- 20 Mart 2016
- 9.147
- 11.032
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #34.401
wuuu geceyle gündüzü ayıredemiomu acaba canm çok zor geve bari uyusa çok yoruolar ztnBizimkisi hep öyle hatta 2 saat kesintisiz uyursa seviniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
wuuu geceyle gündüzü ayıredemiomu acaba canm çok zor geve bari uyusa çok yoruolar ztnBizimkisi hep öyle hatta 2 saat kesintisiz uyursa seviniyorum
benimkide alnı yaa önceden genelde 1 saat uyurdu gündüz şimdi iki satte bir yarım saat uyuyor sadece ve dediğin gibi memede tutarsam kucaktan inmezse ancak 1 saat oluyor. salıncakta uyutmanın alternatifi meme reddini yendiğimizden beri memede uyuma ama öyle uyuyuncada bırakınca uyanıyor. gündüz tek uyku rutinimiz 2 sattte bir uyumak asa uyanma saatleri değiştiği için uyuma saatide değişiyor.akşam ortalama aynı saatlerde uyuyor rutinimiz var ama her halukarda sallanmak istiyor yada memede uyuyacak. artık pes ettim başka türlü uyumuyor gibi akademisyen annnenin dedeği gibi korkma belli bi saatten sonra kendi uyurr diyorum kendime bi gün salıncağa sığamayacak mesela falan off çok mu iyimserimkiM Msspinkie bizim bütün düzen bozuldu bacım. Emip hep aynı saatte uyurdu. Uyku rutinlerimiz de ne güzeldi
Gündüzleri ne olduysa yarım saatle yetinmeye başladı. Daha fazla uyumamı istiyorsan memende uyurum der gibi bakıyor. Uyanıkken de hep bi mıkırdanma. Kucakta gezmek istiyor.
Tek tesellim akşam uykuya geçiş ve sabah uyanışlarımızın istikrarlı bir şekilde aynı olması. Ben de hamilelik öncesi kiloma dönmüşüm kendimi çok güçsüz hissediyorum o yüzden tekrar rutine girecek Halim yok. Sıkıntılar dişten kaynaklı galiba. Herşeye saldırıyor ağzına alabilmek için. Çıkınca sil baştan yapıcaz
bnde uyku konusunda çok kasıyodum çalışuyorum annem ayağında sallıo 1 yaşına gelince kendi uyur hepimiz öyle büyüttük diip duruo bnde artk böyle düşünmek istiyorum eğitim işi yalan oldu bizdebenimkide alnı yaa önceden genelde 1 saat uyurdu gündüz şimdi iki satte bir yarım saat uyuyor sadece ve dediğin gibi memede tutarsam kucaktan inmezse ancak 1 saat oluyor. salıncakta uyutmanın alternatifi meme reddini yendiğimizden beri memede uyuma ama öyle uyuyuncada bırakınca uyanıyor. gündüz tek uyku rutinimiz 2 sattte bir uyumak asa uyanma saatleri değiştiği için uyuma saatide değişiyor.akşam ortalama aynı saatlerde uyuyor rutinimiz var ama her halukarda sallanmak istiyor yada memede uyuyacak. artık pes ettim başka türlü uyumuyor gibi akademisyen annnenin dedeği gibi korkma belli bi saatten sonra kendi uyurr diyorum kendime bi gün salıncağa sığamayacak mesela falan off çok mu iyimserimki
kaçıncı haftadasınız atak haftası olmasnCildircaaammmmmm hicbir sekilde uyumuyor cocugumun içine neeee kactiiiiiiii????
aynen canım benimde annem alıştırdı iyice salıncağa bağımlı oldu kızım. çalışan anne olunca dediğin gibi top senden çıkıyor ne dersen de geçen hafta eşimle ben baktık dönüşümlü onda bile fark oldu annem gelince huy değiştiriyor çok zor çalışan annelikbnde uyku konusunda çok kasıyodum çalışuyorum annem ayağında sallıo 1 yaşına gelince kendi uyur hepimiz öyle büyüttük diip duruo bnde artk böyle düşünmek istiyorum eğitim işi yalan oldu bizde
Evet canm doktorda oyle dedi hemde 26 hafta atagi kendi beklenen tarihine gorede dogdugu tarihe gorede atakta ve en ciddilerinden hatta mental atak uyumuyor hep meme ve ilgi şımarık bisiy oldu.kaçıncı haftadasınız atak haftası olmasn
hergün deniyorum ama gün içinde bizi görmediğindn heralde hep oynamak istio emerken gözü kapansa bi panikle hemen gözlerini kocaman açıp bana bakıp gülümsüo yanındayım die aslında uykuyu tamamlıo 12de uyuyp 9 buçukta fln uyanıo sabahta yinr 3 4 saat uyuyodurEvet canm doktorda oyle dedi hemde 26 hafta atagi kendi beklenen tarihine gorede dogdugu tarihe gorede atakta ve en ciddilerinden hatta mental atak uyumuyor hep meme ve ilgi şımarık bisiy oldu.
