- 24 Ekim 2015
- 3.175
- 6.009
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #33.921
Gece ben uyandırırsam 2-3 dk emip bırakıyor. Kendisi uyanırsa meme boşalana kadar emiyor.ben de dr a sordum uyanmasını bekle 6 saate kadar sıkıntı olmaz dediKac kilo dogdu, suan ki kilosu nedir? Gece uyandiramiyor musun?
Canim goguslerini sira ile verme en son hangi gogsunu emzirdiysen onunla basla yagli kismi emsin birde sutun kalitesini arttir dogal bal ye sen aksam yatarken ama birde kereviz. Bu arada pismis sarimsak yersen bebegin istahida acilirmis ben genelde yemeklerime corbalarima katarim. Benimde 10dan sonra goguslerim yumusacik oluyordu gece doyuramiyorum diye sıkıntı yapiyordum onada cozumum aksam yemeginden 1 saat once ac karnina dere otu yiyorum bolcada su gece bildigin goguslerim agriyo benim yontemlerim bu kadar canimCanım dr un dediğine göre 3 saat ara olursa çok acıktığı için sonuna Kadar Emer sütün yağlı kısmını da alır. Ama ben de ağlayınca mecbur kalıyorum. Bebeğim beni yönlendiriyor yani. Bi de bu ay 500 gr almış dr sıkıntı görmedi internetten araştırıyorum 500 gr sınır yani. Ya bu ay daha da düşerse diye üzülüyorum şimdi
Ben 4 saati gecmiyo birde alismisim uyaniyorum illa kaldirip emziriyorum 10dk falan emiyo zaten tam uyanamadigi icin ama ac uyumasindan iyidir diyorum bende. Ishal falan degil degil mi canim bebekler susuz kalabiliyor bingildagi cok çökükse susuz demek oluyo bilgin olsunGece ben uyandırırsam 2-3 dk emip bırakıyor. Kendisi uyanırsa meme boşalana kadar emiyor.ben de dr a sordum uyanmasını bekle 6 saate kadar sıkıntı olmaz dedi
Canım yemek yapmaya pek vaktim olmuyor yalnız bakıyorum bebeğime eşim eve gelene kadar ama bu söylediklerini deneyeceğim hazır şeyler dereotu ve bal. çok teşekkür ederim.Canim goguslerini sira ile verme en son hangi gogsunu emzirdiysen onunla basla yagli kismi emsin birde sutun kalitesini arttir dogal bal ye sen aksam yatarken ama birde kereviz. Bu arada pismis sarimsak yersen bebegin istahida acilirmis ben genelde yemeklerime corbalarima katarim. Benimde 10dan sonra goguslerim yumusacik oluyordu gece doyuramiyorum diye sıkıntı yapiyordum onada cozumum aksam yemeginden 1 saat once ac karnina dere otu yiyorum bolcada su gece bildigin goguslerim agriyo benim yontemlerim bu kadar canim
Canım bıngıldağı çökük mü anlayamamki ilk bebeğim. Dr a sorarım. İshal değil canım kakası bazen oluyor ama sürekli değil.Ben 4 saati gecmiyo birde alismisim uyaniyorum illa kaldirip emziriyorum 10dk falan emiyo zaten tam uyanamadigi icin ama ac uyumasindan iyidir diyorum bende. Ishal falan degil degil mi canim bebekler susuz kalabiliyor bingildagi cok çökükse susuz demek oluyo bilgin olsun
Bende ayniyim canim gurbetteyim esimi bekliyorum yemek icin falan hersey kostur kostur oluyo ne kadar zor oldugunu biliyorum ama gecici insallah stressiz olmak ve pozitif olmak cok onemli bunlarda ihmal etme at kafandaki vesveseleri Rizkini veren Allah sen elinden geleni yap sadece :)Canım yemek yapmaya pek vaktim olmuyor yalnız bakıyorum bebeğime eşim eve gelene kadar ama bu söylediklerini deneyeceğim hazır şeyler dereotu ve bal. çok teşekkür ederim.
Normalde hissedersin bingildagin oldugu yeri ama cokuk oldugunda kenardaki kemilere elin takiliyo gibi olur kafasina elini surdugundeCanım bıngıldağı çökük mü anlayamamki ilk bebeğim. Dr a sorarım. İshal değil canım kakası bazen oluyor ama sürekli değil.
Öyle bişey hissetmedim canım inşallah da öyle bi problem yokturNormalde hissedersin bingildagin oldugu yeri ama cokuk oldugunda kenardaki kemilere elin takiliyo gibi olur kafasina elini surdugunde
Tatlim bu donem benim ki de oyle gece iyi emiyor gunduz yok bemde cekip veriyorum. Sen ne yap ne et gece kaldir olur mu oyle en fazla 3 saatte kaldırıyorum. İnan kilo farkediyor.Dr gece 6 saate kadar uyuyabilir uyandırma dedi. Anlamıyorum artık dr u mu değiştirsem. Bende ellemedim hiç ama gece uyandığında zaten çok iyi emiyor mememi boşaltıyor benim sorunum gündÜz. Çünkü gündüz ön sütü alıyor yağlı kısmını emmiyor gibime geliyor. Ne kadar uzun tutmak istesemde en fazla 4 dk
Çekip veriyorum derken ne demek istediğini anlamadım canım? Geceleri uyandırıp emzirmeyi deneyeyim o zaman inşallah daha iyi kilo alırTatlim bu donem benim ki de oyle gece iyi emiyor gunduz yok bemde cekip veriyorum. Sen ne yap ne et gece kaldir olur mu oyle en fazla 3 saatte kaldırıyorum. İnan kilo farkediyor.
