- 22 Şubat 2017
- 1.659
- 1.666
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #34.381
zafrina89 ya bisey daha 400 Ul olan mi acaba bi resmini atabilir misin cok sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evt 400 olanzafrina89 ya bisey daha 400 Ul olan mi acaba bi resmini atabilir misin cok sevinirim
1 puf sıkıyoruzevt 400 olan
Canim rutin vaktin gelmiş :)Kızlar bebislerin uyku düzeni nasıl bizimki gece saat başı kalkıyor sağolsun gündüzde en çok uyuduğu yarım saat
bizim rutin yelek çıkartma ve emzik se nasl uuguluosun bnm oğlanda uykusuzgillerden gündüz uyku süresi değişio yarım saatte oluo 2 saatte sabah 8 9 gibi uyanıo 10 11 gibi uyuyo sonra 1de uyuyo sonra 3 4 gibi sonra babayla anne işten gelio 6da güç bela yarım saat uyuyo sonra aman sabahlar olmasn 12den önce uyumuo ne yapsam 12 olunca 5dkda uyuyo gece uyanmamız yok şükür 1 kere emmeye kalkıo oda emip uykuya devam edioCanim rutin vaktin gelmiş :)
Canım benim kinin gündüzleri aynı seninki gibi ama keşke gecede öyle olsa ben razıyım ama gecede saat başı kalkıyor sağolsun nasıl bir yola koycam bilmiyorum fikirlere açığımbizim rutin yelek çıkartma ve emzik se nasl uuguluosun bnm oğlanda uykusuzgillerden gündüz uyku süresi değişio yarım saatte oluo 2 saatte sabah 8 9 gibi uyanıo 10 11 gibi uyuyo sonra 1de uyuyo sonra 3 4 gibi sonra babayla anne işten gelio 6da güç bela yarım saat uyuyo sonra aman sabahlar olmasn 12den önce uyumuo ne yapsam 12 olunca 5dkda uyuyo gece uyanmamız yok şükür 1 kere emmeye kalkıo oda emip uykuya devam edio
5 aydr okuyorum baldan anneyiDoktorn tavsiyesiyle basladim 2. Aydan beri ugeasiyorum. Şimdi artik ayakta sallamayi birak dedi. Ferber yont. denemeye basliycam . Kizlar instada baldan anne var ona bi bakin derim
Hheheheheh valla bana cok yararı var ama her cocuk bir degil tabii .5 aydr okuyorum baldan anneyi
kaçıncı haftadasınız :) bi 18 atağı var ki akıllara zarar bnm oğlan o hafta geceleri 2 saatte bi kalkıp meme istedi normalde 4 5 saat uyurKızlar 4,5 aylığız şu ana kadar kucak olayı yoktu fakat şimdi 1 haftadır sadece öyle susuyor hep ağlıyor
Emzirip yatırırdım uyurdu şimdi gece de gündüz uykularında da kucağımdan indireceğim anda kıyamet kopuyor fikri olan var mı?
bn evde olsam bana da yarıcak aslında ama çalışıyorum annem bakıo ayağında sallıo bi tek geceyle de olmuo uyku eğitimi dün akşam yatır kaldırla uyuttum ama kaç kere ağladı bilmiyorum 7 8 kere yatır kaldır yapmşımdr annem evde olsaydı çocuğu ne ağlatıosun die kıyameti kopartmıştı eminim ama çatlarcasına ağlamıo ztn mızırdıo kaldırayım die sadece çalışmıoken ne yaparsanız yapın kızlar işe başladıktan sonra kontrol anneden çıkıo 3 aylıkken işe başladm ondan öncede gaz peşimizi bırakmıodu ztn eğitim hakgetireHheheheheh valla bana cok yararı var ama her cocuk bir degil tabii .
Haklısın canım.bn evde olsam bana da yarıcak aslında ama çalışıyorum annem bakıo ayağında sallıo bi tek geceyle de olmuo uyku eğitimi dün akşam yatır kaldırla uyuttum ama kaç kere ağladı bilmiyorum 7 8 kere yatır kaldır yapmşımdr annem evde olsaydı çocuğu ne ağlatıosun die kıyameti kopartmıştı eminim ama çatlarcasına ağlamıo ztn mızırdıo kaldırayım die sadece çalışmıoken ne yaparsanız yapın kızlar işe başladıktan sonra kontrol anneden çıkıo 3 aylıkken işe başladm ondan öncede gaz peşimizi bırakmıodu ztn eğitim hakgetire
gece uykusu ii aslında uyuduktan sonra 1 veya 2 kez emmek için uyanıo uyurkende 12 olunca pıt die uyuyo ayağıma alsam bile sallamadan dalıo genelde ya da emerken sızıo ama sorun 12den önce uyumamasıHaklısın canım.
Ama soyle bir sey var cogu insan gece uykusunu onemsiyor. Ben ogretmenim ve şu an meslegimi yapmiyom yapan arkadaslar hep geceyi kontrol ediyor. Misal gunduz annesi ayakta uyutuyor cocuk gece yataginda kendi uyuyor.Senn bebekte bnmki gibi ayakçı o zaman Ferber yapsan agliyor ama kendine gore ayarla dur sana bir yazi atiyim. Ben kizimla bu yontemi kndimize ayarlamaya çalışıyoruz.
http://bebekveben.com/ferber-yontemine-elestiriler/
Yatirip kaldirma isini 100 kere yapanlar var ben o kadar dayanabilir miyim bilmiyorum bizde artik 4 ayligiz gece 1 olmadan uyumuyo erken geciyorum ama 2 3 saat rutin mi olur uyumuyor Allah yardimcimiz olsun (bn evde olsam bana da yarıcak aslında ama çalışıyorum annem bakıo ayağında sallıo bi tek geceyle de olmuo uyku eğitimi dün akşam yatır kaldırla uyuttum ama kaç kere ağladı bilmiyorum 7 8 kere yatır kaldır yapmşımdr annem evde olsaydı çocuğu ne ağlatıosun die kıyameti kopartmıştı eminim ama çatlarcasına ağlamıo ztn mızırdıo kaldırayım die sadece çalışmıoken ne yaparsanız yapın kızlar işe başladıktan sonra kontrol anneden çıkıo 3 aylıkken işe başladm ondan öncede gaz peşimizi bırakmıodu ztn eğitim hakgetire
Öyle bir atak mı varmış ki wuu aynen tam 18 iz Mavikelebek0134 ünde dediği gibi ya memede tut uyut yada evi gezdir :)kaçıncı haftadasınız :) bi 18 atağı var ki akıllara zarar bnm oğlan o hafta geceleri 2 saatte bi kalkıp meme istedi normalde 4 5 saat uyur
Bizimkisi hep öyle hatta 2 saat kesintisiz uyursa seviniyorumkaçıncı haftadasınız :) bi 18 atağı var ki akıllara zarar bnm oğlan o hafta geceleri 2 saatte bi kalkıp meme istedi normalde 4 5 saat uyur