- 20 Mart 2016
- 9.147
- 11.032
- 35
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #33.821
galactagıdan çok memnun kalan var gerçekten bisürü de bitki var içinde ama bebişlere zararı yoktur inşallahAy unuttum o zaman kusura bakma valla mama yi kim oneririyorsa kiziyorum cok ozur dilerim . Ne yaşadığmi sende biliyorsun alinma bana canim bizim yasadiklarimizi yasamasinlar istiyorum. Basladim sutum geldi ama cogalma yok sabirla yapiyorum biberonu unuttuk galactago diye bir damla varmis onu al dedi kadin . En azindan iyi haber memeyi reddetmiyor bosta olsa emiyor. Ve azda olsa sutum geldi . Simdi is cogaltmakta
Bana iki hemsire bir doktor onerdi ya umarim bitkiseldir . Ama yorumlari ve icerigi okudugumda icime sindi gercekten... birde artik emzirmek icin her yola girdim bir bu kaldi heraldegalactagıdan çok memnun kalan var gerçekten bisürü de bitki var içinde ama bebişlere zararı yoktur inşallah
2.ay asilari yinede verdim yaa 1saat kadar once verem asisi canli asi ya ates yapabiliyorateşi çıkmadan ateş düşürücü vermek saçma gelio bana hangi aşı o 2. ay aşıları mı bn bişey vermedim ne huzursuzluğu oldu ne ateşi
1saat oncesinde cay kasigi kadar verdim ben biraz pimpirikliyim yaaBenim kizimin cikmadi bence gitmeden degilde gelince verin
Olsun yinede bir zarari yok insallah kolay atlatirsiniz atesi falan cikmaz umarim2.ay asilari yinede verdim yaa 1saat kadar once verem asisi canli asi ya ates yapabiliyor
1saat oncesinde cay kasigi kadar verdim ben biraz pimpirikliyim yaa
Insallah canim tesekkur ederim :)Olsun yinede bir zarari yok insallah kolay atlatirsiniz atesi falan cikmaz umarim
Benim hiç gecikmedi canım hatta o kadar düzenli ki en son geçen yıl 4 ocakta adet olmuştum doğumdan sonraki ilk adetim 4 aralık bu ay 4 ocak ben bile şaşırdım günü bile değişmedi
Maşallah kızlar sezeryan mısınız hemen adet olmusunuz ben daha olamadım kızım 3 aylık bakalımVay bee masallah diyimben yarin bi test alayim ne olur ne olmaz
biliyorum canim bende oyleyim.iyi bari insallah cogalir. surekli emzir kanallari acilirAy unuttum o zaman kusura bakma valla mama yi kim oneririyorsa kiziyorum cok ozur dilerim . Ne yaşadığmi sende biliyorsun alinma bana canim bizim yasadiklarimizi yasamasinlar istiyorum. Basladim sutum geldi ama cogalma yok sabirla yapiyorum biberonu unuttuk galactago diye bir damla varmis onu al dedi kadin . En azindan iyi haber memeyi reddetmiyor bosta olsa emiyor. Ve azda olsa sutum geldi . Simdi is cogaltmakta
Daha adet dongusu duzene girmemistir canim gecikmesi normal bence stres yapma bosuna.Kizlar 6 gundur reglim gecikti bu normalmidir yaa cok korkuyorum(
Aynen surekli emziriyorum emzik niyetine. Sizde yapin bence gec kalmadiniz cok basit bir yontembiliyorum canim bende oyleyim.iyi bari insallah cogalir. surekli emzir kanallari acilir
İnsallah tek dileğim bu yonde .. inancim da cok umarim bir haftaya kadar stok yapacak kadar sutum gelir insallllllahh
İnşallah canım...İnsallah tek dileğim bu yonde .. inancim da cok umarim bir haftaya kadar stok yapacak kadar sutum gelir insallllllahh
Ihlamur, c vitamini, Zencefil kaynat ama doktrada git çünkü grip ck pis bisiy cocuk bu aylar korunmalı.Kızlar çok fena grip oldum ben hapşiriyom yavruma da geçti oda benim nasıl atlatırız ilaçsız fikri olan varmı
Yaptırmıyorum canım, doğumda dilekçemle gitmiştim, k Vitamini ve hepatit b için. sonrasında sağlık ocağına imza atmak için çağırıyorlar, aşı yaptırmadığımdan dolayı. OMÜ'de Prof.Dr Alişan Yıldıran hoca var, ona mail atabilirsin kafanı kurcalayan bir soru olursa, cevap veriyor sağolsun. Onun bu konuda birçok tazısı var kaynakçalarıyla yazdığı, Onları da okuyabilirsin.Frida K arkadaşım sen aşılarını yaptiriyormusun?
Çörekotu yağını deneyim, soğuk sıkım. Ben bebeğin bağışıklığı kuvvetli olsun diye alıp kendim 1 tatlı kaşığı içmeye başlamamla süt miktarı oldukça arttı, memelerim süt doldu, tesadüfen keşfettim, sonra akşamları sütü olmayan bir arkadaşa tavsiye ettim forumda o da arttığını söyledi. Bu arada Saraçoğlu'ndan aldım yağı. Umarım bir an önce gelir sütünüz.Mamayi bu kadar kolay tavsiye ediyorsunuz tıpkı sizin gibi tavsiyede bulundular bana suan sadece mama ile besleniyoruz ve ben strestsn giden sutumu getirmeye calisiyorum ki gelirse getirdigim yontemi buraya yazacagim. Doyup duymadığını cisli bezinden anlayabilirsiniz. Sizin agziniza hortumla su dayasalar mecbur icersibiz degil mi ? Sizin uyguladiginiz yontemde o sekilde bence. Yanlis anlamayin mamadan yana coj yanim yandi baskalarida benim dustugum duruma dussun istemiyorum
Cok tesekkur ederim evde de vardi corek otu yagi insallah artar sutlerim :)Çörekotu yağını deneyim, soğuk sıkım. Ben bebeğin bağışıklığı kuvvetli olsun diye alıp kendim 1 tatlı kaşığı içmeye başlamamla süt miktarı oldukça arttı, memelerim süt doldu, tesadüfen keşfettim, sonra akşamları sütü olmayan bir arkadaşa tavsiye ettim forumda o da arttığını söyledi. Bu arada Saraçoğlu'ndan aldım yağı. Umarım bir an önce gelir sütünüz.