2017 EKİM Anne adayları

ben işe başladm bi hafta oldu ii gidio o gaz ve sürekli memede kalma olayı geçti ya hala inanamıyorum :)
Canm ya giremedim yine bu aralar demek ki sna nazlaniyormus yaramaz oğlusun bizde grip atlattik yeni çok ağır geçirdik ikimiz bir ama çok şükür iyiyiz suan . :)

2 memeyide mi emziriyorsun kaç saat arayla emio bn tek göğüs emziriyorum 2 saatte bir diğer göğüse geçiyorun ozaman bile kustuğu oluo
Canım benim kıza belli olmuyor. Bazen bir memeyi bile zor emiyor. Ya demin beni istemedi biberondan emdi cok korktum acaba sütüm mu bitti diye

Canım benim kıza belli olmuyor. Bazen bir memeyi bile zor emiyor. Ya demin beni istemedi biberondan emdi cok korktum acaba sütüm mu bitti diye
yok yok bitmemiştir 15 19 atağında meme reddi yaşayan 2 arkadaşım var bizde henüz yok ztn çalışıyorum akşamlarıda deli gibi emmek istio özleyip diğer arkadaşlarm evde kızları emmek istemio bi kaç gündür

Benim ki geceleri ck guzel emiyor ama ... Bugun 6. Gununde kaka yaptı biktik artik bu sureden tez zamanda Allah'ın izniyle kurtulsak

Kızlar çok acil bez markası tavsiyenize ihtiyacım var. Kakasını gazla yapıyor hep beline çıkıyor günde 3 kere üstünü değiştirmek zorunda kalıyorum. Habire soyundur yıka hasta olacak diye korkuyorum. Burada molfix ve primayı denedim ikisindede oluyor

Premium care de cikardiysa başka söz yok :)

prima premium care kullanıyoruz nadiren belinden çıkıo oda pozisyonuyla ve gazla çıkmasıyla oluo genelde

Kizlar meraba. Bebeginde atopik dermatit olan varmi ne kullaniyosunuz. Ogluma iki doktor o teshisi koydu biri degil normal bu dedi anlamadim napicam bilemedim kortizonlu ilac veriyolar . Bide oglum uyuyup uyaninca kizarikliklar sönüyo ve gun icinde tekrar baya oluyo. Bu sıkıntıyı yasayanlar varmi ilac kullanip memnun olanlar

Eumovate isimli bi krem kullandik icerigini hic arastirmadim ama doktor gunde 2 kere kullan ve cok mecbur kalmadikca kullanma demisti. Bi kere surunce 10 dakka sonra kizarikliklar gitmisti 2 3 kere kullandim.suan olmuyo artik

Canım bezi değiştirmek yerine ben de pirima care kullanıyorum arada kaçıyor tabiki bütün bezleriden o yüzden ben terlemesin diye sirdina ince bir ufak havlu kullanıyorum geçtiği zaman da sadece havluda kalıyor böylece soymak zorunda kalmıyorum havluyu değiştiriyorum bebek için de rahat oluyor dene istersen

bide doğru beden mi kullanıosun bez küçük gelirse de taşırıo

Komili marka bezi denemeni öneririm. Ben onu kullanıyorum ve çok memnunum.

günaydın uzun bir aradan sonra merhaba herkese. işe başlayınca birazcık iş yerinde boş vakit bulabiliyorum. bizde 15. hafta ataklarına girdik sanırım. meme reddi istahsızlık uykuda huzursuzluk ne ararsanız var doğumundan bu yana mamada kullanıyordu ama mamayıda 2 satte 60cc yada 75 cc çok nadir geceleri 90 cc içiyor. 2 aylıkkende bu kadar içerdi şimdide böyle 2 aydır 300gram alıyor. gündüz bezleri hep boş boş. iştahsızlık yaşayan varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…