- 17 Kasım 2016
- 10.268
- 25.712
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #34.421
Ben islak pamukla girisiyorum:))kızlar demir ilacını nasıl veriyorsunuz. Sinir oldum ilaca. Kızım sevmiyor yutana kadar her yer leke oluyor. onlüklerim maf oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben islak pamukla girisiyorum:))kızlar demir ilacını nasıl veriyorsunuz. Sinir oldum ilaca. Kızım sevmiyor yutana kadar her yer leke oluyor. onlüklerim maf oldu.
bence bnm oğlan uyku süresini tamamlıo ztn ama gece çok geç uyuyo 12 diilde en azından 10da uyusa yarımşr saat önr çekeyimmdie 23.30da uyutmaya çalıçıyorum yok illa 12 yi görcek 12 olunca pat die uyuyakalıo kendine göre bi düzeni mevcutne yaparsan yap uyku düzenini kendin yapamıyorsun. doktorda bana aynısını söyledi.1 yaşından önce uyku düzenini oluşturamazsın dedi. benim kızım 1 aydır kendi kendine bir düzen oluşturdu maşallah. gece uykusuna 9-10 gibi geçiyor. 12 de mama için uyanıyor mamasını yedikten sonra uzandığı yerde kendiliğinden uyuyup sabah 5-5 buçuk gibi mama için çırpınmaya başlıyor. karnını doyuruyorum 10-11 re kadar uyuyor. sonrası ayakta uyusada kısa süreli ara ara uykuları oluyor. mama sonrası şekerleme diyeyim :)
evet bnmki de hiç sevmio pruferro sevilcek gibi de diil kokusu bile felaket diliyle dışarı itio bnm oğlanda önüne temizleme pamuğu peçete gibi bişiler koyuyorum ilk ağız bezlerinden koydum lekesi çıkmıo atabileceğim şeyler loymaya başlafım sonrakızlar demir ilacını nasıl veriyorsunuz. Sinir oldum ilaca. Kızım sevmiyor yutana kadar her yer leke oluyor. onlüklerim maf oldu.
Kıyafetine damlarsa hemen çıkar üzerine limon sık biraz beklet çıkıyor. Dün akşam denedim çıktı.evet bnmki de hiç sevmio pruferro sevilcek gibi de diil kokusu bile felaket diliyle dışarı itio bnm oğlanda önüne temizleme pamuğu peçete gibi bişiler koyuyorum ilk ağız bezlerinden koydum lekesi çıkmıo atabileceğim şeyler loymaya başlafım sonra
Canım ebebekten leke çıkarıcı aldm o çıkarıyor benimkileri. Ya bu süreç çok sıkıntılı Sen Pes Etme devam et Hafta hafta öne al...evet bnmki de hiç sevmio pruferro sevilcek gibi de diil kokusu bile felaket diliyle dışarı itio bnm oğlanda önüne temizleme pamuğu peçete gibi bişiler koyuyorum ilk ağız bezlerinden koydum lekesi çıkmıo atabileceğim şeyler loymaya başlafım sonra
bende almıştmCanım ebebekten leke çıkarıcı aldm o çıkarıyor benimkileri. Ya bu süreç çok sıkıntılı Sen Pes Etme devam et Hafta hafta öne al...
:)Yogurt yedirdim kakasi berbat kokuyor zafrina89 minik cam siseler yogurt mayalamak icin.
Aynen nefes almak ta zorlanıyorum temizlerken altını bende yumurta sarısı ve armut rendeliyip veriyorum bayiliyor yemek için yogurdu bugün denicem bakalımYogurt yedirdim kakasi berbat kokuyor zafrina89 minik cam siseler yogurt mayalamak icin.
Ben 180 günü tamamlamasını bekliyorumek gıda deneyimler alışveriş listeleri fikir arıyorum
vuuu yumurta sarısındna başlayanı hiç duymamıştım :)Aynen nefes almak ta zorlanıyorum temizlerken altını bende yumurta sarısı ve armut rendeliyip veriyorum bayiliyor yemek için yogurdu bugün denicem bakalım
yoğurt kaplarını nerden aldınBen 180 günü tamamlamasını bekliyorum
Hazırlık olarak küçük cam şişe aldım yoğurt yapmak için
Cam rende
Mama sandalyesi
Silikon önlük
Devrilmez tabak
Silikon çatal kaşık
Meyve için süzgeçli emzik ve bol leke çıkarıcı :) aldım
salatalığında mevsimi diil amaİlk ay için planım
3 gün tadım
İlk gün bir çay kaşığı
İkinci gün yemek kaşığı
Üçüncü gün yarım çay bardağı şeklinde
İlk ay sadece tadım yapıcam tek ara öğün olarak
Vereceklerimde
Brokoli
Havuç
Yoğurt
Bebek tarhanası
Bal kabağı
Elma
Armut
Prinç
Salatalık
Peynir çeşitleri
Denedim canım kiminde alarji yapıyormuş ya bende ondan denedim armut dan sonra; )vuuu yumurta sarısındna başlayanı hiç duymamıştım :)
Mevsimmi kaldı canım :)yoğurt kaplarını nerden aldın
Canım yumurta sarısını nasıl verdin? bende denemek istiyorumda tek çok zor olur yutması.Aynen nefes almak ta zorlanıyorum temizlerken altını bende yumurta sarısı ve armut rendeliyip veriyorum bayiliyor yemek için yogurdu bugün denicem bakalım