- 3 Haziran 2017
- 1.206
- 1.962
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #33.841
Ne demek, rica ederim.İnşallah artar, dualarım sizinle.Cok tesekkur ederim evde de vardi corek otu yagi insallah artar sutlerim :)
ozelden ayrinti verirmisinAynen surekli emziriyorum emzik niyetine. Sizde yapin bence gec kalmadiniz cok basit bir yontem
Maske tak ve Sürekli emzir canım. İlik suyundan bol sarımsaklı çorba iç. Bebeğine de geçer zaten. Birde bebeğin odasına soğanı ikiye kesip koymayı öneriyorlar. Ekli dosyaları da inceleyebilirsinKızlar çok fena grip oldum ben hapşiriyom yavruma da geçti oda benim nasıl atlatırız ilaçsız fikri olan varmı
Sagol canim deniçem çabuk atlatırız inşaallah yavrumda hapşiriyor benim gibi aradaMaske tak ve Sürekli emzir canım. İlik suyundan bol sarımsaklı çorba iç. Bebeğine de geçer zaten. Birde bebeğin odasına soğanı ikiye kesip koymayı öneriyorlar. Ekli dosyaları da inceleyebilirsin
Kızla vakit geçirmekten unuttm buralarıB Biravucmutluluk nerelerdesin
hastalandığında ilaç kullanmak istemiyoruz da ihtimaller sebebiyle neden minnacık bebeğe ilaç veriyoruz ki :) ateşi çıkarsa yarım fitil verirdin bnm çocuk hastalandı 38 oldu ateşi yarım fitil verip kıyagetlerini hafiflettim düştü hemen ateşi2.ay asilari yinede verdim yaa 1saat kadar once verem asisi canli asi ya ates yapabiliyor
1saat oncesinde cay kasigi kadar verdim ben biraz pimpirikliyim yaa
Yok canım benm normal doğumduMaşallah kızlar sezeryan mısınız hemen adet olmusunuz ben daha olamadım kızım 3 aylık bakalım
Canım ben çok araştırdım, delil var olmaz olur mu, zaten en büyük delil prospektüsleri. Ben hepsini inceledim tek tek, birçok yabancı bağımsız çalışma okudum bununla ilgili. Tek tek kendim çeviri yaptım.Avrupa'daki ülkelerin aşı takvimlerini inceledim. Aşı firmalarının incelemeleri kısa süreli, uzun vadede ne olacağını incelememişler. Ben zaten aşıya karşı değilim, içinde DNAmıza zarar verecek yardımcı maddelerin kullanılmasına karşıyım. teşekkür ederim canım, hepimizinkine inşallahFrida K canım bu aşı işini ilk senden duymustum arastirmaya koyuldum ve bunu savunan insanlarin cok az ve dayanaksız delilsiz ne olduğunu gördüm etrafımda tip okuyan aile uyelerim ve arkadaslarim var hhatta cocuk doktoru bunun saglik terörizmi olduğuna beni ikna ettiler bence çok riskli bir olay vebale giriliyor. İnsallah evladina bisiycik olmaz ama ben kesinlikle yaptiricam.
Normal dogum benimde canim ama 2.sini olamiyorum bir türlü:)Maşallah kızlar sezeryan mısınız hemen adet olmusunuz ben daha olamadım kızım 3 aylık bakalım
Minnacik bedene ne oldugu belirsiz asilari veriyoz yaa ben suan kizimi taniyamiyorum halsiz bakislari mutsuz cok uzuluyorum cani yanmasin diye verdim ilacidahastalandığında ilaç kullanmak istemiyoruz da ihtimaller sebebiyle neden minnacık bebeğe ilaç veriyoruz ki :) ateşi çıkarsa yarım fitil verirdin bnm çocuk hastalandı 38 oldu ateşi yarım fitil verip kıyagetlerini hafiflettim düştü hemen ateşi
aşı ayrıca toplu koruma yöntemi bence aiı yaptırmayanlar çoğaldıkça hastalıklarda çoğalıcak hele ki sürekli yabancı göç alan bi ülke haline geldik ki sormaFrida K canım bu aşı işini ilk senden duymustum arastirmaya koyuldum ve bunu savunan insanlarin cok az ve dayanaksız delilsiz ne olduğunu gördüm etrafımda tip okuyan aile uyelerim ve arkadaslarim var hhatta cocuk doktoru bunun saglik terörizmi olduğuna beni ikna ettiler bence çok riskli bir olay vebale giriliyor. İnsallah evladina bisiycik olmaz ama ben kesinlikle yaptiricam.
ben işe başladm bi hafta oldu ii gidio o gaz ve sürekli memede kalma olayı geçti ya hala inanamıyorum :)Kızla vakit geçirmekten unuttm buralarınasıl gidiyor??
Ne kadarlik oldu senin bebis? :)ben işe başladm bi hafta oldu ii gidio o gaz ve sürekli memede kalma olayı geçti ya hala inanamıyorum :)
102 günlük :)Ne kadarlik oldu senin bebis? :)
Masallah neredeyse 1 ay var aralarinda :) kizim daha yeni uyudu ve bende cok yoruldum ne yaptiysam uyumadi emzirirken dahi uyumadi uyuyor bi harekette uyaniyor102 günlük :)
Cook tesekkur ederimNe demek, rica ederim.İnşallah artar, dualarım sizinle.
bnmki memeden başka yerde uyumuodunşimdi emzikle vaya sallayarak uyuyoMasallah neredeyse 1 ay var aralarinda :) kizim daha yeni uyudu ve bende cok yoruldum ne yaptiysam uyumadi emzirirken dahi uyumadi uyuyor bi harekette uyaniyor
Canım ben çok araştırdım, delil var olmaz olur mu, zaten en büyük delil prospektüsleri. Ben hepsini inceledim tek tek, birçok yabancı bağımsız çalışma okudum bununla ilgili. Tek tek kendim çeviri yaptım.Avrupa'daki ülkelerin aşı takvimlerini inceledim. Aşı firmalarının incelemeleri kısa süreli, uzun vadede ne olacağını incelememişler. Ben zaten aşıya karşı değilim, içinde DNAmıza zarar verecek yardımcı maddelerin kullanılmasına karşıyım. teşekkür ederim canım, hepimizinkine inşallah
aşı ayrıca toplu koruma yöntemi bence aiı yaptırmayanlar çoğaldıkça hastalıklarda çoğalıcak hele ki sürekli yabancı göç alan bi ülke haline geldik ki sorma
Canım trendyolda kampanya vardı bende ondan aldın premium care ama 5 yıldız yok acaba diğerlerinden farkı var mı.Evet emzirme kaynaklı ama ben 40im bitti adet oldum, sonraki ay yine ama bu ay sadece lekelenme oldu.
Prima pampers aynı canım ama bnmki premium care. Krem olan