2017 EKİM Anne adayları

Canim goguslerini sira ile verme en son hangi gogsunu emzirdiysen onunla basla yagli kismi emsin birde sutun kalitesini arttir dogal bal ye sen aksam yatarken ama birde kereviz. Bu arada pismis sarimsak yersen bebegin istahida acilirmis ben genelde yemeklerime corbalarima katarim. Benimde 10dan sonra goguslerim yumusacik oluyordu gece doyuramiyorum diye sıkıntı yapiyordum onada cozumum aksam yemeginden 1 saat once ac karnina dere otu yiyorum bolcada su gece bildigin goguslerim agriyo benim yontemlerim bu kadar canim

Gece ben uyandırırsam 2-3 dk emip bırakıyor. Kendisi uyanırsa meme boşalana kadar emiyor.ben de dr a sordum uyanmasını bekle 6 saate kadar sıkıntı olmaz dedi
Ben 4 saati gecmiyo birde alismisim uyaniyorum illa kaldirip emziriyorum 10dk falan emiyo zaten tam uyanamadigi icin ama ac uyumasindan iyidir diyorum bende. Ishal falan degil degil mi canim bebekler susuz kalabiliyor bingildagi cok çökükse susuz demek oluyo bilgin olsun

Canım yemek yapmaya pek vaktim olmuyor yalnız bakıyorum bebeğime eşim eve gelene kadar ama bu söylediklerini deneyeceğim hazır şeyler dereotu ve bal. çok teşekkür ederim.

Canım bıngıldağı çökük mü anlayamamki ilk bebeğim. Dr a sorarım. İshal değil canım kakası bazen oluyor ama sürekli değil.

Canım yemek yapmaya pek vaktim olmuyor yalnız bakıyorum bebeğime eşim eve gelene kadar ama bu söylediklerini deneyeceğim hazır şeyler dereotu ve bal. çok teşekkür ederim.
Bende ayniyim canim gurbetteyim esimi bekliyorum yemek icin falan hersey kostur kostur oluyo ne kadar zor oldugunu biliyorum ama gecici insallah stressiz olmak ve pozitif olmak cok onemli bunlarda ihmal etme at kafandaki vesveseleri Rizkini veren Allah sen elinden geleni yap sadece :)

Canım bıngıldağı çökük mü anlayamamki ilk bebeğim. Dr a sorarım. İshal değil canım kakası bazen oluyor ama sürekli değil.
Normalde hissedersin bingildagin oldugu yeri ama cokuk oldugunda kenardaki kemilere elin takiliyo gibi olur kafasina elini surdugunde

Tatlim bu donem benim ki de oyle gece iyi emiyor gunduz yok bemde cekip veriyorum. Sen ne yap ne et gece kaldir olur mu oyle en fazla 3 saatte kaldırıyorum. İnan kilo farkediyor.

Tatlim bu donem benim ki de oyle gece iyi emiyor gunduz yok bemde cekip veriyorum. Sen ne yap ne et gece kaldir olur mu oyle en fazla 3 saatte kaldırıyorum. İnan kilo farkediyor.
Çekip veriyorum derken ne demek istediğini anlamadım canım? Geceleri uyandırıp emzirmeyi deneyeyim o zaman inşallah daha iyi kilo alır

Oldum ama saçma sapan... Bu ay olmadim inan ateslerdeyim :)) boyle icinde sıkışıyor mu?

Ahh annecim neler çekmiş
Ay sorma içim de sıkışıyo gibi oluyo. Üşürken birdenbire ter basıyo. Normalde yazın bile terlemem ama sıkıntı geldi mi sırtım ter içinde kalıyo. Hemen havlu çekiyorum veya değiştiriyorum atletimi. Hasta olcam diye korkuyorum. Nerdeyse 3.5 ay oldu hala olmadım regl ben. Doktor kontrolümde , alttan ultrasonla baktı doktor daha olmazsın regl dedi. Ne kadar geç başlarsa o kadar iyiymiş..

Ya aalinda benim doktor da icin temizleniyor dedi ama 2 ay oldum bu ay leke geldi bel ağrısı ates bunalma var... Kızı emzirirken gorme beni nerdeyse catliycam valla ben ilk ayimda hasta oldum antibiyotik bile kullandim Seni ilk kez görüyorum sanki ? Hep biradamiydin?

Son verdiğin göğsünü önce verirsen yine yağlı kısmı alır canım bebekler hareketlendikçe kilo alımları azalacak benim kızımda 500 gr almş bu ay dr sıkntı görmedi ama bnmde canım sıkılmştı

3 saat bnmkide durmuo gündz işteym biberonla anne sütü veriolar ozaman bile 2 saat 1 istio ve 100 cc yi bitirio bnmki 3.5 aylık

eğer eminsen önsütü sağ

6 ay 1 yıl olmayabilir dedi bana da bn de olmadm 3.5 aylık bnmki de

3 saat bnmkide durmuo gündz işteym biberonla anne sütü veriolar ozaman bile 2 saat 1 istio ve 100 cc yi bitirio bnmki 3.5 aylık
Benmki geceleri bazen 2 bazen 3 saatte kalkıp istiyor emip uyuyor genelde emerken uyur. Benim arkadaşın oglu bir yasinda hala kalkıp emip yatarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…