• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kızlar ya baş ağrısı başlayan var mı? 2 gündür inanılmaz başım ağrıyor :ruh:
Bende de baş ağrısı cok oluyor 2 3 gunde bir şiddetli tutuyor ilac alamıyorum gozlerimi başımı sikica baglayip karanlik sessizde uyuyorum uykuya dalmak agridan zor oluyor uyaninca kuş gibi hafifliyorum sanki:) başka türlü gecmiyo :( ama araştırdım bazi anne adaylarinda bas agrisi olabilirmiş. Hatta sık bas agriniz varsa erkek bebek belirtisi demis kocanenelerimiz ve tecrübe edenler:))

Annişler ya lütfen bana Ankarada bi hastane doktor önerin öncelik devlet ama guvenilir biyer bulamazsam özel de olur. 8+4 teyim 3 ay dolunca bazi hastane doktorlar almiyomus ben hâlâ bulamadim.benim doktorum devlette cok gecistiriyo gibi geldi. Varmi ankarada hamis olann

O bende de oluyordu özelllikle 7. haftada. Ayaktayken de yataktayken de. Ama böyle aniden saplanıp yavaştan yok olur gibi. 10 sn falan sürerdi. Eylül anne adaylarının da hepsi yaşamış. Normal bişey demekki
Çok teşekkür ederim canım akşam üstüne doğru geçti çok şükür rahim büyüdüğü İçin de olabliyorumuş internet araştırdım Allah sağlık versin onlara inşallah bize de

Selam canim

Bahsi gecen down testleri sana bebeginin down lu olup olmadigini degil down lu olma ihtimalinin yuzde kac oldugunu soyluyor. Dolayisiyla sadece yuzde ihtimaline gore gebeliginin tamamini zehir etmenin hic bir mantigi kalmiyor...

5. Ayda yapilan detayli ultrasonu tabiki yaptirmayi dusunuyorum cunku bebegin organlari ile ilgili bilgi veriyor ve bazi durumlarda sayet duzeltilebilecek bir sorun ise onlem alinabiliyor tedavi uygulanabiliyor. Ama zeka testleri, aminosentezler filan bana hic mantikli gelmiyor. Kaldiki kuzenimin 9 ay boyunca tum testleri sahane cikan bebegi dogumda down lu olarak dunyaya geldi, bunun hicbir garantisi yok.

Rabbim ne eylerse guzel eyler, neyi uygun gorurse onu verir boynumuz kildan ince seve seve kabulumuz... ben cinsiyetini bile ogrenmek istiyor muyum emin degilim:)
Ne yazıkkı 4 tip down sendromu var tarama testlerinde 3 tipi tespit edilebiliniyor. Kuzeninizin basına bu gelmis

Annişler ya lütfen bana Ankarada bi hastane doktor önerin öncelik devlet ama guvenilir biyer bulamazsam özel de olur. 8+4 teyim 3 ay dolunca bazi hastane doktorlar almiyomus ben hâlâ bulamadim.benim doktorum devlette cok gecistiriyo gibi geldi. Varmi ankarada hamis olann
Merhaba cnm bazi ozel hastaneler dogum paketi yapiyot benim gittigim.hastanede de vardi doktorum Doc. Dr. Korhan Kahraman. Sakin sempatik bir doktor.

Tamamlayı saglik sigortasi+dogum paketi diye satiliyor. Yasadiginiz sehor onemli, her ilde yok
Hersey dahil degil ama cogu dahil. Hamile kalmadan 1 3 12 ay once diye var. Hamilelik sonrasi diye var. İnternetten arastirabilirsiniz

Benimde ağrıyor midem bulanıyor canım hiçbirşey yemek istemiyor oturduğum yerden kalkasım yok dışarı çıkıp gezesim yok sürekli yatsam çok mutlu olacağım :halay:

Aaah ah bir de bana sor tatlım ya. Çalışıyorum ben bir de. Yakında bilgisayarın klavyesini yastık yapcam sanırım:uykucu:

