2017 EKİM Anne adayları

Inşallah canım çok sağol bizde iyiyiz şükür bir sıkıntımız yok..Evimizi değiştirdik iki çocuk biri bebek olunca biraz zor oldu uzadı işlerimiz ama şimdi kolayladık şükür :)

Ben hem kendi yemesini tesvik edicem meyvesini sebzesini falan eline verip hemde bir ay sonra falan çorbasını yoğurdunu muhallebisini kendim yediricem şimdilik planım böyle herşeyin hayırlısı hepimiz için..Dün bizimle yemek masasında kendi sandalyesinde otururken yemeğin suyuna ekmek batırıp ağzına verdim iki üç kere, evirdi çevirdi yedi şaşırdım bende :) Maşallah hepimizin bebisine, sizin kuzuya da :) Sevgiler.

Gıdayı nasıl veriyorsun canım. Püre mi sade haşlama mı. Öğürme refleksi bebeklerin ön kusmındaymış. Bizimki de ilk zaman öğürdü çok. O anlarda sakince karşısında gülümsedim içimden 5e kadar saydım müdahale öncesi. 1kez çok büyük parça kopardı sadece onu aldım parmağımla korkutmadan. İlk yardım videolarına bakıp sakin kalmayı dene. Püre veriyorsan sütünle seyreltip verebilirsin.

Ne güzel hayırlı olsun. Ben çok severim değişikliği. Dip köşe temizlik olmuş oluyor :) yorucu tabi.
İnşaAllah dilediğin gibi olur canım

Hayırlısı olsun. Zor bir süreç olucak ama kısmet böyleymiş demek ki. Beraber büyürler işte . Doğumun sezaryen miydi normal mi.
Sezeryandan sonra doktorum bana 2 yil hamilelik kesinlikle onermiyoruz 2 yildan sonra dusunebilirsin demisti, onun da sezeryan diye biliyorum. Aslinda doktorum oyle dememis olsaydi bende isterdim vala:)

Sezeryandan sonra doktorum bana 2 yil hamilelik kesinlikle onermiyoruz 2 yildan sonra dusunebilirsin demisti, onun da sezeryan diye biliyorum. Aslinda doktorum oyle dememis olsaydi bende isterdim vala:)
Evet canım benimde sezeryan benim için de biraz erken oldu yaşından sonra tercih ederdim ama nasip böyleymiş adam hala şokta inanamıyor

Bende sırf peşpeşe yapabileyim diye normali istedim ama nasip olmadı. Benimki de sezaryen. 1yaşındayken ikinciye hamile kalıp rahat gebelik geçiren sezaryenli arkadaşlarım oldu. Bende 1 yaşındayken çalışmalara başlarım diyorum bakalım. Rabbim ne zaman nasip ederse artık

Evet canım benimde sezeryan benim için de biraz erken oldu yaşından sonra tercih ederdim ama nasip böyleymiş adam hala şokta inanamıyor

Doktorun ne dedi bu duruma? Benim doktor epey fircalardi beni herhalde:)

Yok yaa neler var nasip ederse ben 1 yasindan sonra isterim. Çok var etrafta ayla hamile kalan :))) Ama insanin dinlenmesi falan anca iki yıl bence.
B Bende Burdayim senin adına sevindim vallaha bence Akademi Arzu Hanma bi git derim müthiş bir doktor :)

B Bende Burdayim canim hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah. Bende istiyorum ama bir yaşından sonra ins. Zaten suan regl olmuyorum istesemde olmaz zorlu bir dönem seni bekliyor. Allah yardimcin olsun bu bebisler büyüdükçe daha zor oluyorlar valla :))

Sağolun kızlar hayırlısı olsun artik bizim için rabbim bir kolaylık verir inşaallah bende yaşın dan önce istemezdim ama oldu artık en azından oglumu emzire bilcem ondan çok korkuyordum

Sağolun kızlar hayırlısı olsun artik bizim için rabbim bir kolaylık verir inşaallah bende yaşın dan önce istemezdim ama oldu artık en azından oglumu emzire bilcem ondan çok korkuyordum
Ama kendini cok iyi besle ... Bak Arzu hanma git cok donanimli herseyi anlat sana cok iyi bakar emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…