2017 EKİM Anne adayları

Canim rutin vaktin gelmiş :)
bizim rutin yelek çıkartma ve emzik :KK70: se nasl uuguluosun bnm oğlanda uykusuzgillerden gündüz uyku süresi değişio yarım saatte oluo 2 saatte sabah 8 9 gibi uyanıo 10 11 gibi uyuyo sonra 1de uyuyo sonra 3 4 gibi sonra babayla anne işten gelio 6da güç bela yarım saat uyuyo sonra aman sabahlar olmasn 12den önce uyumuo ne yapsam 12 olunca 5dkda uyuyo gece uyanmamız yok şükür 1 kere emmeye kalkıo oda emip uykuya devam edio

bizim rutin yelek çıkartma ve emzik :KK70: se nasl uuguluosun bnm oğlanda uykusuzgillerden gündüz uyku süresi değişio yarım saatte oluo 2 saatte sabah 8 9 gibi uyanıo 10 11 gibi uyuyo sonra 1de uyuyo sonra 3 4 gibi sonra babayla anne işten gelio 6da güç bela yarım saat uyuyo sonra aman sabahlar olmasn 12den önce uyumuo ne yapsam 12 olunca 5dkda uyuyo gece uyanmamız yok şükür 1 kere emmeye kalkıo oda emip uykuya devam edio
Canım benim kinin gündüzleri aynı seninki gibi ama keşke gecede öyle olsa ben razıyım ama gecede saat başı kalkıyor sağolsun nasıl bir yola koycam bilmiyorum fikirlere açığım

Doktorn tavsiyesiyle basladim 2. Aydan beri ugeasiyorum. Şimdi artik ayakta sallamayi birak dedi. Ferber yont. denemeye basliycam . Kizlar instada baldan anne var ona bi bakin derim :KK66:

Kızlar 4,5 aylığız şu ana kadar kucak olayı yoktu fakat şimdi 1 haftadır sadece öyle susuyor hep ağlıyor :KK43:
Emzirip yatırırdım uyurdu şimdi gece de gündüz uykularında da kucağımdan indireceğim anda kıyamet kopuyor fikri olan var mı?

Kızlar 4,5 aylığız şu ana kadar kucak olayı yoktu fakat şimdi 1 haftadır sadece öyle susuyor hep ağlıyor :KK43:
Emzirip yatırırdım uyurdu şimdi gece de gündüz uykularında da kucağımdan indireceğim anda kıyamet kopuyor fikri olan var mı?
kaçıncı haftadasınız :) bi 18 atağı var ki akıllara zarar :KK70: bnm oğlan o hafta geceleri 2 saatte bi kalkıp meme istedi normalde 4 5 saat uyur

Hheheheheh valla bana cok yararı var ama her cocuk bir degil tabii .
bn evde olsam bana da yarıcak aslında ama çalışıyorum annem bakıo ayağında sallıo bi tek geceyle de olmuo uyku eğitimi dün akşam yatır kaldırla uyuttum ama kaç kere ağladı bilmiyorum 7 8 kere yatır kaldır yapmşımdr annem evde olsaydı çocuğu ne ağlatıosun die kıyameti kopartmıştı eminim ama çatlarcasına ağlamıo ztn mızırdıo kaldırayım die sadece çalışmıoken ne yaparsanız yapın kızlar işe başladıktan sonra kontrol anneden çıkıo 3 aylıkken işe başladm ondan öncede gaz peşimizi bırakmıodu ztn eğitim hakgetire

bn evde olsam bana da yarıcak aslında ama çalışıyorum annem bakıo ayağında sallıo bi tek geceyle de olmuo uyku eğitimi dün akşam yatır kaldırla uyuttum ama kaç kere ağladı bilmiyorum 7 8 kere yatır kaldır yapmşımdr annem evde olsaydı çocuğu ne ağlatıosun die kıyameti kopartmıştı eminim ama çatlarcasına ağlamıo ztn mızırdıo kaldırayım die sadece çalışmıoken ne yaparsanız yapın kızlar işe başladıktan sonra kontrol anneden çıkıo 3 aylıkken işe başladm ondan öncede gaz peşimizi bırakmıodu ztn eğitim hakgetire
Haklısın canım.
Ama soyle bir sey var cogu insan gece uykusunu onemsiyor. Ben ogretmenim ve şu an meslegimi yapmiyom yapan arkadaslar hep geceyi kontrol ediyor. Misal gunduz annesi ayakta uyutuyor cocuk gece yataginda kendi uyuyor.Senn bebekte bnmki gibi ayakçı o zaman Ferber yapsan agliyor ama kendine gore ayarla dur sana bir yazi atiyim. Ben kizimla bu yontemi kndimize ayarlamaya çalışıyoruz.

http://bebekveben.com/ferber-yontemine-elestiriler/

Haklısın canım.
Ama soyle bir sey var cogu insan gece uykusunu onemsiyor. Ben ogretmenim ve şu an meslegimi yapmiyom yapan arkadaslar hep geceyi kontrol ediyor. Misal gunduz annesi ayakta uyutuyor cocuk gece yataginda kendi uyuyor.Senn bebekte bnmki gibi ayakçı o zaman Ferber yapsan agliyor ama kendine gore ayarla dur sana bir yazi atiyim. Ben kizimla bu yontemi kndimize ayarlamaya çalışıyoruz.

http://bebekveben.com/ferber-yontemine-elestiriler/
gece uykusu ii aslında uyuduktan sonra 1 veya 2 kez emmek için uyanıo uyurkende 12 olunca pıt die uyuyo ayağıma alsam bile sallamadan dalıo genelde ya da emerken sızıo ama sorun 12den önce uyumaması

Yatirip kaldirma isini 100 kere yapanlar var ben o kadar dayanabilir miyim bilmiyorum:KK70: bizde artik 4 ayligiz gece 1 olmadan uyumuyo erken geciyorum ama 2 3 saat rutin mi olur uyumuyor Allah yardimcimiz olsun :KK43:(

M Msspinkie bizim bütün düzen bozuldu bacım. Emip hep aynı saatte uyurdu. Uyku rutinlerimiz de ne güzeldi :KK43:
Gündüzleri ne olduysa yarım saatle yetinmeye başladı. Daha fazla uyumamı istiyorsan memende uyurum der gibi bakıyor. Uyanıkken de hep bi mıkırdanma. Kucakta gezmek istiyor.
Tek tesellim akşam uykuya geçiş ve sabah uyanışlarımızın istikrarlı bir şekilde aynı olması. Ben de hamilelik öncesi kiloma dönmüşüm kendimi çok güçsüz hissediyorum o yüzden tekrar rutine girecek Halim yok. Sıkıntılar dişten kaynaklı galiba. Herşeye saldırıyor ağzına alabilmek için. Çıkınca sil baştan yapıcaz

X