi dusunduler hirpalama cocugu doktorlarda dediler, ama simdi keyfi yerine geldi
Bizim de cocuk doktorumuz hic orali olmadi ben her soyledigimde tek basina mukusu alerjiden sayamayiz bu saydiklarinin hepsi bambaska sebeplerden olabilir dedi alerji uzmanina gittik oyle cozduk sonrabn doktora söyledim ama çok oralı olmadı sadece mukus olduğu için kan meme reddi cilt rahatsızlığı huzursuzluk gibi şeyler yok bizde sadece mukus var
ay bizde mi götürsek yaa bizde başka belirti yok gerçi sadece gidip gelen mukus varBizim de cocuk doktorumuz hic orali olmadi ben her soyledigimde tek basina mukusu alerjiden sayamayiz bu saydiklarinin hepsi bambaska sebeplerden olabilir dedi alerji uzmanina gittik oyle cozduk sonra
Kan tahlili yaptırdın mi aklım sende kaldiBen hep oldum ki regl bende hep öyle uykudan kalmıyordu başım ve baçaklarim çok ağrıyordu ben öyle dedim eşime de sen iki sene de 1 taneyi zor doğurdun daha neler diyordu
Yarın sabah yaptırcam inşaallahKan tahlili yaptırdın mi aklım sende kaldi
Benim kızım yoğurt yedikten sonra yüzü kızarıyor mukuslu kakada hep var zaten ara ara sonra Doktora sordum Reaksiyon yapmış dedi yoğurt kesip 2 ay sonra tekrar vereceğiz. Bu arada Kızımın dişi çıktı alt taraftan bayağı huysuzluk bu ay.En buyuk belirti meme reddiydi bizde, hemde ne reddetmek. Kucagimdan kendini atiyordu emmek istemedigi icin morarana kadar agliyordu her emzirmemde.
Kakada kan sadece bir defa gordum, ama mukus hep vardi
Kafasinda ve yuzunde donem donem birer ikiser kirmizilikkar cikiyodu. Bir kac saat icindeyok oluyodu.
Bir de doktor fark etti biz fark etmemistkj, kucuk kucuk kuru yerler varmis vucudunda yanaginda bacaginda felan egzama dedi doktor.
Kan testi yapilmadi direkt deri testi yapildi orda cikti simdi diyet yapiyorum ne meme reddimiz kaldi ne kizarikliklar, mukus ta yok.
Sana inanmıyorum kız korunmadın mı??? Canım emerken de gebelik sağlıklı bir şekilde devam ediyor.Şimdi annemlerdeyim pazartesi günü gitcem artık inşaallah çıkmaz ya oğlum emiyor onu ne yapicam bilmiyorum
Canım benim kızım gündüzleri çok güzel uyuyordu çok kötü bölündü artık 2 saat uyursa şükrediyorum. Gece uykuları saatlerw riayet ediyor Fakat çok bölünüyor Uykusu sonunda diş gördük. İnşallah bundan sonra uykuları düzenlenir.güzel uyuyan bebekler var mı acaba :) gerçi bnmki yarasa diil ama 12 den çnce uyumuo 12 de uyuyo gece 4 te 1 kere emio sabah 8de uyanıo ama şu 12den önce bi türlü uyutmayı başaramıyorum gündüzde 2 3 saat kdr uyuyo parça parça
Hayırlı olsun. süreç zorladı mı peki. Düzeni vs sıkıntı yaşadın mı. Biz İyiyiz canım çok şükür ek gıdaya başladık bir haftadır çok iyi gidiyoruz. Blw yapıyorum. Bizde daha diş adına hiçbir belirti yok salya dışında. Sende blw yapacaksan bu topiği takipteyim sen de gel https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/blw-yontemiyle-ek-gidaya-gecis.1045535/page-135Mavikelebek0134 canım nasılsın bebek nasıl bizim Dişimiz çıktı.
