• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Sivbay Sivbay bende geçen hafta griptim. Kemikli soğanlı haşlama yapıp içine bol limon sık ve iç. 1kutu ilaçtan çok daha etkili. Bol su iç. Bir de ben limon dilimleyip yedim hergün.
Hapşırırken kendini tutma, ağzını kapama. Peçeteyi ağzına getirip ağzın açık hapşır. Kasıklara baskı oluyor yoksa. Öksürmemek için de boğazıma gıcık geldikçe bir yudum su içtim.
3gün olmadan geçti şimdi sadece gıcık var. O da bende kronik faranjitten kaynaklı.
Ha bir de sıkı giyin ve odanın bir penceresini açık tut. Ateşini de sık sık ölç.
38 ve üstü tehlikeli. Ateşin olursa hemen doktora git.
Rabbim şifa versin

Mavikelebek0134 Mavikelebek0134 canim ben eti bile seçerek ve bebeğim için zorla yiyorum kemikli hayatta icemem ama diger soylediklerini dikkate alcam bende hapsirirken sıkı sıkı kapatiyodum teşekkür ederim. Limonu suyla iciyodum biraz da yiyeyim ozaman. F feyzayldz bitki caylari bazıları zararliymis evet bende bilmediğim için hic birini içmiyorum yoksa ben bitki karisimlarimla baslamadan bitirirdim gribi

Günaydın kızlar. Ben de Ekim anne adayıyım. Hic bulantım yok. Sizce bu normal mi?

aman ne güzel canım işte daha ne istiyorsun :KK70::KK70: biz geberiyoz burda mide bulantısından :kusmuk:ilk başlarda benimde yoktu gayet iyiydim geçen haftadan beri ölüyorum resmen birde kusamıyorum da :KK43::KK43: Allah yardımcımız olsun valla kaç haftalık hamilesin:KK51::KK51:

aman ne güzel canım işte daha ne istiyorsun :KK70::KK70: biz geberiyoz burda mide bulantısından :kusmuk:ilk başlarda benimde yoktu gayet iyiydim geçen haftadan beri ölüyorum resmen birde kusamıyorum da :KK43::KK43: Allah yardımcımız olsun valla kaç haftalık hamilesin:KK51::KK51:
Ne bileyim canım Sağlıklı bir gebeliğin işareti diyorlar bulantı varsa. Tabiki ben de istemem ama bebişlerimiz içerde iyidir umarım. 7+1 haftalık canım benim. 4 gün sonra doktor randevum var. Sabırsızlıkla bekliyorum. Size Allah kolaylık versin. Umarım azalır bulantınız.

Ne bileyim canım Sağlıklı bir gebeliğin işareti diyorlar bulantı varsa. Tabiki ben de istemem ama bebişlerimiz içerde iyidir umarım. 7+1 haftalık canım benim. 4 gün sonra doktor randevum var. Sabırsızlıkla bekliyorum. Size Allah kolaylık versin. Umarım azalır bulantınız.

yok canım bazı kişiler çok rahat geçiriyor hamilelik dönemini o yüzden içini ferah tut bişey yoktur inşallah :KK15::KK15: benimde 4 gün sonra doctor randevum kalp atışlarını duycaz inşallah çok heyecanlıyım geçmiyor haftalar günler bir türlü :KK17::KK17:Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah :KK68::KK68:

yok canım bazı kişiler çok rahat geçiriyor hamilelik dönemini o yüzden içini ferah tut bişey yoktur inşallah :KK15::KK15: benimde 4 gün sonra doctor randevum kalp atışlarını duycaz inşallah çok heyecanlıyım geçmiyor haftalar günler bir türlü :KK17::KK17:Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah :KK68::KK68:
Amin inşallah. Aramızda 1 gün var. Ben 6+2'de duymuştum kalp atışını. Bu 2. Dinleyişimiz olacak inşallah. Doktor randevularından mutlu ayrılmak dileğiyle.. Güzel bekleyişler

Kızlar günaydın ben bişey merak ediyorum bu tarama testlerini yaptırmak istemeyenler neden böyle düşünüyorsunuz ki acaba kimse bebeğinden vaz geçmek istemiyor ama ya anne karnında tedavisi olabilecek bi sıkıntısı çıkarsa siz bunu bilmiceksin belki de düzelme ihtimali varken başka şeylere sebep olucak lütfen bu şekilde düşünmeyin bana kalırsa yapılması gereken her şeyi yaptırın yani down lu bi bebek te olabilir Allah korusun ama bunu bilerek ona göre hazırlık yapmak daha önemli daha sonradan hayal kırıklığına uğramamak için.
Hakkınızı helal edin bu benim içimden geçen kendi düşüncem ve inşallah rabbim hepimize yardım etsin ve evlatlarımızı azasız noksansız sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım

