- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.709
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #33.861
Poseti nasıl canım?Canım trendyolda kampanya vardı bende ondan aldın premium care ama 5 yıldız yok acaba diğerlerinden farkı var mı.
ben anlayamadim olayi hic asi yaptirmiyormusunCanım ben çok araştırdım, delil var olmaz olur mu, zaten en büyük delil prospektüsleri. Ben hepsini inceledim tek tek, birçok yabancı bağımsız çalışma okudum bununla ilgili. Tek tek kendim çeviri yaptım.Avrupa'daki ülkelerin aşı takvimlerini inceledim. Aşı firmalarının incelemeleri kısa süreli, uzun vadede ne olacağını incelememişler. Ben zaten aşıya karşı değilim, içinde DNAmıza zarar verecek yardımcı maddelerin kullanılmasına karşıyım. teşekkür ederim canım, hepimizinkine inşallah
Canım kutusu prima premium care yazıyor. İçinde beyaz poşetler pampers premium care yazıyor.Poseti nasıl canım?
Canım keşke o zamanki aşılar olsa, milli bir aşımız yok şu anda. Benim 4 aşım var sadece. Tanıdığım Kişiler var aşı yaptırmayan avukat, savcı, öğretmen çocukları gayet sağlıklı, hatta hasta çok sık olmayanlar olduğunda kısa sürede atlatıyor.Canim benim aşıyı savunanlarin elinde olumden ve sakatliktan kurtulan milyonlarca cocuk var benim anneannemler zamani nelwr neler yaşamışlar. Uzun vadeye gelince bizlerde olduk!! Ne oldu?? Ayrıca çocuğun tüberküloz ya da başka bir hastaliga yakalansa o ilaçlar da neler var tek tek bakıp mi verdireceksin çocuğa. Asıl tehlike onlar. Ayrıca aşı hastaligi kisiden armaktan çok o hastaligin toplumda yayilmasini onlemek için ortaya çıkan bişi. Diyelim cocugunuzun arkadasi dizanteri ve ailesi asiya karsi ilavlara karşı siz bu cocukla kendi cocugunuzun gezmesini istermisiniz???
Tabiiki karar sizin yavrusunu en iyi anne düşünür sevgiler...
Kesinlikle bu göç olayı iyice korkutuyor. Velev ki İtalya bile aşı vurdurmayan ailelere ceza yagdiracagini açıkladı. Şahsen aşısız çocukları pimi çekilmiş bomba olarak görüyorum.
Yaptırmıyorum.ben anlayamadim olayi hic asi yaptirmiyormusun
geçio canm bnmki geçtiyse herkesin ki geçer modundayım :) çocuk memeden ayrılmıodu başka türlü ne susuo ne uyuyodu yatağa koyunca kurmuşsun gibi zırt die uyanıodu şimdi tam düzeni olmasa da daha ii şükürMasallah neredeyse 1 ay var aralarinda :) kizim daha yeni uyudu ve bende cok yoruldum ne yaptiysam uyumadi emzirirken dahi uyumadi uyuyor bi harekette uyaniyor
Camim benimde oyle kutusu renkli icindekiler oyle yeşil ... Aynisi tatlim rahat ol... Ben netten boyle seyler alinca barkot okutiyom bqzen netten orijinal mi diyeCanım kutusu prima premium care yazıyor. İçinde beyaz poşetler pampers premium care yazıyor.
Hangi marka emzik kullanıyorsun canimbnmkide 3 aydr almıodu ben işe başladm aynı gün emzik müptelası oldu şimdi bn varkemde emziği alıo hayta uyucağı zaman emzik aranıo
Saol canım. Paketi açtım diğerleriyle kiyasladim dediğin gibi aynı hiç bi fark yok. Sadece biraz kokusu değişik gibi geldi o da önemli değil. :) 204 lusu 85 tl ye aldım trendyoldan bide 4 numara aldım 168lisi o da 85 tl. Almak isteyen olursa uygun :)Camim benimde oyle kutusu renkli icindekiler oyle yeşil ... Aynisi tatlim rahat ol... Ben netten boyle seyler alinca barkot okutiyom bqzen netten orijinal mi diye
Ya bende hala olmadım@Tatli Kualam ben de daha adet olmayanlardanim :)
klasik aventlerden damla model oluo sanırım :)Hangi marka emzik kullanıyorsun canim
bi süre daha olmasam olur bnm için sakınca yok :) çocukla iş ev derken bide onla uğraşmak istemiyorumYa bende hala olmadım
Ne guzel bilinclisiniz.ben bu kadst bilgi sahibi değilim aşılar hakkında.bu konuda cok karışık kafam güvenemiyorum asilara ama yaptırıyorum ins bebeğime zarar vermiyorumdur.Canım keşke o zamanki aşılar olsa, milli bir aşımız yok şu anda. Benim 4 aşım var sadece. Tanıdığım Kişiler var aşı yaptırmayan avukat, savcı, öğretmen çocukları gayet sağlıklı, hatta hasta çok sık olmayanlar olduğunda kısa sürede atlatıyor.