Pompa yapıyorum.Çekip veriyorum derken ne demek istediğini anlamadım canım? Geceleri uyandırıp emzirmeyi deneyeyim o zaman inşallah daha iyi kilo alır
Ay sorma içim de sıkışıyo gibi oluyo. Üşürken birdenbire ter basıyo. Normalde yazın bile terlemem ama sıkıntı geldi mi sırtım ter içinde kalıyo. Hemen havlu çekiyorum veya değiştiriyorum atletimi. Hasta olcam diye korkuyorum. Nerdeyse 3.5 ay oldu hala olmadım regl ben. Doktor kontrolümde , alttan ultrasonla baktı doktor daha olmazsın regl dedi. Ne kadar geç başlarsa o kadar iyiymiş..Oldum ama saçma sapan... Bu ay olmadim inan ateslerdeyim :)) boyle icinde sıkışıyor mu?
Ahh annecim neler çekmiş
Ya aalinda benim doktor da icin temizleniyor dedi ama 2 ay oldum bu ay leke geldi bel ağrısı ates bunalma var... Kızı emzirirken gorme beni nerdeyse catliycamAy sorma içim de sıkışıyo gibi oluyo. Üşürken birdenbire ter basıyo. Normalde yazın bile terlemem ama sıkıntı geldi mi sırtım ter içinde kalıyo. Hemen havlu çekiyorum veya değiştiriyorum atletimi. Hasta olcam diye korkuyorum. Nerdeyse 3.5 ay oldu hala olmadım regl ben. Doktor kontrolümde , alttan ultrasonla baktı doktor daha olmazsın regl dedi. Ne kadar geç başlarsa o kadar iyiymiş..
Son verdiğin göğsünü önce verirsen yine yağlı kısmı alır canım bebekler hareketlendikçe kilo alımları azalacak benim kızımda 500 gr almş bu ay dr sıkntı görmedi ama bnmde canım sıkılmştıCanım dr un dediğine göre 3 saat ara olursa çok acıktığı için sonuna Kadar Emer sütün yağlı kısmını da alır. Ama ben de ağlayınca mecbur kalıyorum. Bebeğim beni yönlendiriyor yani. Bi de bu ay 500 gr almış dr sıkıntı görmedi internetten araştırıyorum 500 gr sınır yani. Ya bu ay daha da düşerse diye üzülüyorum şimdi
3 saat bnmkide durmuo gündz işteym biberonla anne sütü veriolar ozaman bile 2 saat 1 istio ve 100 cc yi bitirio bnmki 3.5 aylıkKızlar bebeğime nasıl kilo aldırabilirim? Sadece anne sütü alıyor tam 3 aylık. Sizler bebeklerinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz ve günde ortalama kaç kez Kaka yapıyor? Benim bebeğim her emdiğinde Kaka yapıyor nerdeyse gündüz 4-5 kez. Ve dr 3 saatte bir emzir dedi ben buna uyamıyorum. Gündüz daha kısa zamanda emmek istiyor gece de 5 saate kadar uyuyor emmiyor. İşin içinden çıkamadım ne yapacağım
eğer eminsen önsütü sağDr gece 6 saate kadar uyuyabilir uyandırma dedi. Anlamıyorum artık dr u mu değiştirsem. Bende ellemedim hiç ama gece uyandığında zaten çok iyi emiyor mememi boşaltıyor benim sorunum gündÜz. Çünkü gündüz ön sütü alıyor yağlı kısmını emmiyor gibime geliyor. Ne kadar uzun tutmak istesemde en fazla 4 dk
bn uyandırmadan ağzına sokuyorm memeyi emiyo uykuya devqm edioÇekip veriyorum derken ne demek istediğini anlamadım canım? Geceleri uyandırıp emzirmeyi deneyeyim o zaman inşallah daha iyi kilo alır
6 ay 1 yıl olmayabilir dedi bana da bn de olmadm 3.5 aylık bnmki deAy sorma içim de sıkışıyo gibi oluyo. Üşürken birdenbire ter basıyo. Normalde yazın bile terlemem ama sıkıntı geldi mi sırtım ter içinde kalıyo. Hemen havlu çekiyorum veya değiştiriyorum atletimi. Hasta olcam diye korkuyorum. Nerdeyse 3.5 ay oldu hala olmadım regl ben. Doktor kontrolümde , alttan ultrasonla baktı doktor daha olmazsın regl dedi. Ne kadar geç başlarsa o kadar iyiymiş..
Benmki geceleri bazen 2 bazen 3 saatte kalkıp istiyor emip uyuyor genelde emerken uyur. Benim arkadaşın oglu bir yasinda hala kalkıp emip yatarmış.3 saat bnmkide durmuo gündz işteym biberonla anne sütü veriolar ozaman bile 2 saat 1 istio ve 100 cc yi bitirio bnmki 3.5 aylık