Günaydın kızlar. Ben de Ekim anne adayıyım. Hic bulantım yok. Sizce bu normal mi?
Gayet normal canım :) Çok şükür ki bendede yok..Benim annemde kizkardeslerimde ve benim ilk hamileligimdede hic olmadi maşallah sapasaglam evlatlarımız var.Tamamen bünye meselesi..Olması da olmamasi da normal endişelenme :)

Mavikelebek0134 Mavikelebek0134 canim ben eti bile seçerek ve bebeğim için zorla yiyorum kemikli hayatta icemem ama diger soylediklerini dikkate alcam bende hapsirirken sıkı sıkı kapatiyodum teşekkür ederim. Limonu suyla iciyodum biraz da yiyeyim ozaman. F feyzayldz bitki caylari bazıları zararliymis evet bende bilmediğim için hic birini içmiyorum yoksa ben bitki karisimlarimla baslamadan bitirirdim gribi
Eti gebelikte bende yiyemez oldum. Hiç yiyemiyorum. Ama haşlama o kadar ağır gelmedi en azından suyunu içsen bile fayda. İnternette tavuk çorbası da önermişler ama organiğini bulmak zor. Limonun üzerine tuz döküp yemek daha kolay oluyor dene.

Kızlar günaydın ben bişey merak ediyorum bu tarama testlerini yaptırmak istemeyenler neden böyle düşünüyorsunuz ki acaba kimse bebeğinden vaz geçmek istemiyor ama ya anne karnında tedavisi olabilecek bi sıkıntısı çıkarsa siz bunu bilmiceksin belki de düzelme ihtimali varken başka şeylere sebep olucak lütfen bu şekilde düşünmeyin bana kalırsa yapılması gereken her şeyi yaptırın yani down lu bi bebek te olabilir Allah korusun ama bunu bilerek ona göre hazırlık yapmak daha önemli daha sonradan hayal kırıklığına uğramamak için.
Hakkınızı helal edin bu benim içimden geçen kendi düşüncem ve inşallah rabbim hepimize yardım etsin ve evlatlarımızı azasız noksansız sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım

Ben şunları biliyorum;
Anne karnında hicbir tedavi yapılamıyor
Sonuclarda hata payı cok yüksek aldırmasak bile hamilelik boyunca çilesini cekicez...
Birde 35 üstü kadinlarda daha önemliymiş

Tabi bunlar benim kanaatim ;)

Dünden beri çamur gibi akıntım oluyordu randevu tarihini bekleyemedim en yakın hastaneye gittik. Giderken stresten olsa gerek karnım da ağrıdı. Bir de yetmezmiş gibi otomatik asansör kapısı çarptı koluma. Sinir küpü oldum ağlama tuttu.
Neyseki Herşey yolundaymış çok şükür. 2haftadır hiçbir belirti kalmadı bende diye kafamda senaryolar da yazdım kendimi alıştırmak için. Doktor bebek iyi deyince inanamadım. Kolu bacağı herşeyini gösterdi. Kist de bebekten uzakta 32mm. Proluton 500mg haftada 1tane, progestan 200*3 verdi. Doktordan çıkınca karın ağrım geçti :)
Şu akıntılarda geçsin nolur Ya Rabbim!

Teşekkür ederim. İçime su serpildi :)
Zaten doktorlar mide bulantisinin gebeligin seyriyle ilgisi olduğunu düşünmüyorlar bu bir soylenti icini ferah tut :) sadece fizyolojik,,hormon yapısı..Şanslıysan olmaz dua et..Bu aralar benimde yemeklerden sonra azcik midem karışıyor limonlu soda iyi geliyor,öğürme kusma yok çok şükür..O kadarda olur sendede başlayabilir dua et az olsun, güzel beslenneye devam edebilmek için :) Sevgilerle. ..

Bu da ultrason görüntümüz. Sol alttaki karartı kist :( neyseki çok büyük değil diyorlar

Eklentiler

• IMG_0308.JPG
    IMG_0308.JPG
    60,1 KB · Görüntüleme: 56
Back