MRR( KKK) Japonya bu karma aşıyı otizm oranı artıyor diye kaldırdı.
KKK AŞISI PRIORİX'İN PROSPEKTÜSÜ
Yan etki listesi:
-Anormal ağlama
-Febril konvülsiyonlar(havale)
-Parotis şişmesi
-İshal, kusma, anoreksi
-Sinirlilik
-Uyuklama, uykusuzluk
-Diğer viral enfeksiyon, otitis media
-Bronşit, üst solunum yolu enfeksiyonu, öksürük, farenjit, rinit.
-Kızarıklık
-Lenfadenopati
-Artalji, artrit
-Anaflaktik reaksiyon
- MENENJİT
-Trombosit, kanama ve pıhtılaşma
-Trombositopeni
-Trombositopenik purpura
-Eritema multiforme
-Testislerin ağrılı şişmesi.
MENENJİT BİLE VAR! "OTİZM, SSPE, ENSEFALİT, EPİLEPSİ..." yazılmamış.Klinik çalışmalar mevcut. ( https://lilliputian.me/2016/01/kaba...klinik-deneylerde-tespit-edilen-yan-etkileri/ ) Bu konu çok uzun canım. Bazı aşılar canlı virüs aşılar, içlerinde domuz, hamster yumurtalığının hücresi, 14 ve 16 haftalık fetüs DNA hücresi, maymun, tavuk... DNA hücreleri var. Yıllar önce bir haber paylaşılmıştı insanlar maymunlaşıyor, sonsuzlaşıyor diye, kısaca DNA mız değişiyor, Aşılara yatırım yapan Bill Gates aşılarla dünya nüfusunu %15 azaltacağını söylüyor. Robert De Niro nun aşı karşıtı belgeseli birilerinin cebine dokunacağı için festivalden kaldırılmıştı.
Eki Görüntüle 2095573
Eki Görüntüle 2095574
Bir yaş aşıları içinde iki tanesi cenin akciğerlerinde üretiliyor. Cenin akciğer hücrelerinde üretilmiş virüsler enjeksiyonla verildiğinde vücut kendi akciğer hücrelerini de düşman görüp saldırıyor. Bu da akciğer hastalıklarına neden oluyor. Bu sebepten bebekler aşıdan sonra bronşit ya da bronşiolit oluyor. Bakınız: KKK aşısı içindeki kızamıkçık. Bakınız: suçiçeği.
Ayrıca 18-24. aylarda yapılan hepatit A aşısı da cenin hücrelerinde üretiliyor.
Makalenin tamamı için:
https://foodallergycauses.wordpress...ng-food-allergies-asthma-and-type-i-diabetes/
İnsan fötüsü, DNA’sı ve Retrovirüs kontaminantları taşıyan aşıların [KKK, su çiçeği örneği verilmiş] kullanıma sokulduğu yıllar ile Otizm görülme sıklığında yaşanan değişimlerden ötürü birçok kişi hemfikir.
Yaptırmıyorum.
Elinden alma canım, uzun bir süre oral dönemde olacağı için her şeyi ağzına götürecektir, ağzıyla tanımaya çalışır çevresindekileri, bu süreç normal, bütün bebeklerde aynı.Sadece eşyaların hijyenine ve uygunluğuna dikkat etmeni öneririm.Elinden alırsan kişiliğine zarar verirsin.Kızlar benim kızım oyun halısında ki oyuncakları ağzına sokuyor kemiriyor elinden alinca da sinir yapıp ağlıyor :) Sizinkiler ne durumda???
bnmkide öyle :) ne bulsa ağızdaKızlar benim kızım oyun halısında ki oyuncakları ağzına sokuyor kemiriyor elinden alinca da sinir yapıp ağlıyor :) Sizinkiler ne durumda???
Canım bende bulamadım malesefKizlarr acil yardım ankarada heyet raporu alan varmi bildiginiz bi yer baglum tip merkezi veriyomus ama artik en cok 21 gunmus 500 lira bundan baska bilginiz varsa lutfen acil yazarmisiniz
Biliyorum tatlım ama sanki bu kadar hırçın olmasi icin biraz erken. Ben acaba dismi diyorum???Elinden alma canım, uzun bir süre oral dönemde olacağı için her şeyi ağzına götürecektir, ağzıyla tanımaya çalışır çevresindekileri, bu süreç normal, bütün bebeklerde aynı.Sadece eşyaların hijyenine ve uygunluğuna dikkat etmeni öneririm.Elinden alırsan kişiliğine zarar verirsin.
bnmkide öyle :) ne bulsa ağızda
Canım merhaba doktorum d vitaminini onermedi 6 aya dek tetrazinc kullan dedi.Arkadaşlar sağlık ocağının verdiği d vit ve kan ilacını kullanıyormusunuz ?