- 10 Şubat 2017
- 549
- 306
- 23
- 33
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #3.381
Ayy maaşallah yaa nasıl büyümüş çok duygulandım şu an inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi bu arada bende de kist çıktı ilk gördüğümüzde 4 cm di bi hafta sonra 3 cm e inmiş önemli birşey değilmiş yani hiç kafana takmaBu da ultrason görüntümüz. Sol alttaki karartı kistneyseki çok büyük değil diyorlar
Allah razı olsun cümlemizinkini inşaAllah. Rabbim tüm anne olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı Salih evlat nasip etsin. Onların acısını bize göstermesinMaşallah canım :) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
Yerim yaaaaaaa yerim ne tatlış:)Bu da ultrason görüntümüz. Sol alttaki karartı kistneyseki çok büyük değil diyorlar
Âmin inşaAllah Allah razı olsun canım.Ayy maaşallah yaa nasıl büyümüş çok duygulandım şu an inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi bu arada bende de kist çıktı ilk gördüğümüzde 4 cm di bi hafta sonra 3 cm e inmiş önemli birşey değilmiş yani hiç kafana takma
Hele bir sağlıkla doğurayım da bırakıcam yesin herkesYerim yaaaaaaa yerim ne tatlış:)
Kist ne olcak bisiy dedi mi dr.?
merhaba maşallah bebeğine. inşallah sağlıkla kucağınada alırsın. ben birşey sormak istiyorum takvimdeki tahmini doğum tarihinle benimki 2 gün var ama bebeğin 10 haftalık görünüyo merak ettim :)Bu da ultrason görüntümüz. Sol alttaki karartı kistneyseki çok büyük değil diyorlar
Hele bir sağlıkla doğurayım da bırakıcam yesin herkes
Ultrasonda daha netti, burda çok iyi alamamış görüntüyü. Kist yok da olabilir böylece kaladabilirmiş. Takipte olucak sorun olarak görmüyor doktorlar
Selam canimKızlar günaydın ben bişey merak ediyorum bu tarama testlerini yaptırmak istemeyenler neden böyle düşünüyorsunuz ki acaba kimse bebeğinden vaz geçmek istemiyor ama ya anne karnında tedavisi olabilecek bi sıkıntısı çıkarsa siz bunu bilmiceksin belki de düzelme ihtimali varken başka şeylere sebep olucak lütfen bu şekilde düşünmeyin bana kalırsa yapılması gereken her şeyi yaptırın yani down lu bi bebek te olabilir Allah korusun ama bunu bilerek ona göre hazırlık yapmak daha önemli daha sonradan hayal kırıklığına uğramamak için.
Hakkınızı helal edin bu benim içimden geçen kendi düşüncem ve inşallah rabbim hepimize yardım etsin ve evlatlarımızı azasız noksansız sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım
Canim ben eti normalde yiyemiyorum Vejeteryan sayilirim cok ince iyi pismis falan ancak yiyebiliyorum. Artik limon portakal c vitamini depolicam sende rahatsizlanmissin yeni okudum mesajlari cook geçmiş olsun Allah bebisleri saglucakla kucaklamayi nasip etsin.bebis ne kadarlik büyük gorunuyo sankim biraz:) masallahhhEti gebelikte bende yiyemez oldum. Hiç yiyemiyorum. Ama haşlama o kadar ağır gelmedi en azından suyunu içsen bile fayda. İnternette tavuk çorbası da önermişler ama organiğini bulmak zor. Limonun üzerine tuz döküp yemek daha kolay oluyor dene.
Canim esin ayaklarinin altina limonla masaj yapsin acayip iyi geliyor limonu cok kullan tuket ic ye antibiyotik gibi masallahGünaydın kizlar herkese. Ben burda cevap yazmayı tam bilmiyorum ama öğrenerek bebisleri beklerken ogrendiklerimizden yararlanmak paylaşmak istiyorum. 8+4 günlük hamileyim ve bugün grip basladi ilaç da icemiyorum ne yapmaliyim bi tavsiye lutfeen. Calisiyorum arti bebis grip istemiyorum
Canim esin ayaklarinin altina limonla masaj yapsin acayip iyi geliyor limonu cok kullan tuket ic ye antibiyotik gibi masallah
Kızlar slm bugun 8 haftanın ilk günündeyim fakat sol tarafımda ara ara bir bıçak saplanması şeklinde ağrım oluyor normal mi ki yaşayan var mı sürekli bi ağrı değil ama 15-20 dk arası bıçak saplanması gibi kısa süreli cvp yazarsa yaşan varsa çok mutlu olurum tedirgin oldumAyy bu fikre bayıldım bebise babası der der masaj yaptiririm :) limonlu su iciyorum yemeye basladim bide masaj yaptirirsam gribi hemen kovarim inşallah :) yalniz limon gibi bi bebis dogururum bu gidişle
Canim korkma problem yoktur. Bende bugun sanirim ilk defa bebegiminhissettim:)Kızlar slm bugun 8 haftanın ilk günündeyim fakat sol tarafımda ara ara bir bıçak saplanması şeklinde ağrım oluyor normal mi ki yaşayan var mı sürekli bi ağrı değil ama 15-20 dk arası bıçak saplanması gibi kısa süreli cvp yazarsa yaşan varsa çok mutlu olurum tedirgin oldum
Kac haftalik duydun canim kalp atisini? Bende cok kisik duydum ama doktor ona takilma kalp geafisi ve bebegin gelisimi onemli olan dedi icimi karartmiyorum o yuzdenKalp atışları zayıftı bugün kontrolün var inşallah gümbür gümbür o kalp atışı sesini bugün bende duyucam :)
8 hafta 6 günlükken duydum ama dediğiniz gibi çok kısıktı bugün bakalım ne olucak bana da korkulcak bişey yok dedi ama endişelendim 6 haftayken gümbür gümbür duyan varKac haftalik duydun canim kalp atisini? Bende cok kisik duydum ama doktor ona takilma kalp geafisi ve bebegin gelisimi onemli olan dedi icimi karartmiyorum o yuzden
Ben bunu cok arastirdim ve cihazdan oldugunu dusunuyorum acikcasi cunku kalp ritminin yavas olmasi diye bir durum var ama kalp sesinin az olmasi diye bir durum yok ustelik kalp grafisinde goruyorsundur gayet duzgun ritim cikiyor kalp atisinda sorun olsa o grafide gorunmez bence. Ha beraberinde bebegin gelisimiyle ilgili de sikinti varsa bilmem ama hersey normAl sadece ses kisik cikiyorsa gereksiz paniklemeyelim bence.8 hafta 6 günlükken duydum ama dediğiniz gibi çok kısıktı bugün bakalım ne olucak bana da korkulcak bişey yok dedi ama endişelendim 6 haftayken gümbür gümbür duyan var
Âmin. Hepimiz inşaAllahmerhaba maşallah bebeğine. inşallah sağlıkla kucağınada alırsın. ben birşey sormak istiyorum takvimdeki tahmini doğum tarihinle benimki 2 gün var ama bebeğin 10 haftalık görünüyo merak ettim :)
Huysuzluk dokunsan ağlama modu bende de var. Bir de tahammülsüzlük. Herşey bana batıyor sanki.Insallah, kist hep iyi görülüyor hamilelikte ....
Bende şu aglamayi huysuzlugu biraksam ...hep zirliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?