Bende de baş ağrısı cok oluyor 2 3 gunde bir şiddetli tutuyor ilac alamıyorum gozlerimi başımı sikica baglayip karanlik sessizde uyuyorum uykuya dalmak agridan zor oluyor uyaninca kuş gibi hafifliyorum sanki:) başka türlü gecmiyo :KK43: ama araştırdım bazi anne adaylarinda bas agrisi olabilirmiş. Hatta sık bas agriniz varsa erkek bebek belirtisi demis kocanenelerimiz ve tecrübe edenler:))

Deme kıııızzzz:olamaz: Allahım sağlık sıhhat versin, sağlıkla gelsin tabi ki ama benim gönlümde kız var yaaaaa:KK49:

G Gzm1111 Canm sen hangi hastaneye gitmiştin peki. Bizimle beraber yeni anne adaylarindan cok doğum yapmislarin tavsiyelerini dikkate almak lazim. Bu konu başligi var burasa ama eski tarihlerde yorumlar:KK43: onerilem bi kac doktoru denicem birine devam edicem artik inşallah. Ama o doğum paketlerini arastirayim ben bakalim bi kac hastane ile gorustum ama fiyatlar cok yuksek geldi bana 7 8 9 binler. Bide netten bakayım

Deme kıııızzzz:olamaz: Allahım sağlık sıhhat versin, sağlıkla gelsin tabi ki ama benim gönlümde kız var yaaaaa:KK49:
Hayirli ve sağlıklı evlat olsun yeter. Allah kızdanda erkekdende eksik birakmasin. Benim gönlümün en derinlerinde kiz ama hislerimde erkek var hayirlisi bakalim ne olcak :) Inşallah onlarida paylasiriz burada

bu dönemde hangi testler yapılıyor?ben de 7 haftalık hamileyim.ilk bebeğim daha cok bilincsizim bu konuda.doktor bazı testlerden söz etti ama özelde olduğu için çok yaptırmak istemedim.sizler yaptırdınız mı hangi haftalarda yapılıyor.bilen birileri varsa beni de bilgilendirebilir mi acaba? :((

bu dönemde hangi testler yapılıyor?ben de 7 haftalık hamileyim.ilk bebeğim daha cok bilincsizim bu konuda.doktor bazı testlerden söz etti ama özelde olduğu için çok yaptırmak istemedim.sizler yaptırdınız mı hangi haftalarda yapılıyor.bilen birileri varsa beni de bilgilendirebilir mi acaba? :KK43:(
Ben 8+3 te gittim kan tahlili ve idrar tahlili yapıldı ,bi sonraki de ikili tarama testi olur herhalde 11 ile 13. Hafta arasında yapılıyor, senin de bunlar yapılır herhalde

bu dönemde hangi testler yapılıyor?ben de 7 haftalık hamileyim.ilk bebeğim daha cok bilincsizim bu konuda.doktor bazı testlerden söz etti ama özelde olduğu için çok yaptırmak istemedim.sizler yaptırdınız mı hangi haftalarda yapılıyor.bilen birileri varsa beni de bilgilendirebilir mi acaba? :KK43:(
Bağlı olduğun sağlık ocağına sabah 10dan önce gidip ayrıntılı kan ve idrar tahlili yaptırmak istiyorum de, yeter. Hangi ildesin bilmiyorum ama randevu alman gerekebilir. Ertesi gün İnternetten sonuçlarını alabilirsin. Özeldeki doktoruna giderken götür ona göre vitamin vs. yazar. Tahliller önemli ihmal etmemelisin. Bebeğin hayırlı sağlıklı olsun inşaAllah :)

