- 21 Eylül 2016
- 711
- 384
- 44
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #34.441
Köy yumurtası aldırdım özellikle canım kaynadiktan sonra 100 kadar sayıyorum altını kapatıp iki dakika da suda bekledin mi tam kıvamını alıyor 3 günde bir yumurta sarısı tamamlican elimle ezerek verdim o kadar güzel yediki bugün yoğurt denedim çıkardıCanım yumurta sarısını nasıl verdin? bende denemek istiyorumda tek çok zor olur yutması.
A bizde 5 ekim doğumluz ama benimki biraz tenbel yüz üstü durmayı sevmiyor dediğin gibi artık daha çok ilgi ve oyun istiyor sağol canım tafsiyen için bende çok para vermek istemiyorum araba koltuğuna oturtdum bu ondan bile hoslanmadi küçak ilgisini çekiyorCanım biz 5 ekim dogumluyuz. Sürekli yatmak istemiyor. Oturup oyun oynamak hatta ayağa kalkmak istiyor. Bazen koltuğun kenarından tutup yurutturuyorum. Mama sandalyesinden çok memnunum. Minderinı de aldım hem çok uygun hem çok hafif hem de pratik istediğin yere goturebiliyorsun annemlere falan giderken alıyorum. Minderi sağa sola egilmesini önlüyor. İki hafta önce one doğru düşüyordu kafası şimdi sandalyede dik oturabiliyor maşallah. Dediğin gibi biz ne yersek bakıyor eliyle saldırıyor o da yemek istiyor. Bende veriyorum o yüzden :)) babamın eline bırakınca herseyi veriyor zaten engel olamıyorum
bende verdim. bana ek gıdaya başlamamı doktor söyledi. meyvsim sebzeleri, meyve,yoğurt, yumurtanın sarısını günde 1 çay kaşığı ver ve yavaş yavaş 1 çay bardağı kadar arttır dedi. kesinlikle rondo kulllanma dedi.vuuu yumurta sarısındna başlayanı hiç duymamıştım :)
ben yumurta sarısını direk verdim. haşladım az az elime alıp iki parmağımla ezip damağına sürdüm. yedi hatta sevdi diyebilirimCanım yumurta sarısını nasıl verdin? bende denemek istiyorumda tek çok zor olur yutması.
Yürütecin zararlı olduğunu bir çok yerde okudum. O yüzden almayı düşünmüyorum.yürüteç alacakmısınız
evet bende duydum. ama sürekli içine koymadıkça birşey olmazmış. saatlerce içinde tutmayızYürütecin zararlı olduğunu bir çok yerde okudum. O yüzden almayı düşünmüyorum.
Canım ben sipariş verdim, kızım durmuyor artık yerde. Oğlum biraz hantal o daha dönmüyor bile. Kızıda arada koyacağım. İlk kızımda da aldım ve bayağı kullandım. Çok şükür bir sıkıntıda olmadı kızımda. Ne zararı oluyorki?evet bende duydum. ama sürekli içine koymadıkça birşey olmazmış. saatlerce içinde tutmayız
parmak ucunda yürür, şekil bozukluğu olur diyorlar. ama bence uzun süre tutmadıktan sonra kontrol altında kullanılabilirCanım ben sipariş verdim, kızım durmuyor artık yerde. Oğlum biraz hantal o daha dönmüyor bile. Kızıda arada koyacağım. İlk kızımda da aldım ve bayağı kullandım. Çok şükür bir sıkıntıda olmadı kızımda. Ne zararı oluyorki?
hangi marka aldınCanım ben sipariş verdim, kızım durmuyor artık yerde. Oğlum biraz hantal o daha dönmüyor bile. Kızıda arada koyacağım. İlk kızımda da aldım ve bayağı kullandım. Çok şükür bir sıkıntıda olmadı kızımda. Ne zararı oluyorki?
Canım eşim aldı daha gelmedi ama fiyatı uygun olanlardan. Çok para vermeye gerek yok. Zaten içinde biraz geçince sıkılıp ağlamaya başlıyorlar :)hangi marka aldın
Bende stres olmuştum tükürüyordu. D vitamininin kutusundan damlatıcı bir aparat çıktı onu Demir ilacı şişesine daldırıp doldurup öyle ağzının içine yavaş yavaş sıkıyorum. Damla sayamıyorum diye de bir kaç damlama denemesi yapıp göz kararı bir seviye belirledim. Artık durumumuz Sıfır leke. Şırınga gibi bişey kullanabilirsinkızlar demir ilacını nasıl veriyorsunuz. Sinir oldum ilaca. Kızım sevmiyor yutana kadar her yer leke oluyor. onlüklerim maf oldu.
Arada sırada olması normalmiş. Salyasını yutmaktan falan olurmuşKizlar arada kizm sanki mukus gibi kaka yapiyorama ates falan seyler yok.
mantıklı o damlalık eczanelerde var. bakayım bendeBende stres olmuştum tükürüyordu. D vitamininin kutusundan damlatıcı bir aparat çıktı onu Demir ilacı şişesine daldırıp doldurup öyle ağzının içine yavaş yavaş sıkıyorum. Damla sayamıyorum diye de bir kaç damlama denemesi yapıp göz kararı bir seviye belirledim. Artık durumumuz Sıfır leke. Şırınga gibi bişey kullanabilirsin
Arada sırada olması normalmiş. Salyasını yutmaktan falan olurmuş
Memeyi bıraktımı canım? Benim kızda biliyorsun almıyordu uyanıkken. Ama pes etmeden uykuda emzirdim hep. Şimdi arada uyanıkkende alıyor.Merhaba kızlar uzun zamandır takip edemiyorum grubu. Kızım 4. Aydan sonra afacanlaştı baya :) hala sutumu sagarak besliyorum kızımı benim gibi yapanlar var mı
Net gorunmuyoDün 5 aylık kontrolumuze gittik.Doktor ek gıda için liste verdi. Paylaşıyorum sizede fikir olur.
Eki Görüntüle 2124447 Eki Görüntüle 2124448