Kuzum sana cevap veremedim bak gece uykularini hafif hafif one cek misal 12 demi yatiyor 11 de basla biraz alissin sonra 10 diye devam et ...bir dene .
Valla aynı bizim oğlanı tarif ediyon 11 başlasak memede uyuyor sonra dimdik ayakta birde bakıp bakıp gülüyor sinirlenemiyondahergün deniyorum ama gün içinde bizi görmediğindn heralde hep oynamak istio emerken gözü kapansa bi panikle hemen gözlerini kocaman açıp bana bakıp gülümsüo yanındayım die aslında uykuyu tamamlıo 12de uyuyp 9 buçukta fln uyanıo sabahta yinr 3 4 saat uyuyodur
Bizimki her sabah 7 de uyanıyor.anlamadım gitti.gece 12 de de uyusa 9 da da uyusa 7.00 da gözlerini acıyo.bi de süt icin uyandığı saatler değişiyor.6 da süt icse 4 te de icse yine 7 de uyanıyor:) tek iyi tarafı aksam uyudugu saatler degisiyo.gece uyanma da cogu zaman 3.4 defa bazen 5.6 da oluyo maalesef.Kızlar sizin bozulmuş düzenlerinize özendim :)
Benim oğlum 40 ı çıktığından beri gece 12 gibi uyuyor sabah 7 ye kadar ve tam beş kez kalkıyoruz minumum
Gündüz saat on gibi ve dört gibi sadece 20 şer dakika uyuyor
Sürekli konuşuyoruz şarkı söylüyoruz yada evin içinde geziyoruz başka türlü kesinlikle mutlu olmuyor
ne yaparsan yap uyku düzenini kendin yapamıyorsun. doktorda bana aynısını söyledi.1 yaşından önce uyku düzenini oluşturamazsın dedi. benim kızım 1 aydır kendi kendine bir düzen oluşturdu maşallah. gece uykusuna 9-10 gibi geçiyor. 12 de mama için uyanıyor mamasını yedikten sonra uzandığı yerde kendiliğinden uyuyup sabah 5-5 buçuk gibi mama için çırpınmaya başlıyor. karnını doyuruyorum 10-11 re kadar uyuyor. sonrası ayakta uyusada kısa süreli ara ara uykuları oluyor. mama sonrası şekerleme diyeyim :)bizim rutin yelek çıkartma ve emzik se nasl uuguluosun bnm oğlanda uykusuzgillerden gündüz uyku süresi değişio yarım saatte oluo 2 saatte sabah 8 9 gibi uyanıo 10 11 gibi uyuyo sonra 1de uyuyo sonra 3 4 gibi sonra babayla anne işten gelio 6da güç bela yarım saat uyuyo sonra aman sabahlar olmasn 12den önce uyumuo ne yapsam 12 olunca 5dkda uyuyo gece uyanmamız yok şükür 1 kere emmeye kalkıo oda emip uykuya devam edio
kokmaz mı hemde nasıl kokuyor :)Kızlar bebişlerinizin büyük tuvaletı kokuyormu
ben yaptırdım. 2. doz birincinin devamı diye biliyorum. yaptırmazsan birincinin bir anlamı kalmıyorKızlar rota aşısının ikinci dozunu yaptırdınız mi. Yapilmazsa ne olur bilgisi olan var mı. Yani ilk doz ise yaramaz mi
Benim doktorumda 3 aydan sonra basla yoksa cok zorlanirsin diyor. Ayrica tum uyku egitmenleride oyle diyor.ne yaparsan yap uyku düzenini kendin yapamıyorsun. doktorda bana aynısını söyledi.1 yaşından önce uyku düzenini oluşturamazsın dedi. benim kızım 1 aydır kendi kendine bir düzen oluşturdu maşallah. gece uykusuna 9-10 gibi geçiyor. 12 de mama için uyanıyor mamasını yedikten sonra uzandığı yerde kendiliğinden uyuyup sabah 5-5 buçuk gibi mama için çırpınmaya başlıyor. karnını doyuruyorum 10-11 re kadar uyuyor. sonrası ayakta uyusada kısa süreli ara ara uykuları oluyor. mama sonrası şekerleme diyeyim :)