- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #3.401
O bende de oluyordu özelllikle 7. haftada. Ayaktayken de yataktayken de. Ama böyle aniden saplanıp yavaştan yok olur gibi. 10 sn falan sürerdi. Eylül anne adaylarının da hepsi yaşamış. Normal bişey demekkiKızlar slm bugun 8 haftanın ilk günündeyim fakat sol tarafımda ara ara bir bıçak saplanması şeklinde ağrım oluyor normal mi ki yaşayan var mı sürekli bi ağrı değil ama 15-20 dk arası bıçak saplanması gibi kısa süreli cvp yazarsa yaşan varsa çok mutlu olurum tedirgin oldum
teşekkür ederim canım. evet onunla alakalı olabilir. sağlıklı ömürlü olur insallahÂmin. Hepimiz inşaAllah
Ben Doktora 9+1 im dedim ama 10 haftalık dedi. Haftasıyla da uyumlu dedi. Devlete gittiğimde de 7+3tüm doktor 8 haftalık demişti. Ben de sormadım hiç.
Araştırdığıma göre 1hafta geri veya ileride olabiliyormuş. Çok takılmamak lazımmış. Benim adet döngüm 24 gündü. Belki onunla alakalıdır
Canım kalp atışı için ne zaman çağırdı peki ? Seninle günlerimiz aynı gözüyor? Sat kaç? Benim 19 ocak. 10 mart a randevu aldım ama duyamayacak mıyım acabaKizlar nasilsiniz? Iyisinizdir insallah giremedim pek. Bu arada bugun hastaneye gittim cok sukur hersey yolunda bebekim cok küçük oldugundan kalbini dinleyemedik cuma tekrar gidecez. Dr bana vinalac immunitum verdi kullanan var mi? Her zaman ilac kullanimina karsiyimdir kullanip kullanmamada tereddut yasiyorum suan
Ölçtüm canm 38 üzerine çıkmadi hc migdemin bulantisindan çıkmıştr o kadr iyiym bugn çok şükür canm.Ateş icin 38 ustu tehlikeli diyorlar umarim iyisindir
Ya kızlar beniö hiç ağzımın tadı yok ne yesem sanki boşa keyif alamıyorum hep bi hazımsızlık karnım şiş tuhaf bir durumdayım ne zaman normale döner bu durum
Bende iki gundur fena bir bas agrisi hamilelikten mi acaba diyordum ki telefonuma bir uggulama indirdim orda yaziyor bu haftada bas agrisi ve sinirlilik olabilir annelerde diye.Kızlar ya baş ağrısı başlayan var mı? 2 gündür inanılmaz başım ağrıyor
Aynen hamilelikten once neye tahammül ediyorsam şimdi edemiyorumHuysuzluk dokunsan ağlama modu bende de var. Bir de tahammülsüzlük. Herşey bana batıyor sanki.
Az önce iğne vurulmaya gittim eşimin işi var diye kayınbabam götürdü. Off bi de yanlış yol ve ne kadar çukur varsa girdi mi! Allahım zor tuttum kendimi. Eşim olsa ne güzel bağırıp rahatlamıştım :))
Senin ultrason ile imzan uyuşmuyor bebek önden gidiyor sanırımBu da ultrason görüntümüz. Sol alttaki karartı kistneyseki çok büyük değil diyorlar
Benimde ağrıyor midem bulanıyor canım hiçbirşey yemek istemiyor oturduğum yerden kalkasım yok dışarı çıkıp gezesim yok sürekli yatsam çok mutlu olacağımKızlar ya baş ağrısı başlayan var mı? 2 gündür inanılmaz başım ağrıyor
Niye sakın yapma dediler anlamadım yavaş yavaş kendini zorlamadan ve yormadan yapabilirsin bir sorun olmazKızlar bu ev süpürme isini ne yapıyorsunuz? Arkadaşlarım sakın yapma diyor , gecen eşim supurdu ama hic icime sinmiyorbir de yeni evliyim malum halilar yeni ve ev hemen toz oluyor ne yapsam
Düşük olur diyorlar....Niye sakın yapma dediler anlamadım yavaş yavaş kendini zorlamadan ve yormadan yapabilirsin bir sorun olmaz
Kızlar bu ev süpürme isini ne yapıyorsunuz? Arkadaşlarım sakın yapma diyor , gecen eşim supurdu ama hic icime sinmiyorbir de yeni evliyim malum halilar yeni ve ev hemen toz oluyor ne yapsam
Merhaba canım, bende 8+3 haftalik hamileyim. Bu hafta sonu benimde kasık ağrılarım başladı ama çok fazla değil. Doktorumla konustuk bu haftalarda normaldir dedi ama banada herkes 3ay geçene kadar dikkat et ev süpürme falan diyorlar. Sen bol bol dinlen iyi düşünDüşük olur diyorlar....
Simdide kaynanam kasik agrilarinin dusuk riski olduğunu söyledi bi sinir oldum ki
Dinleme sen onlarıDüşük olur diyorlar....
Simdide kaynanam kasik agrilarinin dusuk riski olduğunu söyledi bi sinir oldum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?