- 10 Kasım 2016
- 1.366
- 1.095
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #33.961
Canım dr çok rahat ya. Kadın gece 6 saate kadar uyuyabilir uyandırma dedi. 500 gr için de iyi diyo. Ben çok pimpirikliyim dr un rahatlığına da sinir olmuş olabilirim. İlk ay 1 kilodan fazla almıştı sonuçta bu kadar az kilo alınca hasta mı diye aklıma gelmeye başlıyor. Ya bişey varsa dr farketmiyorsa falan düşünceler..
Kızlar kehribar almayı dusunuyonuz mu?
Bronşit olmuşuz malaesefBizimki de başta genizden geliyor gibiydi. Sonraları mesela kucaktayken elini sırtına koyduğumda hissediyordum hırıltıyı. Nefes alış verişi nasıl takip et. Her zamankinden kısa mı. Mesela ben normal zamanda onun nefesini taklit ediyordum tıkanmıyorsam tamam diyodum normal ama bronşit olduğunda yine taklit etmeye çalıştım nefessiz kaldım. Çok kısa kısa oluyor. Başka bir topikte birine dr nefes alıp vermesi kısalırsa tekrar gelin demiş. Maalesef onların da bebeği bronşite döndü.
Bir de ateşi takibinde olsun.
Hastaneye giderseniz sabahın ilk randevusunu alıp git en azından beklemeden gösterirsiniz Salgın var çünkü
Aslında hep buradaydım ama yeni üye oldum :) diğer ekim anneleri grubunda kendimi tanıtmıştım ama burda tanıtmadım. Hamileliğimin başından beri sizleri tek sayfa atlamadan takip ettim. Mutluluğunuza üzüntülerinize dualarınıza sessizce ortak oldum. Artık üye olmamın zamanı gelmişti:) ekim ve kız bebek annesiyim ben de. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum annişlerYa aalinda benim doktor da icin temizleniyor dedi ama 2 ay oldum bu ay leke geldi bel ağrısı ates bunalma var... Kızı emzirirken gorme beni nerdeyse catliycamvalla ben ilk ayimda hasta oldum antibiyotik bile kullandim Seni ilk kez görüyorum sanki ? Hep biradamiydin?
Yahuu çoğu arkadasta işe yarıyor ama ???Ben dusunmuyorum bi yerde bi discinin yazisini okumustum ise yaramadigi ozellikle reklam amacli oldugu felan yaziyodu. Baya uzun bi yaziydi ama almak icin arastiriyodum bende onu okuyunca vazgectim
Aaa hosgeldin canım.... Ben de Eylul kız annesiyim malum erken gelince tanıştığımıza memnun oldum.Aslında hep buradaydım ama yeni üye oldum :) diğer ekim anneleri grubunda kendimi tanıtmıştım ama burda tanıtmadım. Hamileliğimin başından beri sizleri tek sayfa atlamadan takip ettim. Mutluluğunuza üzüntülerinize dualarınıza sessizce ortak oldum. Artık üye olmamın zamanı gelmişti:) ekim ve kız bebek annesiyim ben de. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum annişler
bnmki gece 12de uyuyup 3 buçukta uyanıp emio genelde ama 1 buçukta uyusa da 3 buçukta uyanıo alışkanlık etti heralde o saatiTatlim ne zaman alsak ki acaba dis cikma vakti olmaz heralde şu ara cok ellerini emiyor salya falan oluyor bu ay alsam diyorum.
Benim ki dun 2 ve 4 saat aralikla uyandı ama oyle alıştı kuzular bunye istiyor heralde benim dr 6 aya kadar gece de emzir dedi.
ii bakmakla alakası yok suçlama kendini hastalanmadan büyüyen çocuk yok ki böyle böyle bağışıklık kazanıcaklar biz bebeği soğuk die cesaret edip çıkartamıyoruz bi yerden estimi die ödümüz kopuo babası hasta oldu aynı gün hemen bebeğimde hasta oldu hemen bulaştı resmen bronşit olmadan atlattık viral enfeksiyonmuş bizim ki ciğerlere gitmemişti ama nekdr dikkat edersek edelim illa ki bulaşıo bi yerdenBebeğim bronşit olmuş
Ne kadar dikkat edersem edeyim iyi bakamıyorum sanırım
O kadar üzgünüm ki
Al bendende o kadar eşim kopartir diyor ama kışın nasil kopcak ??? Giysi içi.bnmki gece 12de uyuyup 3 buçukta uyanıp emio genelde ama 1 buçukta uyusa da 3 buçukta uyanıo alışkanlık etti heralde o saati
bnm kuzenler 4 aylıkken aldı aslında almamız lazm şu sıralar salyayıda azalttığı söylenio bnmki ne bulsa ağzına sokuo ztn illa diş çıkartcak die diil öyle tanımaya çalışıo cisimleri ama alsak ii olur bnm kuzenler hep kolye kullandı dişlere yakın olduğu için eşim tutturmuş koparda yutarsa ya çekip boğulursa die o yüzden alamadm bi türlü
Oksuruyordu degil mi senin yavrun baska ne belirtileri var acaba? Korkuyorum benim kizimda arada oksuruyorBebeğim bronşit olmuş
Ne kadar dikkat edersem edeyim iyi bakamıyorum sanırım
O kadar üzgünüm ki
bnm kuzenller hem salyaların azaldığını hemde dişlerin ateşsiz ağrısız çıktığını söylüo 4 tane kuzen 1 tane diil hepsi kullandı çocuklarına sofimaya dan almışlarAl bendende o kadar eşim kopartir diyor ama kışın nasil kopcak ??? Giysi içi.
