2017 EKİM Anne adayları

galactagıdan çok memnun kalan var gerçekten bisürü de bitki var içinde ama bebişlere zararı yoktur inşallah

ateşi çıkmadan ateş düşürücü vermek saçma gelio bana hangi aşı o 2. ay aşıları mı bn bişey vermedim ne huzursuzluğu oldu ne ateşi
2.ay asilari yinede verdim yaa 1saat kadar once verem asisi canli asi ya ates yapabiliyor
Benim kizimin cikmadi bence gitmeden degilde gelince verin
1saat oncesinde cay kasigi kadar verdim ben biraz pimpirikliyim yaa

Benim hiç gecikmedi canım hatta o kadar düzenli ki en son geçen yıl 4 ocakta adet olmuştum doğumdan sonraki ilk adetim 4 aralık bu ay 4 ocak ben bile şaşırdım günü bile değişmedi

Vay bee masallah diyim ben yarin bi test alayim ne olur ne olmaz
Maşallah kızlar sezeryan mısınız hemen adet olmusunuz ben daha olamadım kızım 3 aylık bakalım

biliyorum canim bende oyleyim.iyi bari insallah cogalir. surekli emzir kanallari acilir

Frida K arkadaşım sen aşılarını yaptiriyormusun?
Yaptırmıyorum canım, doğumda dilekçemle gitmiştim, k Vitamini ve hepatit b için. sonrasında sağlık ocağına imza atmak için çağırıyorlar, aşı yaptırmadığımdan dolayı. OMÜ'de Prof.Dr Alişan Yıldıran hoca var, ona mail atabilirsin kafanı kurcalayan bir soru olursa, cevap veriyor sağolsun. Onun bu konuda birçok tazısı var kaynakçalarıyla yazdığı, Onları da okuyabilirsin.

Çörekotu yağını deneyim, soğuk sıkım. Ben bebeğin bağışıklığı kuvvetli olsun diye alıp kendim 1 tatlı kaşığı içmeye başlamamla süt miktarı oldukça arttı, memelerim süt doldu, tesadüfen keşfettim, sonra akşamları sütü olmayan bir arkadaşa tavsiye ettim forumda o da arttığını söyledi. Bu arada Saraçoğlu'ndan aldım yağı. Umarım bir an önce gelir sütünüz.

Cok tesekkur ederim evde de vardi corek otu yagi insallah artar sutlerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…