2017 EKİM Anne adayları

Benmki geceleri bazen 2 bazen 3 saatte kalkıp istiyor emip uyuyor genelde emerken uyur. Benim arkadaşın oglu bir yasinda hala kalkıp emip yatarmış.
geceleri 4 5 saati bulduğu oluo bnmkinin bi süre sonra acıktıkları için diil meme ihtiyaı için kalkıp iki çekip devam ediolarmış uykuya memede uyku önerilmio aslında ama bnmkide meme de uyuyo geceleri eğer sallayıp uyuttuysam yarım saat sonra mutlaka kalkıp meme istio iki çekio toksa bile sonra 3 4 saat ses yok

eğer eminsen önsütü sağ
Canım ben şimdiye kadar hiç sağmadım pompa bile almadım yani yok evde. Emziği tutturmaya çalıştım öğürdü. Biberonu da büyük ihtimalle tutmayacak. Önsütü sağıp yağlı kısmı ver diyosun hımm..peki sagdığın önsütü napıyosun atıyomusun

Bizde 3 buçuk ayligiz ama hiç bir zaman doğduğundan beri hiç kaldirmadim o ne zaman istediyse kendi kalktı çok şükür kilo alimida iyi onun için hiç rahatsız etmeyin geceleri
2. Ayında kaç kilo almıştı canım. Bende hep dediğin gibi yaptım ama 500 gr almış

Evet sirf meme için kalkıyor benimle olmak istiyor emmiyor bile cekicekken hemen emmeye başlıyor ben salliyom cunku uyaniyor hemen ...

En iyisini sen bilirsin ama önsütü sagman bebeği susuz bırakabilir.bebegin kilo alımı az da degil bu aydan sonra daha da az kilo alacaklar zaten simdilik aylk k 500gram.

2. Ayında kaç kilo almıştı canım. Bende hep dediğin gibi yaptım ama 500 gr almış
3550 doğduk 1ay 4900 2 ay 5900 3 ayda 6600 gayet normal dedi hareket çoğaldıkça kilo alımı yavaslicak dedi geçen hafta rahatsizdi götürdüm 6900 olmuş dedi 3 ay 20 gunluk bugün inan doğduğu günden beri hiç gece kaldirmadim bazen 2 saatte uyanıyor emiyor bazen 5 saat bile uyuduğu oldu gündüz sık veriyorum gece ellemiyorum

maşallahh.
Canım aynı kiloda doğmuş bebeklerimiz. Benimki 1 kg geride şuan. Ama hastalık geçirdi.o etkiledi Heralde. Bu aydan sonra Zaten az alacak. İştahsız olur ek gıdada sorun yaşarım diye endişe ettim. Neyse bidaha hasta olmasında sağlık olsun kilo almasa da olur

Evet sağlığı yerinde olsunda onun için de kendinide onuda rahat bırak onlar aç olunca zaten durmuyorlar her bebeğin bünyesi farklı kimi önceden alır kilo kimi sonradan onun için sağlıklı olmaları bizim için önemli olan

İşte arkadaşım hastalık cok önemli hemen çocukların kilolarını geri çekiyor. Bizlerde o yüzden kilo dikkati ediyoruz ve tabi dktorlarda çünkü her hastalık bir huy degisimi ve iştahsızlık.... Ek gıdadan bende korkuyom hemen adapte olacak mı diye. Beni dinlersen sen yine de yedir anne sütü şifadır .... Bir daha ne zaman geceleri kalkcaz :) Çünkü her bunye bir değil. Senin doktorun ne demişti.

Ne konuda ne demişti canım?

Canım dr çok rahat ya. Kadın gece 6 saate kadar uyuyabilir uyandırma dedi. 500 gr için de iyi diyo. Ben çok pimpirikliyim dr un rahatlığına da sinir olmuş olabilirim. İlk ay 1 kilodan fazla almıştı sonuçta bu kadar az kilo alınca hasta mı diye aklıma gelmeye başlıyor. Ya bişey varsa dr farketmiyorsa falan düşünceler..

Ben hep sırayla verdim göğüslerimi şimdiye kadar. Bi de 2 kere vermeyi deneyeyim. Zaten her zaman sol taraf daha dolu oluyor
Herkeste öyle:))))
Ya sen hep ver hep ... 6 aya kadar gece beslenmesini oneriyor doktorlar . Yine de sen bilirsin. Benim kızım 3 ay kilosu 600 gr idi doktor surekli emzir dedi bende öyle yaptım bu ay 900gr aldı :)

Herkeste öyle:))))
Ya sen hep ver hep ... 6 aya kadar gece beslenmesini oneriyor doktorlar . Yine de sen bilirsin. Benim kızım 3 ay kilosu 600 gr idi doktor surekli emzir dedi bende öyle yaptım bu ay 900gr aldı :)
bnm doktor 4 saati geçirme geceleri de diyo öyle uyandırma uyusun fln demio yani ztn bnn kuzucukta 3.5 4 saate kendş uyanıo

bn düşünüyrm

bnm doktor 4 saati geçirme geceleri de diyo öyle uyandırma uyusun fln demio yani ztn bnn kuzucukta 3.5 4 saate kendş uyanıo

Tatlim ne zaman alsak ki acaba dis cikma vakti olmaz heralde şu ara cok ellerini emiyor salya falan oluyor bu ay alsam diyorum.
Benim ki dun 2 ve 4 saat aralikla uyandı ama oyle alıştı kuzular bunye istiyor heralde benim dr 6 aya kadar gece de emzir dedi.

Bebeğim bronşit olmuş
Ne kadar dikkat edersem edeyim iyi bakamıyorum sanırım
O kadar üzgünüm ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…