Aaaa peki fayda gormusler mi? Ben n11 de biriyle gorustum orijinal diyor eger degilse gonderin kesinlikle malimiza guveniyoruz diyorlar 71 ₺
O zaman ben bu ay alırım...bnm kuzenller hem salyaların azaldığını hemde dişlerin ateşsiz ağrısız çıktığını söylüo 4 tane kuzen 1 tane diil hepsi kullandı çocuklarına sofimaya dan almışlar
masallah.Acaba sütün kalitesini mi arttırmayi denesen. Ben geceleri hic uyandirmiyorum 13 haftalik 3300 dogmustu 1. Ay 5 2.ay 6200dü kilosu 3.ay icin henuz gitmedik kontrole ama 7.100 civari cikiyo evde tarttigimda
Bizimkide öyle gece uyuyor uyuyor geri uyanıyor birde alıştı eşim kucağında gezdirerek uyuyorO zaman ben bu ay alırım...
Yahu arkadaslar benim kizin uykulari cok duzensizlesti öğle uykusunu 10dk.da bir boluyor 4-5 kez uğraşıyorum. Bazi gecelerde dalma problemi yaşıyoruz. Yasayan var mı?
Eve makina aldık mecbur. Başta hastanede uygulansın git gel yaparız dedik ama perişan olduk.Bronşit olmuşuz malaesef
Siz nasıl atlattınız
Tavsiyelerin varmı
Eve makina aldık mecbur. Başta hastanede uygulansın git gel yaparız dedik ama perişan olduk.
Dr unuz yazmıştır muhtemelen günde 4kez yarım ventolin ve 2kez cortair verdik. 1ml serum da ilave ederek . Saatlerine çok özen gösterdim. İlaç gözlerine gitmesin diye kucağımda uyuduğunda 110derecelik açıyla tutup soluttum. İşlem sonrası mutlaka yüzünü yıka ilaç yüzünde kalmasın. 2gün sonra rahatladı 5gün sonra hırıltı ve öksürük yok olmuştu. Ancak tedaviyi 2haftaya tamamlattı dr. 2-4 hafta sürermiş.
Bir de antibiyotik verdi ama pek kullanamadık genelde kustu geri. Ateşi de takibinde olsun.
Yorucu bir süreç ama geçecek merak etme. Üzme kendini.
Aynen benim de kullanan ve memnun kalan arkdaslarim var ama bilmiyorum ben korktum biraz kopar vs yaziyodu o yazidan sonra almamaya karar vermistim ama bilemiyorum ki ya gerckten yazinin sahibi de disci bi anneydi hani kanitlanmisligi yok bunun salyaya iyi gelmesininfelan diyodu kafam karistiYahuu çoğu arkadasta işe yarıyor ama ???
Benim arkdas da ordan almisti guvenilir sanirim.bnm kuzenller hem salyaların azaldığını hemde dişlerin ateşsiz ağrısız çıktığını söylüo 4 tane kuzen 1 tane diil hepsi kullandı çocuklarına sofimaya dan almışlar
Valla tarcinli süt içiyorum o baya süt yapti bende bide balli kimyonlu su iciyorum. Dereotu tere yogurt ve ceviz en sık bunları tuketiyorum bide et katiyorum yaptigim yemeklere. Yarin gidicez bakalim bizimki ne kadar olmus saglik ocagina goremasallah.
Kalitesini arttırmak için özel birşey yapıyormusun canım?
Ama gündüz de uyumali. Cildircam bi insan 10dk da uyanir mi?Bizimkide öyle gece uyuyor uyuyor geri uyanıyor birde alıştı eşim kucağında gezdirerek uyuyor
Bizde 3 buçuk ayligiz ama hiç bir zaman doğduğundan beri hiç kaldirmadim o ne zaman istediyse kendi kalktı çok şükür kilo alimida iyi onun için hiç rahatsız etmeyin geceleri
Bebim kiz kalkmiyor ben 3 saati geçmiyorum iyice emziriyorum geceb ay 380 gram aldi bu ay bakalim kac olacakBenmki geceleri bazen 2 bazen 3 saatte kalkıp istiyor emip uyuyor genelde emerken uyur. Benim arkadaşın oglu bir yasinda hala kalkıp emip yatarmış.
Bnm kiz aylardir oyle cnm anlıyorum ama yaoacak birsey yokAma gündüz de uyumali. Cildircam bi insan 10dk da uyanir mi?