• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kızlar slm bugun 8 haftanın ilk günündeyim fakat sol tarafımda ara ara bir bıçak saplanması şeklinde ağrım oluyor normal mi ki yaşayan var mı sürekli bi ağrı değil ama 15-20 dk arası bıçak saplanması gibi kısa süreli cvp yazarsa yaşan varsa çok mutlu olurum tedirgin oldum
O bende de oluyordu özelllikle 7. haftada. Ayaktayken de yataktayken de. Ama böyle aniden saplanıp yavaştan yok olur gibi. 10 sn falan sürerdi. Eylül anne adaylarının da hepsi yaşamış. Normal bişey demekki

Âmin. Hepimiz inşaAllah
Ben Doktora 9+1 im dedim ama 10 haftalık dedi. Haftasıyla da uyumlu dedi. Devlete gittiğimde de 7+3tüm doktor 8 haftalık demişti. Ben de sormadım hiç.
Araştırdığıma göre 1hafta geri veya ileride olabiliyormuş. Çok takılmamak lazımmış. Benim adet döngüm 24 gündü. Belki onunla alakalıdır
teşekkür ederim canım. evet onunla alakalı olabilir. sağlıklı ömürlü olur insallah

Kizlar nasilsiniz? Iyisinizdir insallah giremedim pek. Bu arada bugun hastaneye gittim cok sukur hersey yolunda bebekim cok küçük oldugundan kalbini dinleyemedik cuma tekrar gidecez. Dr bana vinalac immunitum verdi kullanan var mi? Her zaman ilac kullanimina karsiyimdir kullanip kullanmamada tereddut yasiyorum suan :KK43:
Canım kalp atışı için ne zaman çağırdı peki ? Seninle günlerimiz aynı gözüyor? Sat kaç? Benim 19 ocak. 10 mart a randevu aldım ama duyamayacak mıyım acaba :(

Ya kızlar beniö hiç ağzımın tadı yok ne yesem sanki boşa keyif alamıyorum hep bi hazımsızlık karnım şiş tuhaf bir durumdayım ne zaman normale döner bu durum :(

Ya kızlar beniö hiç ağzımın tadı yok ne yesem sanki boşa keyif alamıyorum hep bi hazımsızlık karnım şiş tuhaf bir durumdayım ne zaman normale döner bu durum :KK43:

valla canım ilk 3 ay oluyormuş bu şikayetler 3 ay çekicez artık bende de aynı kabızlık bir taraftan mide ulantısı bir taraftan halsizlik uyku hali bir taraftan valla eve kendimi zor atıyorum ayakta durcak halim olmuyor resmen:KK64::KK64::KK64:

Hafta hafta belirtilerim değişiyor vallahi. Dünden beri mide bulantım daha iyi. Sadece kokuya karşı hassasım. Bazı kokular midemi bulandırıyor. O geçti baş ağrısı başladı. İlaç da içemiyorum. Doktorum aslında parol içebilirsin demişti ama ben yine de içmiyorum. Halsizlik ve sinirlilik hat safhada zaten. Deli oliciiiiiiiimmmm:skandal:

Huysuzluk dokunsan ağlama modu bende de var. Bir de tahammülsüzlük. Herşey bana batıyor sanki.
Az önce iğne vurulmaya gittim eşimin işi var diye kayınbabam götürdü. Off bi de yanlış yol ve ne kadar çukur varsa girdi mi! Allahım zor tuttum kendimi. Eşim olsa ne güzel bağırıp rahatlamıştım :))
Aynen hamilelikten once neye tahammül ediyorsam şimdi edemiyorum :( allah bize ve eslerimize yardım etsin :)

Kızlar bu ev süpürme isini ne yapıyorsunuz? Arkadaşlarım sakın yapma diyor , gecen eşim supurdu ama hic icime sinmiyor :( bir de yeni evliyim malum halilar yeni ve ev hemen toz oluyor ne yapsam :(

Kızlar bu ev süpürme isini ne yapıyorsunuz? Arkadaşlarım sakın yapma diyor , gecen eşim supurdu ama hic icime sinmiyor :KK43: bir de yeni evliyim malum halilar yeni ve ev hemen toz oluyor ne yapsam :KK43:
Niye sakın yapma dediler anlamadım yavaş yavaş kendini zorlamadan ve yormadan yapabilirsin bir sorun olmaz

Kızlar bu ev süpürme isini ne yapıyorsunuz? Arkadaşlarım sakın yapma diyor , gecen eşim supurdu ama hic icime sinmiyor :KK43: bir de yeni evliyim malum halilar yeni ve ev hemen toz oluyor ne yapsam :KK43:

Ben süpürüyorum canım. Bir şey olmaz. İlerleyince zaten yapılmıyor bir de çok sakınınca çok hareket etmeyip çok şişiyor insan ben ilk hamileliğimde çok sakındım yüz üstü bile yatamazdım çok halsizdim ama bu kez daha aktif hareketli olmaya çalışıyorum daha iyi geçiyor

Düşük olur diyorlar....
Simdide kaynanam kasik agrilarinin dusuk riski olduğunu söyledi bi sinir oldum ki:KK43:
Merhaba canım, bende 8+3 haftalik hamileyim. Bu hafta sonu benimde kasık ağrılarım başladı ama çok fazla değil. Doktorumla konustuk bu haftalarda normaldir dedi ama banada herkes 3ay geçene kadar dikkat et ev süpürme falan diyorlar. Sen bol bol dinlen iyi düşün

Düşük olur diyorlar....
Simdide kaynanam kasik agrilarinin dusuk riski olduğunu söyledi bi sinir oldum ki:KK43:
Dinleme sen onları
He he de geç
Kafana takma hiç
Ben bütün gün ayaktayım
İşlerimide yapıyorum yavaş yavaş
Çok çok ağrım olursa eşim yapıyor herşeyi
Onun dışında normal rutin devam

Allah razı olsun kızlar :( Icimi ferahlattiniz, ama gec kaldiniz persembeye randevu aldım :) bir daha ki haftaydi ama olsun bi gidiyim :)

Back