Yaklaşık bir aydir gece uykularimiz boluk porcuk maalesef. Surekli bir mizmizlik ama hepsi bu ates ishal falan olmadi hamdolsun. Blw icin bence erken benm kizim henuz o modda diil en azindan pure yapiyorum zaten ekbgidayla dis ayni anda geldiHayırlı olsun. süreç zorladı mı peki. Düzeni vs sıkıntı yaşadın mı. Biz İyiyiz canım çok şükür ek gıdaya başladık bir haftadır çok iyi gidiyoruz. Blw yapıyorum. Bizde daha diş adına hiçbir belirti yok salya dışında. Sende blw yapacaksan bu topiği takipteyim sen de gel https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/blw-yontemiyle-ek-gidaya-gecis.1045535/page-135
Cocuk doktorlari alerjiyi onemsemedigi gibi anlamiyor da alerji uzmanina goturebilirseniz daha iyi olur cocuk doktorlarina sorarsaniz bi sorun yokBenim kızım yoğurt yedikten sonra yüzü kızarıyor mukuslu kakada hep var zaten ara ara sonra Doktora sordum Reaksiyon yapmış dedi yoğurt kesip 2 ay sonra tekrar vereceğiz. Bu arada Kızımın dişi çıktı alt taraftan bayağı huysuzluk bu ay.
Ben telefondan sordum alerjiyi Öyle dedi acaba test yapar mı yapmamız gerekiyor mu?
İnşaAllah biz de kolay atlatırız. Acele etmesin, ne kadar geç çıkarsa okadae iyi benim için. Emziriyorum çünkü. Doyurma kaygısıyla vermiyorum. Bana devam ediyor. Eğer yetiyorsa Hiç ek gıda almasa bile 1yaşına kadar olurmuş. Ozamana kadar da tamamen öğrenmiş olur zaten.Yaklaşık bir aydir gece uykularimiz boluk porcuk maalesef. Surekli bir mizmizlik ama hepsi bu ates ishal falan olmadi hamdolsun. Blw icin bence erken benm kizim henuz o modda diil en azindan pure yapiyorum zaten ekbgidayla dis ayni anda geldi
Evet kuzum haklisin ama ben az az tattiriyom nasipse 8 ayin sonu 9 gibi blw geccem kaslar iyice oturur. Zaten kizim desteksiz tam oturamiyor.Blw de dik oturmali dedi doktor. Bakalim Bnsallah istahli bebeler olur :))İnşaAllah biz de kolay atlatırız. Acele etmesin, ne kadar geç çıkarsa okadae iyi benim için. Emziriyorum çünkü. Doyurma kaygısıyla vermiyorum. Bana devam ediyor. Eğer yetiyorsa Hiç ek gıda almasa bile 1yaşına kadar olurmuş. Ozamana kadar da tamamen öğrenmiş olur zaten.
Ablamlar çok koştu arkasından bebeleri yemek yesin diye. Zorla yedirirdi. Ben öyle olmak istemiyorum.
Selam canım nasılsın görüşmeyeli :)İnşaAllah biz de kolay atlatırız. Acele etmesin, ne kadar geç çıkarsa okadae iyi benim için. Emziriyorum çünkü. Doyurma kaygısıyla vermiyorum. Bana devam ediyor. Eğer yetiyorsa Hiç ek gıda almasa bile 1yaşına kadar olurmuş. Ozamana kadar da tamamen öğrenmiş olur zaten.
Ablamlar çok koştu arkasından bebeleri yemek yesin diye. Zorla yedirirdi. Ben öyle olmak istemiyorum.
Hamdolsun iyiyiz canım, siz nasılsınız. MaşaAllah paşanın dişlerine :)Selam canım nasılsın görüşmeyeli :)
Valla bende büyük oğlumla hala çok uğraşıyorum yemek saatlerinde ablanlar koşturuyordur tabi ama inan kimse isteyerek kosturmuyor :) o tamamen bebeğin iştahlı olup olmamasıyla ilgili bir durum istediğin yöntemi kullan bebeğin yapısı bizi yönlendirecek..Yani blw yap ama bebek istahsiz bir bebekse bir iki tirtiklayip bırakıyor ve sütümüz azaldıkça bebek büyüdükçe bu ona yetmiyor bende ilk oğlumda denedim ama cook istahsizdi ve büyüdükçe o tirtiklamalar ona yetmedi kilo vermeye başladı doktorumuzun önerisiyle klasik yönteme dönmek zorunda kaldık... Inşallah senin bebeğin hep iştahlı olur ve bu yöntemle tam olarak doyup gelişir ama benimkiler doğuştan istahsiz zorla yiyorlar o yüzden ben o yöntemi uygulayamıyorum ne yediklerini ne kadar yediklerini bilmem lazım..
Bu arada bizde 6 ayımızı birkac gün geçtik ve altta 2 dişimiz bir hafta arayla çıktı öyle tatlı ki :)