- 5 Aralık 2015
- 5.790
- 11.603
- 36
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #33.981
O kadar çok dikkat ediyordum ki nasıl oldu anlamadımii bakmakla alakası yok suçlama kendini hastalanmadan büyüyen çocuk yok ki böyle böyle bağışıklık kazanıcaklar biz bebeği soğuk die cesaret edip çıkartamıyoruz bi yerden estimi die ödümüz kopuo babası hasta oldu aynı gün hemen bebeğimde hasta oldu hemen bulaştı resmen bronşit olmadan atlattık viral enfeksiyonmuş bizim ki ciğerlere gitmemişti ama nekdr dikkat edersek edelim illa ki bulaşıo bi yerden
Kuzular hiç hastalanmasa keşke
İnşallah çabuk atlatırlar
Öksürük ve hafif hırıltısı vardıOksuruyordu degil mi senin yavrun baska ne belirtileri var acaba? Korkuyorum benim kizimda arada oksuruyor
İlerlemeden sende göster bence
İlaçları dikkatli kullanıyorumEve makina aldık mecbur. Başta hastanede uygulansın git gel yaparız dedik ama perişan olduk.
Dr unuz yazmıştır muhtemelen günde 4kez yarım ventolin ve 2kez cortair verdik. 1ml serum da ilave ederek . Saatlerine çok özen gösterdim. İlaç gözlerine gitmesin diye kucağımda uyuduğunda 110derecelik açıyla tutup soluttum. İşlem sonrası mutlaka yüzünü yıka ilaç yüzünde kalmasın. 2gün sonra rahatladı 5gün sonra hırıltı ve öksürük yok olmuştu. Ancak tedaviyi 2haftaya tamamlattı dr. 2-4 hafta sürermiş.
Bir de antibiyotik verdi ama pek kullanamadık genelde kustu geri. Ateşi de takibinde olsun.
Yorucu bir süreç ama geçecek merak etme. Üzme kendini.
Makinayı önceden almıştık canım
Yüzünü yıkamıyordum onu yapayım
Ateşine sürekli bakıyorum
Cuma günü kontrole gidicez azalmamış olursa hastaneye yatıracak
Sanada geçmiş olsun canım sağol