Canım kalp atışı için ne zaman çağırdı peki ? Seninle günlerimiz aynı gözüyor? Sat kaç? Benim 19 ocak. 10 mart a randevu aldım ama duyamayacak mıyım acaba :KK43:
Benim sat 20 ocak bebek hafta ile uyumlu imis yani gec dollenme olmamis cuma gunu cagirdi beni canim Allah izin verirse o zaman duyariz. Sende icini ferah tut ben normalde cuma gunu gitmeyi dusunuyordum ama dayanamadim olumsuz yazilari okuyunca simdi iki is oldu anlayacagin cok kafani kurcalayacak seylere takilma iyi halde ol hersey iyi olsun insallah

Ya kızlar beniö hiç ağzımın tadı yok ne yesem sanki boşa keyif alamıyorum hep bi hazımsızlık karnım şiş tuhaf bir durumdayım ne zaman normale döner bu durum :KK43:
Senle belirtilerimiz dahi ayni hicbi yemek zevk vermiyo bulanarak yiyorum sonra midem yaniyo ama ama bunlarin hepsi cok normal kolay degil bebek sahibi olmak onun icin bunada sukur :)

G Gzm1111 Canm sen hangi hastaneye gitmiştin peki. Bizimle beraber yeni anne adaylarindan cok doğum yapmislarin tavsiyelerini dikkate almak lazim. Bu konu başligi var burasa ama eski tarihlerde yorumlar:KK43: onerilem bi kac doktoru denicem birine devam edicem artik inşallah. Ama o doğum paketlerini arastirayim ben bakalim bi kac hastane ile gorustum ama fiyatlar cok yuksek geldi bana 7 8 9 binler. Bide netten bakayım
Iste hamile degilken baslatmak lazım su an benim gebeligim sona erdi ama baslattigimda tamamlayici saglik sigortami hamile degildim. Ben koru hastanesi icin en basindan sonuna 5500tl olan doktorlar duydum ama benim su an gittigim doktorun fiyatini bilmiyorum. Ismi korhan kahraman telefonla muhasebedeb fiyat bilgisi alabilirsiniz bence

Hayır kaç tane doktora sordum lutfen gunluk yemeniz gerekenleri yiyin, 1yumurta peynir sut yogurt bolca yesillik ve yas kuru yemis. Bebegin zeka gelisimi uzerinde etkisi oldugunu soyledi
Anliyorum bunlari biliyorum ben oruc diyince nasil dusunuyorsun 3 ay boyunca hic bisey yememek mi mideyi dinlendiriyo oruc malum tek mide de degil kusmak cok mu iyi oluyor sanki insanin midesi cikarcasina benim kastettigim buydu. Cokta savunmak istemiyorum bu mevzuyu cunku bulanmiyorum ve oruc tutmuyorum yapsam deneyimi mi paylasirdim sadece bu da bi secenek kesinlikle beni yanlis anlamayin diretiyormusum gibi :)

Iste hamile degilken baslatmak lazım su an benim gebeligim sona erdi ama baslattigimda tamamlayici saglik sigortami hamile degildim. Ben koru hastanesi icin en basindan sonuna 5500tl olan doktorlar duydum ama benim su an gittigim doktorun fiyatini bilmiyorum. Ismi korhan kahraman telefonla muhasebedeb fiyat bilgisi alabilirsiniz bence
Bu arada cok gecmis olsun durumunu gormemistim cok uzuldum Rabbim tez zamanda yeniden doldursun o gobusu hayirlisi ile :dua:

Anliyorum bunlari biliyorum ben oruc diyince nasil dusunuyorsun 3 ay boyunca hic bisey yememek mi mideyi dinlendiriyo oruc malum tek mide de degil kusmak cok mu iyi oluyor sanki insanin midesi cikarcasina benim kastettigim buydu. Cokta savunmak istemiyorum bu mevzuyu cunku bulanmiyorum ve oruc tutmuyorum yapsam deneyimi mi paylasirdim sadece bu da bi secenek kesinlikle beni yanlis anlamayin diretiyormusum gibi :)
Benim aklima ilk gelen sey susuz kalacagin ac degil soyleyimde

Back