2017 EKİM Anne adayları

Kızlar bebekleriniz gunduzleri kac dakika uyuyor gece uykusuna kacta yatıyor uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz neler yapıyorsunuz
Benim bebeğim genelde gu duz bikac defa 20 dk civarı uyuyo uyankken sirt üstü yere koyuyorum.dönmeye çalışıyor biraz yüzüstü koyuyorum sıkılınca eline cingiragi veriyorm biraz oyalaniyo.bazen besinginde donenceyle oynuyor.bazen ecim iconde kucağımda gezdiriyorm.bazen mama sandalyesinde ben yemek yaparken.sürekli yer değiştiriyove sürekli konuşuyorum.yaptgm isleri anlatyrm şarkı söylüyorum.degisik seslerle güldürüyorum.bazen bikac dk balkona cikaryrm.dışarıyı izletiyorum camdan.bazen müzik dinliyoruz beraber.böyle böyle geciyo günümüz:))

28945572_10156093948039034_1387827416_o.jpg
29242951_10156093948114034_1077881844_o.jpg
28944911_10156093948234034_791927903_o.jpg
28946565_10156093948269034_13102773_o.jpg

Benim bebeğim genelde gu duz bikac defa 20 dk civarı uyuyo uyankken sirt üstü yere koyuyorum.dönmeye çalışıyor biraz yüzüstü koyuyorum sıkılınca eline cingiragi veriyorm biraz oyalaniyo.bazen besinginde donenceyle oynuyor.bazen ecim iconde kucağımda gezdiriyorm.bazen mama sandalyesinde ben yemek yaparken.sürekli yer değiştiriyove sürekli konuşuyorum.yaptgm isleri anlatyrm şarkı söylüyorum.degisik seslerle güldürüyorum.bazen bikac dk balkona cikaryrm.dışarıyı izletiyorum camdan.bazen müzik dinliyoruz beraber.böyle böyle geciyo günümüz:))
Benimki 4.aydan sonra çok değişti canım her seyden sıkılır oldu seninki kac aylık tam

Kızlaaar oğlum 5,5 aylık son 15 gündür aşırı huzursuz sürekli ağlama modu 1 dk bırakamıyorum kimsem de yok çok bunaldım ya

Kızlaaar oğlum 5,5 aylık son 15 gündür aşırı huzursuz sürekli ağlama modu 1 dk bırakamıyorum kimsem de yok çok bunaldım ya
Atak dönemindedir
Sabırlı olmaya çalış
Çünkü yapacak başka hiçbirşey yok :)

atak olabilir diş olabilir :) buda geçecek die kabullenirsen daha kolay geo niye bçyle off bunaldm dedikçe insan daha çok bunalıo bnmkide bu ara kucaktan inmşo hep evde gezip yeni şeyleri kurcalamak ağzına sokmak istio bide sinirlenince çatlıcak gibi ağlıo

Atak dönemindedir
Sabırlı olmaya çalış
Çünkü yapacak başka hiçbirşey yok :)

atak olabilir diş olabilir :) buda geçecek die kabullenirsen daha kolay geo niye bçyle off bunaldm dedikçe insan daha çok bunalıo bnmkide bu ara kucaktan inmşo hep evde gezip yeni şeyleri kurcalamak ağzına sokmak istio bide sinirlenince çatlıcak gibi ağlıo

Diş midir dedim ağzına soğuk diş kaşıyıcı veriyorum bütün gün geZdirip oynuyorum ilk defa haftayı yemek bile yapamadan geçirdim arkadaşlarımın anne yada ablaları yanlarına geldikçe kendimi çaresiz hissettim hiç böyle değildi sürekli huzursuz gülerken bile ağlıyor dualar okuyorum ne bilim şaşırdım yani..

Ben bir ay sonra regl olmaya başladım her ay düzenli devam ediyor

Bende 5 ekim de doğum yaptım kaç aydır oluyordum şimdi şubatın 15 den beri olmuyorum artık ne çıkar altından bilmiyorum korkudan gidip test de yaptırmiyorum

Kızlar aranizda hala regl olmayan var mı ben 10 ekimde dogum yaptım hala regl olmadım
30 ekim benim dogumumda ben lohusalik bitimi oldum sonra bir daha olmadim boyle daha iyi yaa kafa rahat agri yok sizi yok resmen 1 senedir regli olmuyoruz hamilelikle beraber lohusalik olmasa unuttum regli olmayi diycem :KK70:

Kızlar bende 5 ekim doğum yaptım ve halen regl olmadım. Bizim ki olacağım günü bekliyor ikinci için. İnşallah bir sene olmam :))
Bu arada uni baby yenidoğan ıslak mendil kullananlar varsa civilim. Com da kampanya var. 24 lusu 100 tl. Çok uygun kaçırmayın.

Kızlar bende 5 ekim doğum yaptım ve halen regl olmadım. Bizim ki olacağım günü bekliyor ikinci için. İnşallah bir sene olmam :))
Bu arada uni baby yenidoğan ıslak mendil kullananlar varsa civilim. Com da kampanya var. 24 lusu 100 tl. Çok uygun kaçırmayın.
gerçekten çok uygun 125 ten aşağı görmemiştim 24 lüsünü 100 tl ise ii ama stok var bizde almayız daha

X