- 9 Aralık 2014
- 384
- 499
- 37
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #34.481
Valla aynen bir seneden fazla oldu regl olmayalı unuttuk bende yokluğunu hicccc aramiyorum ama işte ister istemez de akla baska soru isareti geliyor arada30 ekim benim dogumumda ben lohusalik bitimi oldum sonra bir daha olmadim boyle daha iyi yaa kafa rahat agri yok sizi yok resmen 1 senedir regli olmuyoruz hamilelikle beraber lohusalik olmasa unuttum regli olmayi diycem
Aboo :)) kan testi yaptır hemen ben bile heyecanlandjm:))Valla idrar testi yaptım çift çizgi çıktı benim inşaallah yanlistir yoksa yandığımın resmidir :)
Şimdi annemlerdeyim pazartesi günü gitcem artık inşaallah çıkmaz ya oğlum emiyor onu ne yapicam bilmiyorumAboo :)) kan testi yaptır hemen ben bile heyecanlandjm:))
Ay bende heyecan yaptım yaz sonucu bari arkadaşım da öyle olmuştu dr emzir sorun yok dediŞimdi annemlerdeyim pazartesi günü gitcem artık inşaallah çıkmaz ya oğlum emiyor onu ne yapicam bilmiyorum
Peki sen adet oluyor muydun ya? :) bende bugun ruyamda 2. Bebegim olmustuValla idrar testi yaptım çift çizgi çıktı benim inşaallah yanlistir yoksa yandığımın resmidir :)
hayırlısı olsun herşeyden önce. oğlun emiyorsa bile tandem emzirme yaparsın canım gerçi senin için biyolojik olarak zor olur ama benim arkadaşım emziriyordu. zaten ek gıdayada geçiyorlar yavaştan çok yoğun emmez sanırım.Şimdi annemlerdeyim pazartesi günü gitcem artık inşaallah çıkmaz ya oğlum emiyor onu ne yapicam bilmiyorum
wuuuu bomba haberr merakla bekliyorum regl olmuşmuydn bnmde çok uykum gelio eşime hamleykn böyle uykuluodum die takılıorum saçmalama dio :)Valla idrar testi yaptım çift çizgi çıktı benim inşaallah yanlistir yoksa yandığımın resmidir :)
Ben hep oldum ki regl bende hep öyle uykudan kalmıyordu başım ve baçaklarim çok ağrıyordu ben öyle dedim eşime de sen iki sene de 1 taneyi zor doğurdun daha neler diyorduwuuuu bomba haberr merakla bekliyorum regl olmuşmuydn bnmde çok uykum gelio eşime hamleykn böyle uykuluodum die takılıorum saçmalama dio :)
anammm bnmde bacaklarm çok ağrıo ve bizimde ilki 2 yılda olduBen hep oldum ki regl bende hep öyle uykudan kalmıyordu başım ve baçaklarim çok ağrıyordu ben öyle dedim eşime de sen iki sene de 1 taneyi zor doğurdun daha neler diyordu
Eneeee nick degistirmissin:)
Aynen :)Eneeee nick degistirmissin:)
Kuzu ise dondum ben cok yogun geciyo bakamiyorum hic:) kuzu iyi ya buyuyo hizla:) sen napiyosun senin minnos nasi
Ben kilo veriyorum üstüneanammm bnmde bacaklarm çok ağrıo ve bizimde ilki 2 yılda oldubn regl olmadm ama 1 kg daha almışım yemekten die düşünüodum bi testte ben mi patlatsam diosun
Uyku sorunu bi bizde yokmus demekki oh icim rahatladiAynen :)
Adıyla üyelik alan tek saf bendim
Benim kuzuda iyi
Biraz huysuz
Uyku problemimiz var
İşler yoğun tabi
Sezonda açıldı artık sen kendini klonla
Yok kuzu dönmedimUyku sorunu bi bizde yokmus demekki oh icim rahatladi
Sabaha kadar ayakta bu cocuk:) bi de alerjilerimiz cikti, ana ogul diyetteyiz. Vala aynen dedigin gibi benden bir kac klon lazim:) sen dondunmu ise?
aaa süt proteini alerjisi mi nasl anlaşıldı bizde de bol mukuslu kaka var ama diğer belirtiler yok testte istemedi doktorUyku sorunu bi bizde yokmus demekki oh icim rahatladi
Sabaha kadar ayakta bu cocuk:) bi de alerjilerimiz cikti, ana ogul diyetteyiz. Vala aynen dedigin gibi benden bir kac klon lazim:) sen dondunmu ise?
Sadece sut olsa iyi, sut, domates, cilek, kakao... deri testi yapildi orda cikti hepsi, 15 aylik olana kadar hicbirini vermicez bende diyetteyim tabiki, sonra ufak ufak baslicaz bakalim.aaa süt proteini alerjisi mi nasl anlaşıldı bizde de bol mukuslu kaka var ama diğer belirtiler yok testte istemedi doktor
Benimki de gunduz uyuyo:) biz gunduz iste oldugumuz icin gece ozellikle babayi gorunce diriliyo cocuk, gerci gunduz uyumasa da gece uyumuyo:) yarasa he:) vay minik yarasalar:)Yok kuzu dönmedim
Üniversitede sıkıntı bu işler
Doktorayıda dondurdum
Napıcam bilmiyorum
Biz uyku içi doktora gittik
Gece gündüz max uyuduğu toplam saat 8
Doğduğundan beri uyumuyor
Yarasa tip deniyormuş buna
belirtiler neydi de deri testi yaptılar cqnım bu alerji bnde de muamma da kaldı kaka da kan görmüyorum die oralı olmamaya çalışıyorum ama içimde içimi yiyo bnde yer fıstığını kendim farketmiştim çocuk sabahtan akşama kusmuştu ztn bnmkide reflülü 6 aylık oldu hala foşur foşue kusuoSadece sut olsa iyi, sut, domates, cilek, kakao... deri testi yapildi orda cikti hepsi, 15 aylik olana kadar hicbirini vermicez bende diyetteyim tabiki, sonra ufak ufak baslicaz bakalim.
Benimki de gunduz uyuyo:) biz gunduz iste oldugumuz icin gece ozellikle babayi gorunce diriliyo cocuk, gerci gunduz uyumasa da gece uyumuyo:) yarasa he:) vay minik yarasalar:)