• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Iste hamile degilken baslatmak lazım su an benim gebeligim sona erdi ama baslattigimda tamamlayici saglik sigortami hamile degildim. Ben koru hastanesi icin en basindan sonuna 5500tl olan doktorlar duydum ama benim su an gittigim doktorun fiyatini bilmiyorum. Ismi korhan kahraman telefonla muhasebedeb fiyat bilgisi alabilirsiniz bence
Yaa canım farketmedim kaybettigini yazmissin. Cok üzüldüm inşallah en yakin zamanda saglikli bi bebek nasio olur tekrar. Brn öğrendigimden beri hissettigim en baskin sey korku ya giderse ya giderse. O yuzden yasamasamda anlayabiliyorum. Cok gecmis olsun

Yaa canım farketmedim kaybettigini yazmissin. Cok üzüldüm inşallah en yakin zamanda saglikli bi bebek nasio olur tekrar. Brn öğrendigimden beri hissettigim en baskin sey korku ya giderse ya giderse. O yuzden yasamasamda anlayabiliyorum. Cok gecmis olsun
Aynen benim de en büyük korkum o. 2 arkadaşımın başına geldi. 8 haftalıkken kalbi durdu. Bir tanesi patolojiye gönderdi. Meğersem taylor sendromu diye bir rahatsızlıgı varmış bebeğin. Allah sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin hepimize.

Su an 9. haftadayim ama 6. haftada kalmis. Ilk bebegim cok zor.
Akliniza boyle kotu seyler getirmeyin allahin izniyle sizin basiniza gelmeyecek bu.
Gelirsede vardir bir hayir deriz insallah bir daha olmaz deriz ne yapalim

günaydın herkese
Gzm1111 çok geçmiş olsun.Bende yeni farkettim mesajını.

İki gündür gene bu karın ağrıları beni mahvetmiş durumda anlamadım hala geçmedi.Bir iki gün iyi oluyorum sonra sil baştan gene başlıyor.
Hala benim gibi karnı ağrıyan varmı?

Su an 9. haftadayim ama 6. haftada kalmis. Ilk bebegim cok zor.
Akliniza boyle kotu seyler getirmeyin allahin izniyle sizin basiniza gelmeyecek bu.
Gelirsede vardir bir hayir deriz insallah bir daha olmaz deriz ne yapalim
Aynen canım. Her şeyde vardır bir hayır. Allah en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin sana da.

günaydın herkese
Gzm1111 çok geçmiş olsun.Bende yeni farkettim mesajını.

İki gündür gene bu karın ağrıları beni mahvetmiş durumda anlamadım hala geçmedi.Bir iki gün iyi oluyorum sonra sil baştan gene başlıyor.
Hala benim gibi karnı ağrıyan varmı?
Gece kalkıp bişey yemediysem sabah kalktığımda bende de oluyor. kahvaltıyı yapınca geçiyor. Sanırım benimkisi açlıktan ama. Doktoruna sordun mu?

Aynen benim de en büyük korkum o. 2 arkadaşımın başına geldi. 8 haftalıkken kalbi durdu. Bir tanesi patolojiye gönderdi. Meğersem taylor sendromu diye bir rahatsızlıgı varmış bebeğin. Allah sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin hepimize.
Ay amiiin inşallah. Cevremde o kadar cokki ilk bebegi düşük olan doktorlar artık normal diyomuş. O yuzden 3bucuk haftalikken ogrendim ilk kaybetme korkusu yasadim 8+5 olduk bugün inşallah 3 ay dolarsa rahatlicam. Verende alanda Allah ama bu aciyi kimseye yaşatmasim yasayanlara da en kisa zamanda tekrar nasip edip unuttursun.

Ay amiiim inşallah. Cevremde o kadar cokki ilk bebegi düşük olan doktorlar artık normal diyomuş. O yuzden 3bucuk haftalikken ogrendim ilk kaybetme korkusu yasadim 8+5 olduk bugün inşallah 3 ay dolarsa rahatlicam. Verende alanda Allah ama bu aciyi kimseye yaşatmasim yasayanlara da en kisa zamanda tekrar nasip edip unuttursun.
4 haftalıkken öğrendim. Keseyi görünceye kadar dış gebelik endişesi yaşadım. Kese göründü, boş gebelik endişesi yaşadım. Kalp atışını duyduk. Şimdi de düşük veya kalbinin durabileceği endişesi yaşıyorum. Sanırım doğum yapincaya kadar endişeler bitmeyecek.

4 haftalıkken öğrendim. Keseyi görünceye kadar dış gebelik endişesi yaşadım. Kese göründü, boş gebelik endişesi yaşadım. Kalp atışını duyduk. Şimdi de düşük veya kalbinin durabileceği endişesi yaşıyorum. Sanırım doğum yapincaya kadar endişeler bitmeyecek.
Biz dua edip sağlıklı beslenip Kalbimizi ferah tutalim. Cunku beynimiz düşünceyi komut olarak alirmis bu endiseler bebeğimize zarar verebilir Allah korusun guzel dusunup tadını cikaralim artik. Ben bebegide keseyide görünce biraz rahatladim artik kötü düşünmüyorum. Allah öyle bisey gosterirsede tevekkül ederiz. Ama guzel dusun annesi o icinde etkilemesin endiselerinden :anneadayı: insallah aylar sonra bebegimin gazi var nasil cikarcaz diye konusuruz :)

Kizlar bi gruba korku saldim galiba, ozur dilerim.
Siz akliniza getirmeyin olmayacak buyuk ihtimalle size sakin olun. Birseyi cok dusunmek onu cagiriyor, yapmayin...
Çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelik nasip etsin. İlk hamileligimde ben de düşük yaptım. Gelişim geriliği demişlerdi haftasiyla uyumlu değildi yani. Ne kadar küçük de olsa insan üzülüyor. Ama rabbimin bir bildiği vardır. Daha büyük mutluluklar yasayacaksinizdir inşallah...

Slm.Ben 7 hafta 4günlük hamileyim.4 haftalıkjen lekelenmelerim başladı bildiğiniz meşhur şu progestanları kullandım dinlendim geçti.Pazartesi işe başlayabilirsin dedi dr.um ama o günden beri lekelenmem tekrar başladı.şimdi yine dinleniyor ve dua ediyorumİnşallah bebeğime birşey olmaz.Benim gibi lekelenmesi olan arkadaşlar varmı?

Back